• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlar gebelikte de vajinal muayene oluyor mu ya ?
Ben kurtuluruz sanmıştım
Ve bunun zararı yok mu bebeğe ?
Bilmediğim için soruyorum
:KK58:

Ilkinde reçeteye estrofem günde 1 diye yazmış ama kullanımda iki diye işaret ledi ve kurum günü gelmedi diye ilacı vermiyor ve ogun opu olan herkese ayni seyi yapmislar mecbur herkes ücretli almak zorunda kalcak yazik günah
Canim ben günde 6 tane estrofem içiyordum isterse günde 3 yazsın yine bi sure sonra ödemeyecekti devlet zaten. Yapacak bir şey Yok çocuğumuz olsun diye alıp duruyoruz iste

Kızlar gebelikte de vajinal muayene oluyor mu ya ?
Ben kurtuluruz sanmıştım
Ve bunun zararı yok mu bebeğe ?
Bilmediğim için soruyorum
:KK58:
Son haftalarda vajinal oluyor ama normal dogum isteyenler icin bir de doktorun tercihi canim vajinal muayene yapıp yapmamak. Zararını bilemem ama büyük konuşmayayım ya nolur artık hiç bir doktor vajinamla uğraşmasın, :KK48:hiç istemiyorum yanı yaklaşık 2 yıldır yeteri kadar gördüklerini düşünüyorum artık kaldıramayacağım gibi geliyor

Son haftalarda vajinal oluyor ama normal dogum isteyenler icin bir de doktorun tercihi canim vajinal muayene yapıp yapmamak. Zararını bilemem ama büyük konuşmayayım ya nolur artık hiç bir doktor vajinamla uğraşmasın, :KK48:hiç istemiyorum yanı yaklaşık 2 yıldır yeteri kadar gördüklerini düşünüyorum artık kaldıramayacağım gibi geliyor

Hemfikirim canım bıktım bende
Bilemiyorum artık o zaman bari karın ultrason kullansalar

Back