2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bende agir kaldurmiyorum ama temizlik süpürge silme yapiyorum eşim evdeyken yardım ediyor

Yardım etti de sağolsun
Azıcık yordum kendimi
Rabbim nasip edecek olsa
Arkadaşım 3 aylık hamile olduğunu bilmeden halı bile yıkamış
Ben 1 haftadır sabrediyorum
Ama dayanamadım bugün

Ben 3ay sonra yapılmasını uygun buluyorum çünkü daha önceki ilaçlarında etkisi ile sonuç daha iyi oluyor gibi geldi bana kızımdan önceki negatifimle kızımın tedavisinde arada 3 ay vardı daha az ilaçla daha güzel sonuç elde etmiştik doktorunla görüş tabiki ama benim fikrim bu

Yardım etti de sağolsun
Azıcık yordum kendimi
Rabbim nasip edecek olsa
Arkadaşım 3 aylık hamile olduğunu bilmeden halı bile yıkamış
Ben 1 haftadır sabrediyorum
Ama dayanamadım bugün
Kendini yormadan yap hareket olsun dinkene dinlene yap mesala ben Süpürge yaparken hep belim bukuyorum dik supuremiyirum hem dogrulmuyirum koltuğa yatıp biraz finldinlendi sonra dik durmaya çalışıyorum

Kendini yormadan yap hareket olsun dinkene dinlene yap mesala ben Süpürge yaparken hep belim bukuyorum dik supuremiyirum hem dogrulmuyirum koltuğa yatıp biraz finldinlendi sonra dik durmaya çalışıyorum

Süpürge yapma demişti hemşire bana

Bilmiyorum ama değer hiç çıkmayınca kötü oldum
Kendini motive edecek bir seyler bul canim kitap oku bence bu dusunceden biraz uzaklasmaya calis. Birde her seyin hayirlisini dileyelim.
haklisin benimde sabah dusuk olmustum oyle agrim oldu dusuyor sandim cok korktum hatta bagirdim bile acidan Allah.a emanet. Allah ol derse olacak.

Hayırlı olsun canım
Günlük hayatına devam edebilirsin
Sadece ağır kaldırma , stresten uzak dur
Cinsellik olmasın

Bugün ben dayanamadım temizlik yaptım
Karnıma ağrı girdi şimdi
Üzgünüm
neden yapiyorsun birak ev pis kalsin pislikten olunmez ya. Kesinlesince durumun baktin yapmayida gozun yemiyor durumunuz elverisliyse yardimci tutarsin. Yada dr.undan izinle yavas yavas esinle birlikte yaparsin canim

Canım daha benim haftaya cumartesi test günüm
Yenegini yap arada evini topla fazla detaya girme benim evde 4 yazinda kızım var sürekli dağıtıyor döküyor mecburen supurmem lazım onun sağlığı için yere yatip oynuyor sen yalnizsan bos ver bi hafta evin tozlu kalsın

Doğru söylüyorsun
Takıntılıyım
1 haftadır sabrettim
Bugün pes ettim sanırım

Allah gorumcemden bin kez razi olsun
Onune en iyi insanlari cikarsin insallah...
Ben iki haftadir evde igne kaldirmiyorum temizlik anlaminda sagolsun supurge tuttu her yere. Allah.im her acidan yuzunu guldursun insallah. Hakkini odeyemem.

Ne kadar şanslısın canım
Görümcem,eltim yok benim

Eşim yardım etti canım
Tek odayı ben süpürdüm
O süpürdü diğer odaları
Dayanamadım
Çamaşır astım
Balkon yıkadım

zaten bu dönemd kendini yatağa bağlamak çok yanlış. işlerini yapmaya ç.alış ama bazı yasaklı hareketler var onları yapma. yavaş yavaş dinlenerek yap çok yorulmadan. eğer sürekli yatarsak kan dolaşmı çok yavaşlayacağı için tutunma olasılığını olumsuz yönde etkilediğini söylediler bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…