- 25 Şubat 2017
- 1.066
- 1.499
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #5.321
Aynn cnm en azındin için rahatlar... bize de yaz normalse bu gibi durumlar bizde bilgilenmis oluruzİlk gün baya tedirgin oldum ama sonra gün içinde bi kaç damla şeklinde devam etti ve baş ağrım sürekli
Bi önceki transferde böyle olmamıştı hiç
bi doktoruma sorayım ben içim rahat etsin saol canımm
Evet çok zor bi ameliyat arkadaşım Rabbim tekrarını göstermesin ...daha önce kist ameliyatımı bende açık olmuştum dediğin gibi aynı sezeryan gibi çok çektim yani 1 hafta ağrı sızı
bendeGelmiş Geçmiş olsun çok canım . Bende daha önce kist ameliyatı ve apandisit ameliyatı olmuştum onlar içeride yapışıklığa sebep olduğundan tüpümde sıvı birikmesi olmuş o tüp alınmadan transfer yapmıyorlar. Doktor bana kapalı uapacağını söyledi ama bakalım nasıl olacak martta nasipse
Günaydın dün oldum transfer ama çok şükür burun kanaması yok ilk denemem de de olmamıştıGünaydınn kızlarr
Transfer olan arkadaşlarım burun kanaması olan var mı ?
1. Gün yoğun kanadı sonraki günlerde bi kaç damla kanıyor sebebini bilen var mı ?
benim ilk denememde olmustu canim. Az da olsa hergun burnumdan kan gelirdi kan sulandirici kullaniyorsan onun etkisidir benceBilemedim bende canım 1. Gün kadar yoğun değil ama gün içinde bile bi kaç damla olsa da kanıyor sürekli bi kan hali var burnumda başımda da hep bir ağrı
Cevabın için saol canım
Kizlar 4-5 kiloluk bi tencereyi kaldirdim sizce bi sorun olur mu? Cok tedirgin oldum simdi ya
benim ilk denememde olmustu canim. Az da olsa hergun burnumdan kan gelirdi kan sulandirici kullaniyorsan onun etkisidir bence
insallah sorun olmazah be canım dikkat et bırak kalsın olduğu yerde içini ferah tut kuruntuya kapılma artık olmuş üzme kendini de bebeğini de
Canlar ilk kontrolden itibaren başlıyor deyil mi ilaçlar .. yani bugün adetimi ikinci günü dr altan üstten bakacak sonra ilaçlarımı yazacak mi yoksa kan imi alıp onun değerlerine göremi verecek ilac
Cnm yapma böyle şeyler bence ağır kaldırmak doğru deyil... tamam normal hayatına geri dönmek isteyebilirsin tercih meselesi fakat uzanmak ağır kaldırmak hoplayıp zıplamak gibi şeylerden en sağlıklı gebelik de bile sakinilmali.. test gününe kadar en azından kuzuu ..insallah sorun olmaz
Sağol cnmmm inşallah ......Hadi hayırlısı canım bol bol kaliteli yumurtan olsun inşallah
Kaçıncı gün embriyosu canım kaç tane tranfer edildi 24 Ocak transfer tarihim 7. Gün kan testi yaptım çıkmadı :-((Kızlar 23 ocakta transferim gerçekleşti bugün 6 gün erken gebelik testi yaptım silikte olsa çıktı 8 gün oldu
Evet canım baş ağrısı da varsa tansiyondan olabilir bı ölçtü r senKızlar doktorumla görüştüm coraspine ara verelim dedi tansiyonunu ölçtür kanama olursa haberleşicez yine
Evet canım baş ağrısı da varsa tansiyondan olabilir bı ölçtü r sen
Hayırlı olsun canım tedavin..Canlar ilk kontrolden itibaren başlıyor deyil mi ilaçlar .. yani bugün adetimi ikinci günü dr altan üstten bakacak sonra ilaçlarımı yazacak mi yoksa kan imi alıp onun değerlerine göremi verecek ilac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?