- 20 Aralık 2017
- 173
- 211
- 18
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #6.221
Ben bıraktıktan sonra bile 10 günü bulmuştu adet olmam canım. Zaten progestanın etkisi adeti geciktirmek.Progestan kullanipta birakmadan adet olan var mi arkadaslar 2 gun gecti adetim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bıraktıktan sonra bile 10 günü bulmuştu adet olmam canım. Zaten progestanın etkisi adeti geciktirmek.Progestan kullanipta birakmadan adet olan var mi arkadaslar 2 gun gecti adetim..
Ay maşallah 3 tane hem de :))3 tane transfer ettiler canım
İğnelere ilaçlara devam
Sağol canım allah razı olsunHayırlı olsun canım inşallahhh bu sefer yüzün güler:)
Nerde hangi hastane özlemi sizmi istediniz 3 olmasınıSağol canım allah razı olsun
İnşallah hepimizin son tedavileri olur allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Nerde hangi hastane özlemi sizmi istediniz 3 olmasını
Bence de ben bunu bilmiyordum herkes kafasına göre taklıyor. Farklı uygulamalar olduğunu bilsem ben de fazla embriyo transferi yapan bir merkeze giderdimBirşeyi merak ediyorum bu 2.3 embriyo yerleştirmek hastanelere mu bağlı benim daha önceki devlette 1 di özele gidince 2 dediler sevinmiştim tutma sansi daha yuksek olur diye peki 3 nasıl oluyor hangi hastaneler 3 embriyo koyuyor bilsem onlara gidecegim bilen varmi
Devlet mi sizin 30 yasin altında olanlara 3 yapıyorlarmış bana neden 2 yaptılar diye merak ediyorum şimdi ama gittiğim hastanede 2 oluyormuş bazı yerlerde de3 bunu araştırmak lazimDoktorum 2 tane istedi ama kabul etmedik
3 tane olsun istedik ısrar ettik
Sonra doktorda kabul etti
Bazı özeller yapabiliyor
Her hastane kendi kafasına göre yapiyo heralde bisi anlamadimBence de ben bunu bilmiyordum herkes kafasına göre taklıyor. Farklı uygulamalar olduğunu bilsem ben de fazla embriyo transferi yapan bir merkeze giderdim
Devlet kesinlikle yapmaz bence, 35 yaş üstüne iki embriyoya izin var diye biliyorum. Onun haricinde tek.Devlet mi sizin 30 yasin altında olanlara 3 yapıyorlarmış bana neden 2 yaptılar diye merak ediyorum şimdi ama gittiğim hastanede 2 oluyormuş bazı yerlerde de3 bunu araştırmak lazim
Aynen canim her sey Allah.tan.keisnlikle öyle rabbim kısmet ettiyse ne yaparsan yap olur. kısmetinde de yoksa aynı şekilde... onun hazinesinde çok inşallah istiyoruz bizlere de nasip eder. ama vermezse vardır bir bildiği hakkımızda hayırlısını istemeliyiz hep.. hayırlı olması için dua etmeliyiz herşey duayla.. birbirimizede dua edelim. başına gelen daha iyi anlar. rabbim düşmanıma yaşatmasın. evlatla ve evlatsızlıkla imtihan etmesin. elbet verecek rabbim ama vardır bir zamanı
Evet canim.ama sen iyi dusun iyi olsun insallah. Birde eger yazin tedaviye devam ederim diyorsan zaten yaza subati saymazsak 5 ay var. Yani seminerin falan bitmesi derken. Bu surecte de vucudun dinlenir.Yarin okullar aciliyor normal hayata donerim Eşim bir daha istemiyor olursada yaza beklemem lazim Merkez bir okuldayim rapor sorun olur :-(( yarin her sey netlesecek okuldan sonra tahlil veririm
Ben zorlaniyorum canim hem is hem ev isi derken. O yzuden alistim galiba ertelemeye. Bu donem icin calismaman iyi olmus.Şuan da çalışmıyorum
Yok benim özel hastaneDevlet mi sizin 30 yasin altında olanlara 3 yapıyorlarmış bana neden 2 yaptılar diye merak ediyorum şimdi ama gittiğim hastanede 2 oluyormuş bazı yerlerde de3 bunu araştırmak lazim
Canim bazı devlet hastanelerinde bile 2 emriyo koyan doktorlar varDevlet kesinlikle yapmaz bence, 35 yaş üstüne iki embriyoya izin var diye biliyorum. Onun haricinde tek.
35 yas altı kisilere 1 embriyo transferi yapılıyor sağlık bakanlığı öyle diyirmus ama biz israr ettiğimiz için kizimda ve bu denemede iki embriyo transferi olduDevlet mi sizin 30 yasin altında olanlara 3 yapıyorlarmış bana neden 2 yaptılar diye merak ediyorum şimdi ama gittiğim hastanede 2 oluyormuş bazı yerlerde de3 bunu araştırmak lazim
Hayır canım gitmedim bana verdikleri bilgilendirme kagitta testen 3 hafta sonra kalp atışı için muyane olamami istedler 15 Şubat'ı bekliyorum ama bu hafta gitmeyi düşünüyorumAskubra mrb canim seninle ayni gün transfer olmustuk.nasil gidiyor kese görmeye gittin mi
Merhaba hayırlısı olsın çok sevindim sizin adınıza bir daha test istemedi değil mi doktorunuz benimde 13. Gün 147 çıktı doktorum bir daha test istemedi 12 şubata muayene gel dedikızlar bende dün tekrar kan testine gittim. değerim 2 ye katlamış şükürler olsun. transferimin 12.gününde hcg 273 çıktı. ayın 12sinde ulturason günü verdiler keseyi görmek için..