- 12 Mayıs 2015
- 262
- 501
- 103
- 38
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #6.341
Evet kese için gün verdi ilk olarakBende 16 ocakta transfer oldu 15 şubata denk geliyor ilk vajinal ultrason neden siz erken gidiyorsunuz keseyi görmek için ni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kese için gün verdi ilk olarakBende 16 ocakta transfer oldu 15 şubata denk geliyor ilk vajinal ultrason neden siz erken gidiyorsunuz keseyi görmek için ni
Hadi inşallah hayırlı haberler alirizEvet kese için gün verdi ilk olarak
Çok güzel maşallah benimde 11. Gün 65 , 47 13, gün 147.20 küsüratlı bişeydi yeterli dedi ama bende içim rahat etsin diye salı yada Çarşamba yine kan vericem58 den 167 te yükselmişti de her çok güzel ama 14. Gün yine tekrarla dedi artık yarın yine verecek kan
Canim ben günde 6 tane estrofem içiyordum isterse günde 3 yazsın yine bi sure sonra ödemeyecekti devlet zaten. Yapacak bir şey Yok çocuğumuz olsun diye alıp duruyoruz isteIlkinde reçeteye estrofem günde 1 diye yazmış ama kullanımda iki diye işaret ledi ve kurum günü gelmedi diye ilacı vermiyor ve ogun opu olan herkese ayni seyi yapmislar mecbur herkes ücretli almak zorunda kalcak yazik günah
Sizin değerde çok güzel rabbim kucağımıza almayı nasıp etsinÇok güzel maşallah benimde 11. Gün 65 , 47 13, gün 147.20 küsüratlı bişeydi yeterli dedi ama bende içim rahat etsin diye salı yada Çarşamba yine kan vericem
Ilk zamanlar oyle oluyor kurtulus yokKızlar gebelikte de vajinal muayene oluyor mu ya ?
Ben kurtuluruz sanmıştım
Ve bunun zararı yok mu bebeğe ?
Bilmediğim için soruyorum
Son haftalarda vajinal oluyor ama normal dogum isteyenler icin bir de doktorun tercihi canim vajinal muayene yapıp yapmamak. Zararını bilemem ama büyük konuşmayayım ya nolur artık hiç bir doktor vajinamla uğraşmasın, hiç istemiyorum yanı yaklaşık 2 yıldır yeteri kadar gördüklerini düşünüyorum artık kaldıramayacağım gibi geliyorKızlar gebelikte de vajinal muayene oluyor mu ya ?
Ben kurtuluruz sanmıştım
Son haftalarda vajinal oluyor ama normal dogum isteyenler icin bir de doktorun tercihi canim vajinal muayene yapıp yapmamak. Zararını bilemem ama büyük konuşmayayım ya nolur artık hiç bir doktor vajinamla uğraşmasın, hiç istemiyorum yanı yaklaşık 2 yıldır yeteri kadar gördüklerini düşünüyorum artık kaldıramayacağım gibi geliyor
Kurtuluş var sanmıştım offf yaaaIlk zamanlar oyle oluyor kurtulus yok
Sonu hayırlı olsun da gerisi önemli değil daha çok devam eliliyormu bu ilaclaraCanim ben günde 6 tane estrofem içiyordum isterse günde 3 yazsın yine bi sure sonra ödemeyecekti devlet zaten. Yapacak bir şey Yok çocuğumuz olsun diye alıp duruyoruz iste
Diger iki gebeligimde oldum bisry olmuyor daha detaylı gozukuyormusKızlar gebelikte de vajinal muayene oluyor mu ya ?
Ben kurtuluruz sanmıştım
Diger iki gebeligimde oldum bisry olmuyor daha detaylı gozukuyormus
Bu sefer bakiliyba sinra doguma kadar yok benim 38 . Hafta kanamalı dogum badlayinca baktılarKızlar gebelikte de vajinal muayene oluyor mu ya ?
Ben kurtuluruz sanmıştım
Bu sefer bakiliyba sinra doguma kadar yok benim 38 . Hafta kanamalı dogum badlayinca baktılar
Benimde bu sefer sezaryen olacak ilk dogumumda sezaryen di sadece ilk muyane kaldı Allah'ın izniyle atlatiruz inşallahBen sezeryen olurum zaten
Ama kontrollerde bakılıyor demek
Benimde bu sefer sezaryen olacak ilk dogumumda sezaryen di sadece ilk muyane kaldı Allah'ın izniyle atlatiruz inşallah
Ben doktoruma 1 kere gittim kese görmek icin karindan ultrasonla baktı 10gun sonra gideceğim yine karindan ultrasonla bakacağını söyledi ve resmen rahatladım vajinal muayene olmayacağı icinHemfikirim canım bıktım bende
Bilemiyorum artık o zaman bari karın ultrason kullansalar
Evet canim hala kullanıyorum 10 gün sonra gideceğim o zamana kadar da devam dedi sadece dozlarını azaltmaya başladı yavaş yavaşSonu hayırlı olsun da gerisi önemli değil daha çok devam eliliyormu bu ilaclara