- 24 Ağustos 2012
- 11.996
- 26.282
- 798
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #6.121
Amin canim insallah.Allah bir daha yaşatmasın kötü günler geride kalmış olsun...
ben yapacam ama aksama yapicam canim. Esim geldiginde.Bugün test olacaklar vardı... nerdesiniz ne yapdiniz.. hayirli haberler le insallah.
Bal10cukkk transfer oldunmu
Hadi hayırlısı cnm ..insallah müjde verirsinAmin canim insallah.
ben yapacam ama aksama yapicam canim. Esim geldiginde.
Benim 18.gününe denk geliyor yarın sabah opu olucam ben Allah nasip ederseTaze embrio transfer olan arkadaşlar adetin ilk günü nü baz alarak kaçıncı gün opu oldunuz
Sende sorun neydi cnm yumurtaliklarda gelişim de bi sıkıntı varmiydi? Benim bi tüpüm yok diyeri de yapısıyor yumurtalarda sorun yok galiba çok erken opu olucam ben dr um önümüzdeki hafta olursun dedi ve benim bugün 5 inci igne günüm 6inci adet günüm 11 12 inci gün olucam opu galiba normal mi aceba çok mu erkenBenim 18.gününe denk geliyor yarın sabah opu olucam ben Allah nasip ederse
Canım benim 12. Gün toplandı. polikistik over sendromu var bende. Herkesin yumurta gelişimine göre farklı günde toplanıyor. Mesela benim yumurta takibim her gün oldu. Bazıları 2 gğnde bir gidiyor kontrole. Kişşye özel yaniSende sorun neydi cnm yumurtaliklarda gelişim de bi sıkıntı varmiydi? Benim bi tüpüm yok diyeri de yapısıyor yumurtalarda sorun yok galiba çok erken opu olucam ben dr um önümüzdeki hafta olursun dedi ve benim bugün 5 inci igne günüm 6inci adet günüm 11 12 inci gün olucam opu galiba normal mi aceba çok mu erken
Evet yaptim cnm cok silik bi sekilde cikti ilk aldigim test ten daha iyi bubugun tekrar test yaptin mi canim?
Yok canım soru yoktur bence. Herkesin adet döngüsü bir değil. Benim opum da sanırım 12 ya da 13. Gün olmuştu.Sende sorun neydi cnm yumurtaliklarda gelişim de bi sıkıntı varmiydi? Benim bi tüpüm yok diyeri de yapısıyor yumurtalarda sorun yok galiba çok erken opu olucam ben dr um önümüzdeki hafta olursun dedi ve benim bugün 5 inci igne günüm 6inci adet günüm 11 12 inci gün olucam opu galiba normal mi aceba çok mu erken
Sende sorun neydi cnm yumurtaliklarda gelişim de bi sıkıntı varmiydi? Benim bi tüpüm yok diyeri de yapısıyor yumurtalarda sorun yok galiba çok erken opu olucam ben dr um önümüzdeki hafta olursun dedi ve benim bugün 5 inci igne günüm 6inci adet günüm 11 12 inci gün olucam opu galiba normal mi aceba çok mu erken
Hadi bakalım demek ki yükseliyorrr süperEvet yaptim cnm cok silik bi sekilde cikti ilk aldigim test ten daha iyi bu
Amin canim insallah. Ama her iki ihtimali de dusunuyorum. Pozitif olmazsa ne yaparim diye? Oncekinde hic bu ihtimali dusunmeyerek cok aci cekmistim... her iki ihtimalde Allah.tanHadi hayırlısı cnm ..insallah müjde verirsin
ayy cok sevindim canim benim. Guzel haberlerini bekliyorum bugun test yapacak misinEvet yaptim cnm cok silik bi sekilde cikti ilk aldigim test ten daha iyi bu
ayy insaAllah cnmm yarin kan testim var bakalim ne olacak.. bebek bekleyen herkese nasib etsin Allah imHadi bakalım demek ki yükseliyorrr süper
Benimde tüplerrimin ikisi kapalı adetimden bir hafta önce laparoskopi oldum yapışıklık vardı adetim 21 de başladı 3.gün iğneye başladım ben yanlış hesaplamışım 16.gün opu oluyorum birde benim yumurtalarım biraz geç gelişiyor ilaç olarak siz ne kullandınız ve dozu ne idiSende sorun neydi cnm yumurtaliklarda gelişim de bi sıkıntı varmiydi? Benim bi tüpüm yok diyeri de yapısıyor yumurtalarda sorun yok galiba çok erken opu olucam ben dr um önümüzdeki hafta olursun dedi ve benim bugün 5 inci igne günüm 6inci adet günüm 11 12 inci gün olucam opu galiba normal mi aceba çok mu erken
Sagol gulum bugun yapmiycam yarin kan testini bekliyorum sabirsizlikla hakkimizda hayirlisi cnmmAmin canim insallah. Ama her iki ihtimali de dusunuyorum. Pozitif olmazsa ne yaparim diye? Oncekinde hic bu ihtimali dusunmeyerek cok aci cekmistim... her iki ihtimalde Allah.tan
ayy cok sevindim canim benim. Guzel haberlerini bekliyorum bugun test yapacak misin
Canım bazen bende de oluyor ağrıyla birlikte çekilme gibi bişey tarif edemiyorum. Bir de bende anş hareketlerde karnımda değişik bir ağrı oluyor. Kadılma gibi bir şey sende de var mı böyle birşey3.gun embriyosu olup bugun 9.gunu olanlar benim on tarafimda cok buyuk bir basinc var sizde nasil durumlar. Sabah zor attim kendimi yataga Allah.a sukur gecti ama cok korktum
Menogon kullanıyorum cnm ilk 3 gün 4 toz iki şu iki gün daha verdi 5 toz iki şu olarak yükselt di yarın tekarar bakacak ..Benimde tüplerrimin ikisi kapalı adetimden bir hafta önce laparoskopi oldum yapışıklık vardı adetim 21 de başladı 3.gün iğneye başladım ben yanlış hesaplamışım 16.gün opu oluyorum birde benim yumurtalarım biraz geç gelişiyor ilaç olarak siz ne kullandınız ve dozu ne idi
Rabbim hakkımız da hayırlısını nasip etsin inşallahMenogon kullanıyorum cnm ilk 3 gün 4 toz iki şu iki gün daha verdi 5 toz iki şu olarak yükselt di yarın tekarar bakacak ..
Amin kuzuuRabbim hakkımız da hayırlısını nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?