- 20 Ocak 2018
- 173
- 131
- 18
- 48
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #5.841
Sabah ilk tuvalete gittiginde yapmak gerekiyomus ama ben yapacam birazdan valla sabredemiyorumKızlar idrar testini ne zaman yapmak lazım ? Sabah ilk lavaboya gittiğimizde mi yoksa akşam falan olur mu?
embriyo kalitesini belirtiyor. en kaliteli embriyo AA oluyorAa ne demek
şuan kaçıncı günündesin değerin maşallah çok güzel. keseyi gördünüz mü ? ne zaman muayeneye gideceksiniz ?Transferin 7 gunumu? Benimde boyle cikmisti.sonra 10.gunu daha belirgindi.12.gunum bhcg 188 cikti 2 gun sonra 444 smdi ptesiyi bekliorum.ptesi tekrar baktircam.
Ben normal test almistim silik bike cikmadi ama simdi erken gebelik testi alcam eger cikmazsa emin olcam artikCanim benim bozma moralini
erken gebelik testi yapınca
Kesin Sonuç çıkıyor
Senin ki nasıl bi testi
transferinin kaçıncı günü ? 9.günündeyse yap testini çıkıyor inşallah. sabah yapsan daha iyi olur ama şimdide yapacaksan idrara biraz sıkış öyle yap benceSabah ilk tuvalete gittiginde yapmak gerekiyomus ama ben yapacam birazdan valla sabredemiyorum
Canim normal testlere çok güvenmeBen normal test almistim silik bike cikmadi ama simdi erken gebelik testi alcam eger cikmazsa emin olcam artik
ayyy allah yardımcın olsun valla ya... bende aynı şeylerin başıma geleceğini tahmin ettiğim için önceden eşimle konuştum. annenden allah razı olsun ama biraz fazla karışıyor herşeye bende haliyle stres oluyorum dedim. o da sağolsun annesinin huyunu bildiği için getirmedi. eşinle konuş derim git diyemez ama annenle burdayken rahat yatamıyorum stres oluyorum felan de duygusal davran. zaten senin gerilmemen lazımKızlar
İlk tedavimde biz kimseye haber vermemiştik eşimle ikimiz idare etmiştik
Negatifle sonuçlandı
Şimdi 2. Tedavide eşimin ısrarı ile kVmi bana yardımcı olması için çağırdık sonucu öğrenene kadar
Ama bunlar bi geldi mubarek
bende 2 sene kalmak için
şimdiden strese gırmeye başladım ben sürekli herşeye karişiyorlar
Ben bunlara ne diyyyimde uygun bi dille gonderiyim
Aynı evde kalmaya tahammül edemiyorum
Çok konuşuyorlar ben evimde misafir oldum resmen
ben yalniz basimaydim esim ilk 2 gun benleydi sonra oda isi dolayisiyla yanimdan ayrildi. Sirf evde biri olunca rahat edemem diye kimseyi cagirmadim. Bence sende esinle bu koniyu konusup uygun bir dille annesine anlatmasini saglayabilirsin canim. Onemli olan sen ve dogacak olan bebeginKızlar
Negatifle sonuçlandı
Şimdi 2. Tedavide eşimin ısrarı ile kVmi bana yardımcı olması için çağırdık sonucu öğrenene kadar
bende 2 sene kalmak için
Keske de hic cagirmasaydi bu sekilde yardimci degil daha cok strese sokacaklar seni esine anlat durumu o bulsun bi yolunu cnm bende vallahi transfer oncesi yasamadigim kavgalari transferden sonra yasadim ve psikolojik acidan da hic iyi degilim zaten olmazsa bu yuzden olmiycak dusundukce daha kotu oluyorum.. moralini bozma getirdigi gibi yollasin... senin huzurun o emli burda.Kızlar
Negatifle sonuçlandı
bende 2 sene kalmak için
Ayyyy insaAllah cnmmm yaaaCanim normal testlere çok güvenme
İnşallah bebeğin seninledir
aynen kesinlikle katılıyorum. transferden sonra 4 gün eşim yoktu bende yalnız kaldım bu sırada kız kardeşim gelip gitti ama yalnızken insan çok daha rahat oluyor 2 günde bir gelip işimi yapan yardımcım var şimdi.. bende ufak tefek işleri yapmaya başladım bakalımben yalniz basimaydim esim ilk 2 gun benleydi sonra oda isi dolayisiyla yanimdan ayrildi. Sirf evde biri olunca rahat edemem diye kimseyi cagirmadim. Bence sende esinle bu koniyu konusup uygun bir dille annesine anlatmasini saglayabilirsin canim. Onemli olan sen ve dogacak olan bebegin
ben 6.gun aldim ama resmen catladim insan yikanmazsa ne pis kokuyomus onu test ettimVayy coşmuş buralar
Kızlar ben size başka bir şey sorucam, ne zaman duş aldınız? Benim4.günüm ama almadım hala. Amaa çok rahatsız oldum... Ilık suyla da yıkanamıyorum üşüyorum. Napıyım ben şimdi?
bende dayanamadım 4.günü yaptım. çok uzun kalma. çok da ılık yıkanma hasta olursun. kaynar olmayacak şekilde hemen bi şampuanlan ve çık ben öyle yapmıştımVayy coşmuş buralar
Kızlar ben size başka bir şey sorucam, ne zaman duş aldınız? Benim4.günüm ama almadım hala. Amaa çok rahatsız oldum... Ilık suyla da yıkanamıyorum üşüyorum. Napıyım ben şimdi?
9. Gunum cnm yarini beklemiycem tmm dedigin gibi yaparimtransferinin kaçıncı günü ? 9.günündeyse yap testini çıkıyor inşallah. sabah yapsan daha iyi olur ama şimdide yapacaksan idrara biraz sıkış öyle yap bence
ben 9. günümde eve test yaptım sabah akşam. çift çizgiyi gördüm çok belirgin olmasada. doktor arkadaşıma söyledim o da kan ver çıkar mutlaka dedi. 10. gün kan testine gittim9. Gunum cnm yarini beklemiycem tmm dedigin gibi yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?