- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
- 198
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #4.761
Anlafim canim3 gün vurılcam bu şekilde test günü anlaşılır gün aşırı artarsa olmuştur bu düşecek
Valla cnm ictim mecburen transfer gununden 1 gun once biraktim. opudan onceki kontrolumde 10.6 idi bidaha bakilmadi transferde kacti bilmiyorum.. bende ise yaradi insallah sanada faydasi olurKızlar sonunda bulabildim
cam şişe dimes nar suyunu ama
Îçemiyorum tadı çok kötü
siz nasıl iciyorsunuz
hayirli olsun canimmkızlar değerim çıktı 170 ayyy ben bilemedim coktan çıkmış doktor bana ulasamamis tabi ben de ona hastaneden zorla öğrendim soyleyin ben ulasamiuorum doktora diye
Hazirlar cok kotu icilmiyor.Nari kendin alip sik taze tazeKızlar sonunda bulabildim
cam şişe dimes nar suyunu ama
Îçemiyorum tadı çok kötü
siz nasıl iciyorsunuz
canim uzulduk ama Allah.tan umut kesilmez insallah ileriki tedavilerinde bebegini kucagina alirsinBenim negatif kızlar 2.3 değerim :/ Allahım bekleyenlere nasip etsin
Canım çok çok sevindim adına, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, isteyen herkese versinAllah razi olsun kızlar bu sürede yanimda olan tanimasa da duasini esirgemeyen arkadaslarim Allah hepinizin yüzünü guldursun iki gün sonra artışa bakılacak
kuzum Allah razı olsun insallah en kisa zamanda senden de güzel haberler bekliyoruz bencil davrandim Özür dilerim nolur hakkini helal et sonucuna gercekten üzüldümCanım çok çok sevindim adına, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, isteyen herkese versin
Öyle demek istemedim kusura bakma yazmam yanlış anlıyorsunJ jjssm buraya da yaziyorum
Bana ozelden mesaj yazma
Insani dibe cekiyorsun
Bana 'sende 3.gun embiyosuymussun oh be rahatladim herkesin 5.gun embriyosu tutuyor' yaziyorsun
Yapma arkadasim bu donemde benim morale ihtiyacim var
Buradaki herkes birbirine moral vermeye calisirken sen surekli bana negatif elektrik veriyorsun. Yapma!!!
daha once cevap vermedim anlamadin. Neden cevap vermedigimi acikladim sana surekli negatifsin bana da bunu geciriyosun diye yine anlamadin. Sana hakkimi helal etmem eger bir daha bana ozelden yada aciktan mesaj yazarsan yazma istemiyorum. En ufak seyde bile etkileniyoruz. Seni de kirmak istemiyorum. Yasca benden kucuksun lutfen biraz saygi goster ve artik beni negatifliginle bogma.Öyle demek istemedim kusura bakma yazmam yanlış anlıyorsun
Amin inşallah , tek güvencem Allah, hep hayırlısı olsun diye dua ettim zaten..canim uzulduk ama Allah.tan umut kesilmez insallah ileriki tedavilerinde bebegini kucagina alirsin
canim benim Allah ol derse olacak. Demekki olmasi icin daha zaman var. En kisa zamanda kucagin guzel saglikli bebislerle dolsun insallahAmin inşallah , tek güvencem Allah, hep hayırlısı olsun diye dua ettim zaten..
Benim 3. Gun embriyosu bir oglum varÖyle demek istemedim kusura bakma yazmam yanlış anlıyorsun
benim oglum 8 hucreli 3. Gunluk moralini bozma Canim 2 yasinda simdi 2. Icin ugrasyorun buda 3 gunluk ins tutar.J jjssm buraya da yaziyorum
Bana ozelden mesaj yazma
Insani dibe cekiyorsun
Bana 'sende 3.gun embiyosuymussun oh be rahatladim herkesin 5.gun embriyosu tutuyor' yaziyorsun
Yapma arkadasim bu donemde benim morale ihtiyacim var
Buradaki herkes birbirine moral vermeye calisirken sen surekli bana negatif elektrik veriyorsun. Yapma!!!
Gözün aydın çokk sevindimmmmAllah razi olsun kızlar bu sürede yanimda olan tanimasa da duasini esirgemeyen arkadaslarim Allah hepinizin yüzünü guldursun iki gün sonra artışa bakılacak
Benim 3. Gun embriyosu bir oglum var
kizlar destek verdiginiz icin tesekkur ederim ama arkadasimizin ilk yazdigi seyler degil. Kendimce ona moral vermek istedim ama son yazdigi beni cileden cikardi. 3.gun olmayinca tutmuyor mu? Ne demek bu ya? Oyle olsa zaten dr.lar koymaz. Neyse unutmak istiyorum bir daha lutfen bana yazmasin. Ben buraya derdimi bölmeye heyecanimi paylasmaya ve moral bulmak icin giriyorum. Negagif hic bisey istemiyorum. Tavrida beni sinir ediyor. Nasilsin falan demeden direk senin ki 3.gun embriyosu mu diyor? Gercekten catlayacaktim artikbenim oglum 8 hucreli 3. Gunluk moralini bozma Canim 2 yasinda simdi 2. Icin ugrasyorun buda 3 gunluk ins tutar.
Caniiiiiimmmciiiiimmmm sakın ol .. bidaha yazmaz zaten ama yanlış anlaşılma dır yada küçük olduğu için oda fazla heycan yapıyor. Ama dediğin gibi sakin olmaya ihtiyacın var germe kendinikizlar destek verdiginiz icin tesekkur ederim ama arkadasimizin ilk yazdigi seyler degil. Kendimce ona moral vermek istedim ama son yazdigi beni cileden cikardi. 3.gun olmayinca tutmuyor mu? Ne demek bu ya? Oyle olsa zaten dr.lar koymaz. Neyse unutmak istiyorum bir daha lutfen bana yazmasin. Ben buraya derdimi bölmeye heyecanimi paylasmaya ve moral bulmak icin giriyorum. Negagif hic bisey istemiyorum. Tavrida beni sinir ediyor. Nasilsin falan demeden direk senin ki 3.gun embriyosu mu diyor? Gercekten catlayacaktim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?