2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

bence bu kadar zorlama kendini. herşeyi yap ama dozunda. yani insan kendi kendinin doktoru olması lazım bi noktada. kahve çay iç ama aşırıya kaçma. seni yoracak şeyler normal hamileliği bile riske atar bizim biraz daha hassasiyetlerimizin olduğunu unutma.. topuklu ayakkabı çok risk zaten uzak dur. ağır kaldırmak süpürge tutmak çamaşır asmak en riskli şeyler. hiçbirini yapmamaya dikkat et. ama canın ne istiyorsa kararında ye hiç bişey olmaz allahın izniyle

11. günümdeyim ben. bugün araba sürdüm ilk defa transferden sonra. kendi başıma sağlık ocağına gittim. kan verdim ilaçlarımı aldım bi de bi market dolaştım evime geldim ama yoruldum sanki biraz tembelliğe alışmışız :)

İnşallah canım sağ ol önerilerin için

süt içmiyorum ben zaten. yoğurt da evde yapıyorum pastörize olanların hiç bi besin değeri yokki ona bakılırsa sütü de iyice kaynatıyoruz mikroplar ölüyordur

Canim su saatten sonra yapacak birsey yok gibi gorunuyor. Esin gidin diyemez, sende olsan diyemezdin. Benim transferim ankarada oldu. Kiz kardesimde kaldim. Esimin israriyla annemde geldi. Kardesimin evinde diken ustundeydim. Oglum kucuk oldugu icin laf anlamiyor, evi dagitiyor. Kardesimin rahatsiz oldugunu hissettim. Dr. Bana 3 gun kalkma yemegini yatakta ye dedi. Annem soylenerek is yapti. Cok agladim, stres oldum, uzuldum. Ustelik 6 saat arabayla yolculuk yaptim. Sonra oglum hastalandi onunla ugrastim.kabus gibiydi anlayacagin. Ama cok sukur netice degismedi o strese ragmen cok sukur tuttu. Allaha sigindim hep. Nasibimdede varmis oldu. Sen kendi evindesin senin duzenin. Cok stres etme. Emin ol tutmasa benimki tutmazdi. Yanlarinda durmak.istemezsen odana gecer keyfine bakarsin bosver

Kizlar ben 31 yasindayim. Acaba tek embriyo mi koyarlar? Burda emsey hospital da tedavi olanlar var mi ? Bu konuda bana bilgi verebilecek olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…