2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kizlar sizde agiz kurulugu var mi? Benim surekli agzim kuruyo surekli su iciyorum ama gecmiyo

Benim hiç bir tedavimde kan istemedi doktorum transferden sonra. Ben transferden sonra crinone jel günde 2 kere progesteron iğne iki güne bir kalcadan bele yapışan e2 bantları. Göbekten hibor iğne kan sulandırıcı folik asit

Yinede tahlil günü bekle iki günde bile kaç katını bekliyor değerler bende dondurulmuş transfer oldu kan sulandırıcı iğne aspirin ve folik asit kullanıyorum

Valla ben hiç dikkat etmedim bu kalite meselesine burda gördüm okudum Dr muz 3.5, diye kalitesi çok yüksek dediler rabbim bize nasip ettiyse olur nasibimiz de yoksa olmaz ne kadar kaliteli olursa olsun takmayin böyle konuları hiç bi Dr kalitesiz embriyo transfer yapmaz kendi drlugu zarar görür

Jasmen simdi ismini degistirmis
J jjssm olarak
Ama burada ifsa ettigim icin tekrar degistirecektir. Bu arada resmini de kaldirmis.

Canim bunlar kucuk oyunlar yapma!!!

Vallaha ben daha başlamadım tedaviye ama başlamadan kafam dağılsın diye inatla örgü örmesini öğrendim.. örgü örüyorum
Ben de transfere uygun olduğum günü bekliyorum valla kısmet olursa örgü düşünüyorum ya da bi de şu kaneviçe olayı olabilir
bi tutunsun kalsın benimle dünyanın en gamsız insanı gibi takılıcam 9 ay

Cnm hiçbirini aksatma derim ben şu an transfer bekliyorum ama başladığımızda iğne günde iki kesin olur o vajinal 200'lük progesteron da sık kullanıcam ekstradan kan sulandırıcı da iğne vericek
Öncekinde tek günde 1 iğne oluyodum ama tepki vermedi vücudum
Estrofem üç kullanmıştım bi de geçen güzel bi ilaç o sanırım çok kullanan var
İki günde bi tahlil muayene şeklinde ilerleyip dozu ayarlıcaz sürekli de İçerisi uygun olucak tez zamanda inşallah

İyi akşamlar arkadaşlar. Pozitif görenleri tebrik ediyorum. Negatif gören arkadaşlarda en kısa sürede bebişlerine kavuşurlar umarım. Ben yarın büyük ihtimal son kontrolüme gideceğim. İğnelere ilk başladığımda pazartesi yumurta toplama olur demişti doktor. İlaçlara biraz yavaş tepki veriyormuşum. Doktor önce salı toplama dedi, sonra Çarşamba olabilir dedi :) yarın ne diyecek çok merak ediyorum. Bu rahim kalınlığı kaç olmalı onu merak ettim. Cuma günü 11 dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…