• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Gözünüz aydin cnm çok sevindim seninle aynı günduk bende yarin yapacağım
Yap canim insallah hepimiz hamileyizdir. Ben hala cok korkiyorum cunku ilk denememde boyleydi.
Ayy çok sevindim... inşallah sağlıklı bir şekilde yükselir değerin. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini......Bugün kaçıncı günün bir de kaçıncı gün embriyosuydun .
amin insallah canim. Amin. 3.gun embriyosu 7.gunumdu

Yok canim cidden cesaretim yok. Erken gebelik testi hangisini yaptin kaca aldin.
amin canim insallah
Cankm nasil yukleniyor dosya yukle diyorum hicbisey acilmiyo yukleyemiyorum
Benim çok cnm skkn sanki olmicak gibi hiçbirşey hissetmiyorum sende belirti varmiydi Allahim hepimize verir ınsallah
insallah canim benim hic hissim yok canim hala yok. Bende surekli bakiyordum belirtisi olmayip hamile olanlari

Yap canim insallah hepimiz hamileyizdir. Ben hala cok korkiyorum cunku ilk denememde boyleydi.
amin insallah canim. Amin. 3.gun embriyosu 7.gunumdu
İnan çok sevindim. Maşallah... benim de aynı 3. Gün embriosu bugün 7. Gün. Senin sonucu duyunca eşime tutturdum gidelim tahlil yaptıralım diye. Yarın gidelim dedi. Yarın ben de vericem tahlil inşallah

İnan çok sevindim. Maşallah... benim de aynı 3. Gün embriosu bugün 7. Gün. Senin sonucu duyunca eşime tutturdum gidelim tahlil yaptıralım diye. Yarın gidelim dedi. Yarın ben de vericem tahlil inşallah
hadi bakalim keske bende gitseydim yumurtaliklarimi agritti dr. Ya :(

Kızlar valla ne olacak bilmiyorum

Şu 10 gün geçsin de artık sonucu öğrenelim

Eger pozitif olursa dicem eşime

Bi şekilde gondersin
yada onlar kalsın evimde

ben anneme giderim annemde kalırım
Yoksa hayatta sürekli onlarla yasiyamam

Bende suç ama bu tedavidede kimseye soylememem lazımdı

Kızlar valla ne olacak bilmiyorum

Şu 10 gün geçsin de artık sonucu öğrenelim

Eger pozitif olursa dicem eşime