• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlar selamlar doktor bi arkadaşım şöyle iletmişti tabi doğruluğu tartışılır yada kişiden kişiye değişir. Eğer uyku hali yorgunluk hissi vs bastırıyorsa kese oluşuyordur , miden bulantısı koku hassasiyeti varsa kalbi atıyordur bebeğin diye :)
Ayy inşallah 3 gündür artik kokmaya başladı mide bulantısı da başladı

Kizlar benimde transferim yarin israr etsem 2 koyarlar mi acaba? Ben bu konuyu daha önce doktorla konuşmadim hic. Şimdi kafama takildi.

Ayrica ben ozel okulda öğretmenim. Ders Saatlerim çok yogun olduğu icin 5 gun rapor alacagim yeterli değil mi ?

Kizlar benimde transferim yarin israr etsem 2 koyarlar mi acaba? Ben bu konuyu daha önce doktorla konuşmadim hic. Şimdi kafama takildi.

Ayrica ben ozel okulda öğretmenim. Ders Saatlerim çok yogun olduğu icin 5 gun rapor alacagim yeterli değil mi ?
Bence ısrar edin ilk 5 gün yatarsın ondan sonra calismaya dinersiniz agir kaldirmayin kendinizi zorlamayin

Canim ısrar et bence Şansın artar çünkü doktorunla konuş bu konuyu
5 gün rapor 2 günde hafta sonu
1 hafta dinlenmek yeter canım

İyi olmuş ilk bir hafta izin aldığın

Hayırlı olsun canım
Günlük hayatına devam edebilirsin
Sadece ağır kaldırma , stresten uzak dur
Cinsellik olmasın

Bugün ben dayanamadım temizlik yaptım
Karnıma ağrı girdi şimdi
Üzgünüm
Canım zorun ne? De temizlik yaptın sen

Yapma böyle kendine

Nekadar zorluklarla bu tedavileri yaptiriyoruz biz

Dikkat et canım

Canim ısrar et bence Şansın artar çünkü doktorunla konuş bu konuyu
5 gün rapor 2 günde hafta sonu
1 hafta dinlenmek yeter canım

İyi olmuş ilk bir hafta izin aldığın

Seninde transferin hayirli olsun inşallah canimm. Rabbim bebeginin sana tutunmasini nasip etsin.

Esim çok sus pus benim. Şimdi konustum israr et doktora diye o da tamam dedi. İnşallah kabul ederler.

Annem geldi ayrica sag olsun o birakmaz, is yaptirmaz o konuda kafam rahat olacak ama her gun evin icinde ufak ufak yuruyis yaparim diyorum. Namaz kilanlar, namazi oturarak mi kiliyorsunuz?

Birde transferden sonra beslenmeye nasil dikkat ediyorsunuz? Ben okuduklarim kadariyla kavrulmamis kabak cekirdegi, ananas aldırdım. Zaten tedavi basindan beri et yemekten mahvoldum. D vitamini eksikligim var yogurda devit dokup yiyorum. Baska yeme icme konusunda tavsiyeleriniz var mi?

Seninde transferin hayirli olsun inşallah canimm. Rabbim bebeginin sana tutunmasini nasip etsin.

Esim çok sus pus benim. Şimdi konustum israr et doktora diye o da tamam dedi. İnşallah kabul ederler.

Annem geldi ayrica sag olsun o birakmaz, is yaptirmaz o konuda kafam rahat olacak ama her gun evin icinde ufak ufak yuruyis yaparim diyorum. Namaz kilanlar, namazi oturarak mi kiliyorsunuz?

Birde transferden sonra beslenmeye nasil dikkat ediyorsunuz? Ben okuduklarim kadariyla kavrulmamis kabak cekirdegi, ananas aldırdım. Zaten tedavi basindan beri et yemekten mahvoldum. D vitamini eksikligim var yogurda devit dokup yiyorum. Baska yeme icme konusunda tavsiyeleriniz var mi?
Canım ben namazı ayakta kıldım rükuda çok fazla eğilmeden. Beslenmemde de kabak çekirdeği ve dut kurusu yedim ilk günlerde bir de havuç suyu duydum doğru mu bilmem iki akşam havuç suyu içtim mideme iyi geldi hem. Günde 1-2 yumurta yemeye bir de meyve yemeye çalışıyorum. Onun dışında gerisi aynı. Zaten transferden sonra ilk günler şişlikten çok fazla bir şey yiyememiştim.

Bende kabak çekirdeği yemeğe özen gösteriyorum

Bide suda bekletilmiş kayısı yiyorum kabız olmamak için

Maydanoz ve bitki Çaylarınıda
Yiyip içmiyorum

Kızlar selam herkese, ben geçen çarşamba opu olmuştum, bugün adet oldum, normal mi sizce? Yarın doktoru arıcam ama ne biliyim böyle çok ani oldu anlamadım bile. Bişey mi oldu acaba :KK17: daha transferim olmadı ,ilk transferim dondurulmuş olacak.

Daha çok bayanla konuşuyorlar biz iki embriyo istiyiruz esimde bende diyerek konus lütfen deyin biz iki embriyo transferi olacak saniyirduk deyin kimine bir riskli diyorlarmis ama bize öyle biseydemediler

Canım ben namazı ayakta kıldım rükuda çok fazla eğilmeden. Beslenmemde de kabak çekirdeği ve dut kurusu yedim ilk günlerde bir de havuç suyu duydum doğru mu bilmem iki akşam havuç suyu içtim mideme iyi geldi hem. Günde 1-2 yumurta yemeye bir de meyve yemeye çalışıyorum. Onun dışında gerisi aynı. Zaten transferden sonra ilk günler şişlikten çok fazla bir şey yiyememiştim.
Ben normal yemek duzenim ayni ozellikle bişey yemedim kabiz olmamak için kayısı hosafi yaptim iki gün boyunca gelip gidil onu yedim yrmeklerin yanında ara öğünlerde

3.gun embriyosu olup bugun 9.gunu olanlar benim on tarafimda cok buyuk bir basinc var sizde nasil durumlar. Sabah zor attim kendimi yataga Allah.a sukur gecti ama cok korktum
Cnm 3. Gun . Gunle alakasi yok o basinc bebisin yerlesmesinden kaynaklaniyo korkma ayni seyler bende de var benim 5. Gun embriyosun bugun 11. Gunum yarin bthcg baktircam ama benim uzandigimda daha belirgin bi sekilde gobegimin sag rarafi dag gibi daha yuksek sende de var mi oyle bisey

Transferden sonra
kan sulandirici iğne ve
Pregoston iğne kullanıp hamile kalan var mı

İlk tadavimde bi tek estrofem kullanmıştım

Bu tedavide 2 iğne ve 5 hap verdi doktor
Daha mı iyi acaba bilemedim

Transferden sonra
kan sulandirici iğne ve

Doktora gore degisiyor sanirim progestan kapsul estrofem aspirin kullaniyorum sadece neden 2 tane igne daha oncesinde pihtilasmami oldu

Transferden sonra
kan sulandirici iğne ve

Canım hamile kaldım sayılmaz ama bhcg 29 çıktı kan sulandırıcı progestan iğne ve fitil bir de estrofem kullanıyorum. İnşallah hamileyimdir ve hepimiz benişlerimize kavuşuruz.

Canım hamile kaldım sayılmaz ama bhcg 29 çıktı kan sulandırıcı progestan iğne ve fitil bir de estrofem kullanıyorum. İnşallah hamileyimdir ve hepimiz benişlerimize kavuşuruz.
İnşallah hamilesindir canım

Allah tamamını erdirir inşallah

Back