- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #6.201
süpürge tutma derim ben nacizane tavsiyem çok tehlikeli. çamaşır as ama çırpmadan asman lazım kesinlikle...
anladim aslinda cok is yapmamissin ama bundan sonra yapma bence. Eger kendini kasacak agir kaldirma, uzanma gibi hareketler yapmadigin surece sorun degil. Birde bosver kirli kalsin ne olacak ki. Benim hic umrumda degil. Gorumcem yapmasaydi da ben kalkip yapmazdim. Evet sansli hissediyorum sagolsun her aksam benimle kaldi esim yok diye. Allah razi olsu ondan. Hakkini odeyemem.Eşim yardım etti canım
Tek odayı ben süpürdüm
O süpürdü diğer odaları
Dayanamadım
Çamaşır astım
Balkon yıkadım
anladim aslinda cok is yapmamissin ama bundan sonra yapma bence. Eger kendini kasacak agir kaldirma, uzanma gibi hareketler yapmadigin surece sorun degil. Birde bosver kirli kalsin ne olacak ki. Benim hic umrumda degil. Gorumcem yapmasaydi da ben kalkip yapmazdim. Evet sansli hissediyorum sagolsun her aksam benimle kaldi esim yok diye. Allah razi olsu ondan. Hakkini odeyemem.
anladim. Calisiyor musun peki?Ben takıntılıyım
Normalde hergün yaparım mutlaka
Ama şuan 1 haftadır ellemedim
Odanın birini süpürürken
Eşim aldı devam etti
Stres berbat bir şey
Hasta muamelesi hiç sevmiyorum
Canım çok tez sabırsızım
Dolasiyorum ama aklimdan cikmiyor ki 11. Gunden sonra ne Kadar artabilir ki sag kasigimda devamli agri var acaba demekten kendimi alamiyorumCanım erken test yanıltabilir
Neden yapıyorsun kendini strese sokuyorsun ki
At kafandan çık dolaş
kaçıncı günündü canım kaç çıktı değerinn ?Dolasiyorum ama aklimdan cikmiyor ki 11. Gunden sonra ne Kadar artabilir ki sag kasigimda devamli agri var acaba demekten kendimi alamiyorum
canim bu tedavinin en stfesli kismi sabretmek. Kendini rahatlatacak baska seyler dusunsen. Ben ilkinde senin gibiydim dr.um bana cok kizmisti nerdeyse kavga etmistik adamla. Ben betam artmiyor diyordum her gittigimde ama keseyi gormustuk yinede mutlu olamiyordum. Bana bi kizdi bi kizdi aglatti beni. Ondan sonra anladim ki onunda yapacagi bir sey yok. Her sey Allah.tan.Dolasiyorum ama aklimdan cikmiyor ki 11. Gunden sonra ne Kadar artabilir ki sag kasigimda devamli agri var acaba demekten kendimi alamiyorum
keisnlikle öyle rabbim kısmet ettiyse ne yaparsan yap olur. kısmetinde de yoksa aynı şekilde... onun hazinesinde çok inşallah istiyoruz bizlere de nasip eder. ama vermezse vardır bir bildiği hakkımızda hayırlısını istemeliyiz hep.. hayırlı olması için dua etmeliyiz herşey duayla.. birbirimizede dua edelim. başına gelen daha iyi anlar. rabbim düşmanıma yaşatmasın. evlatla ve evlatsızlıkla imtihan etmesin. elbet verecek rabbim ama vardır bir zamanıcanim bu tedavinin en stfesli kismi sabretmek. Kendini rahatlatacak baska seyler dusunsen. Ben ilkinde senin gibiydim dr.um bana cok kizmisti nerdeyse kavga etmistik adamla. Ben betam artmiyor diyordum her gittigimde ama keseyi gormustuk yinede mutlu olamiyordum. Bana bi kizdi bi kizdi aglatti beni. Ondan sonra anladim ki onunda yapacagi bir sey yok. Her sey Allah.tan.
Transfer gunu dahil 11. Gun 2.95 :-(((kaçıncı günündü canım kaç çıktı değerinn ?
Yarin okullar aciliyor normal hayata donerim Eşim bir daha istemiyor olursada yaza beklemem lazim Merkez bir okuldayim rapor sorun olur :-(( yarin her sey netlesecek okuldan sonra tahlil veririmcanim bu tedavinin en stfesli kismi sabretmek. Kendini rahatlatacak baska seyler dusunsen. Ben ilkinde senin gibiydim dr.um bana cok kizmisti nerdeyse kavga etmistik adamla. Ben betam artmiyor diyordum her gittigimde ama keseyi gormustuk yinede mutlu olamiyordum. Bana bi kizdi bi kizdi aglatti beni. Ondan sonra anladim ki onunda yapacagi bir sey yok. Her sey Allah.tan.
Dolasiyorum ama aklimdan cikmiyor ki 11. Gunden sonra ne Kadar artabilir ki sag kasigimda devamli agri var acaba demekten kendimi alamiyorum
Şuan da çalışmıyorumanladim. Calisiyor musun peki?
Canım tarnsfer gününü saymamak lazım yani sen 10. Günde 2.95 sonuç almışsın. 12. Günde tekrar et ümit vermek istemem ama yükselme ihtimali de olabilir. Sonuçta 0.1 çıkmamış biraz oynama var.Transfer gunu dahil 11. Gun 2.95 :-(((
3 tane transfer ettiler canımGecmis olsun en zor zamana geldin beklemek:)Kac tane transfer ettiler igneler progestanmi bana fitil verdi
İnşallah canımHayırlı olsun inşallah kucağına alırsın yavas yavaş yürü hem sana hareket olmuş olur günlük hayatiniza dinun diyorlar zaten yürümekten bişey olmaz
canını sıkma. inşallah dua edelim artsın. ama olmazsa da Allahın takdiri kesinlikle isyan etmeyelimm. çok dua etcem sana ümidini yitirme sonuna kadar dene. dua et rabbim herkese nasip eder hazinesinde çokTransfer gunu dahil 11. Gun 2.95 :-(((
hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah.. bol su unutma sakınnn3 tane transfer ettiler canım
İğnelere ilaçlara devam
Tamam canım Sağolhadi hayırlı haberlerini alırız inşallah.. bol su unutma sakınnn
benim kalçalarımda mahvolmuş durumda progestan oluyorum. kolonyayı buzdolabnda bekletip pamuğa döküp kalçana koyarsan çok faydasını görürsün. beni biraz rahattlattı. iğneyi yaptığı zaman ilaç dışarı akıyordu o derece doluyudu kalçalarım şimdi biraz rahatımİnşallah canım
Aynen hemşirede öyle söyledi
Yurumek Daha iyi olur iğneden sonra kalcalarin hareket etmiş olur dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?