- 15 Ekim 2017
- 30
- 30
- 3
- 32
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #5.361
Mrhb 27 ocakta 3gün embriyo su transfer edildi bana benlebbirlikte aynı merkezde 2 kişiye 5gün embriyo şu transfer edildi bana 8şubatta onlara 6şubatta test yap dediler bu 3.cü 5.ci Gün embriyo dediklerinden dolayımı bana toplandıktan sonra iki adet sonrası trasfer edildi onlara toplsndıktan 5gğn sonra transfer edildiCanım 3. Gün embriyosu için erken bi gün 8. Gün
Varsa bile çıkmama ihtimalini bile bile yaparsan daha iyi olur senin için bi arkadaşımız 3. Gün embriyosuna 8. Gün test yaptı ve idrar testinde pozitifi gördü
Bence 8. Gün erken. Ben de sabırsızım ama eğer negatif ya da değer düşük çıkarsa çok üzüleceğim için erken yapmamak gerektiğini düşünüyorum. Pozitifse bile çıkmama ihtimali çokArkadaşınız 8 gün pozitifi görmüş buna sevindim İnşallah benim de çıkar ama ben kan testi yapmayı düşünüyorum kan testinde çıkar diye düşünüyorum
Mrhb 27 ocakta 3gün embriyo su transfer edildi bana benlebbirlikte aynı merkezde 2 kişiye 5gün embriyo şu transfer edildi bana 8şubatta onlara 6şubatta test yap dediler bu 3.cü 5.ci Gün embriyo dediklerinden dolayımı bana toplandıktan sonra iki adet sonrası trasfer edildi onlara toplsndıktan 5gğn sonra transfer edildi
Bence 8. Gün erken. Ben de sabırsızım ama eğer negatif ya da değer düşük çıkarsa çok üzüleceğim için erken yapmamak gerektiğini düşünüyorum. Pozitifse bile çıkmama ihtimali çok
Benim anlamadığım bir şey var şimdi Transferden sonraki günler mi sayılıyor yoksa toplama işleminde laboratuvarda döllenme gününden sonra mı sayılıyor test sonucuSana bunun sebeni söylemedi mi doktorun neden 2 ay beklediniz canım ?
3. Gün 5. Gün embriyoları arasında kalitesizlik diye bişey söz konusu değil
Sadece 5. Gün embriyo testi 10 günde çıkıyor
Çok sağolun inşallah bu ağrılar adete değil de bebeklere dalalettir. İnşallah hepimiz pozitifi görürüz.
Çıkar belki ama çıkmama ihtinali de var. Çıksa da yeterli düzeyde çıkmaz. 10 çıkar 20 çıkar daha çık üzülürsün. En güzeli adet tarihinden sonraki gün yapulan testtir. Yani doktorun dediği tarih. Erken yaptırınca boşuna ekstradan stres yapıp bebeğne zar ar verirsin, gerek yok. Annelik sabır istiyor bizim gibi olanlarda daha fazla hatta... Sabredicez kısacası arkadaşım...İnşallah canım benim 6 gün oldu işte Cuma günü test yapmayı düşünüyorum internetten biraz araştırdım da 8 günde kanda değerlerin çıktığını gösteriyor
Benim anlamadığım bir şey var şimdi Transferden sonraki günler mi sayılıyor yoksa toplama işleminde laboratuvarda döllenme gününden sonra mı sayılıyor test sonucu
Sana bunun sebeni söylemedi mi doktorun neden 2 ay beklediniz canım ?
4aralık ta 16 tane yyumurta toplandı doktor vucudunu dinlerdirelim çok ilaç kullandın gibisine konuştu ve iki adet geçsin trasfer i öyle yapacsz dedi sonra 9tanesi iyi dediler sonra tekrar aradılar 2tanesi döllendi dediler ertesiegün ysni 3gün bsşka döllenen yok donduruyoruz dediler ve iki adet geçti 27 ocakta transfer edildi doktor 1 embriyo 1.kalitrSana bunun sebeni söylemedi mi doktorun neden 2 ay beklediniz canım ?
Siz hangi hastanede yaptınız Biz özelde yaptık Ama iki embriyo transferi yapıldı ikiden fazla yapılmadığını söylediler4aralık ta 16 tane yyumurta toplandı doktor vucudunu dinlerdirelim çok ilaç kullandın gibisine konuştu ve iki adet geçsin trasfer i öyle yapacsz dedi sonra 9tanesi iyi dediler sonra tekrar aradılar 2tanesi döllendi dediler ertesiegün ysni 3gün bsşka döllenen yok donduruyoruz dediler ve iki adet geçti 27 ocakta transfer edildi doktor 1 embriyo 1.kalitr
2 embriyo 2.kalite dedi 8şubat test dedi canın
4aralık ta 16 tane yyumurta toplandı doktor vucudunu dinlerdirelim çok ilaç kullandın gibisine konuştu ve iki adet geçsin trasfer i öyle yapacsz dedi sonra 9tanesi iyi dediler sonra tekrar aradılar 2tanesi döllendi dediler ertesiegün ysni 3gün bsşka döllenen yok donduruyoruz dediler ve iki adet geçti 27 ocakta transfer edildi doktor 1 embriyo 1.kalitr
2 embriyo 2.kalite dedi 8şubat test dedi canın
Ankara medicana iki embriyo yerleştirildiSiz hangi hastanede yaptınız Biz özelde yaptık Ama iki embriyo transferi yapıldı ikiden fazla yapılmadığını söylediler
Ay insallah canim....
İnşallah canım cümlemizin yüzü güler inşallahHadi inşallah senin de hayırlı haberini alırız canım
Sıkı sıkı tutunur inşallah bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?