2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Eşim yardım etti canım
Tek odayı ben süpürdüm
O süpürdü diğer odaları
Dayanamadım
Çamaşır astım
Balkon yıkadım
anladim aslinda cok is yapmamissin ama bundan sonra yapma bence. Eger kendini kasacak agir kaldirma, uzanma gibi hareketler yapmadigin surece sorun degil. Birde bosver kirli kalsin ne olacak ki. Benim hic umrumda degil. Gorumcem yapmasaydi da ben kalkip yapmazdim. Evet sansli hissediyorum sagolsun her aksam benimle kaldi esim yok diye. Allah razi olsu ondan. Hakkini odeyemem.

Ben takıntılıyım
Normalde hergün yaparım mutlaka
Ama şuan 1 haftadır ellemedim
Odanın birini süpürürken
Eşim aldı devam etti
Stres berbat bir şey
Hasta muamelesi hiç sevmiyorum
Canım çok tez sabırsızım

anladim. Calisiyor musun peki?

Dolasiyorum ama aklimdan cikmiyor ki 11. Gunden sonra ne Kadar artabilir ki sag kasigimda devamli agri var acaba demekten kendimi alamiyorum
canim bu tedavinin en stfesli kismi sabretmek. Kendini rahatlatacak baska seyler dusunsen. Ben ilkinde senin gibiydim dr.um bana cok kizmisti nerdeyse kavga etmistik adamla. Ben betam artmiyor diyordum her gittigimde ama keseyi gormustuk yinede mutlu olamiyordum. Bana bi kizdi bi kizdi aglatti beni. Ondan sonra anladim ki onunda yapacagi bir sey yok. Her sey Allah.tan.

keisnlikle öyle rabbim kısmet ettiyse ne yaparsan yap olur. kısmetinde de yoksa aynı şekilde... onun hazinesinde çok inşallah istiyoruz bizlere de nasip eder. ama vermezse vardır bir bildiği hakkımızda hayırlısını istemeliyiz hep.. hayırlı olması için dua etmeliyiz herşey duayla.. birbirimizede dua edelim. başına gelen daha iyi anlar. rabbim düşmanıma yaşatmasın. evlatla ve evlatsızlıkla imtihan etmesin. elbet verecek rabbim ama vardır bir zamanı

Yarin okullar aciliyor normal hayata donerim Eşim bir daha istemiyor olursada yaza beklemem lazim Merkez bir okuldayim rapor sorun olur :-(( yarin her sey netlesecek okuldan sonra tahlil veririm

Hayırlı olsun inşallah kucağına alırsın yavas yavaş yürü hem sana hareket olmuş olur günlük hayatiniza dinun diyorlar zaten yürümekten bişey olmaz
İnşallah canım

Aynen hemşirede öyle söyledi

Yurumek Daha iyi olur iğneden sonra kalcalarin hareket etmiş olur dediler

İnşallah canım

Aynen hemşirede öyle söyledi

Yurumek Daha iyi olur iğneden sonra kalcalarin hareket etmiş olur dediler
benim kalçalarımda mahvolmuş durumda progestan oluyorum. kolonyayı buzdolabnda bekletip pamuğa döküp kalçana koyarsan çok faydasını görürsün. beni biraz rahattlattı. iğneyi yaptığı zaman ilaç dışarı akıyordu o derece doluyudu kalçalarım şimdi biraz rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…