- 2 Kasım 2017
- 250
- 298
- 23
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #4.721
sağ olasin kuzumm Allah razı olsun bende insallah tutunmusturdualarimiz seninle cnmm heycanla bekliyorummm
Insallah canimm bisiler hissediyor musunnsağ olasin kuzumm Allah razı olsun bende insallah tutunmustur
Benim bugun transferimin 5. Gunu ayni seyler ilk 3 gun bende de oldu ama simdi pek bisey yok ara ara adet sancisi oluyo gibi haftaya pazartrsi test gunum bakalim ne olacak peki goguslerinde ilk basta asiri hassasiyet sonra da hafifleme olmusmuydu cnmTransferim oldu beklemedeyim 24 ocakta oglumda 3-5 gun acima vardi . Ve sislik sertlik hissediyordum suan hic belirti yok
Aynı zamanda vermişiz bende bekliyorum kalbim küt küt.. inşallah çookk güzel haberler alırsın canım..kızlarcım kanimi verdim iki üç saate çıkar heralde dualariniza tekrar talibim :)
Benim bugun 5. Gunum 1 gun var aramizda ilk gun nasildin neler hissettin simdi nasilsin pekiBugun altinci gunum cnm transfer gunuyle senin
aynen yaa inşallah arkadaşım ikimiz de güzel haberler alırızAynı zamanda vermişiz bende bekliyorum kalbim küt küt.. inşallah çookk güzel haberler alırsın canım..
Hadi hayirlisi cnm Rabbim dualarini kabul etsin insaAllah kucagina bebisini alirsin Allah isteyen herkese versinkızlarcım kanimi verdim iki üç saate çıkar heralde dualariniza tekrar talibim :)
yok canim hic bir sey hissetmedim bugün kasiklarim agriyor sadece ara araInsallah canimm bisiler hissediyor musunn
Cikti mi cnm sonucunyok canim hic bir sey hissetmedim bugün kasiklarim agriyor sadece ara ara
yok canim aramadi dr daha arayinca yazicam hemenCikti mi cnm sonucun
Heycanla bekliyoruzyok canim aramadi dr daha arayinca yazicam hemen
batma olunca olur yaziyor bir cok yerde okudum canim insallah gebelik belirtisidirBazen bana batma oluyor ama ilaçlardandır bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?