- 13 Eylül 2012
- 94
- 48
- 88
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #4.461
Benim 5.gün dondurulmuş bir tane yapıldıHemen hemen aynı zamanlarda yapılmış transferlerimiz..
3. Gün yapıldı transfer bana canım.. göğüslerim hassaslaşmaya başladı bide göğüs ucu ve çevresinde çil gibi lekeler oluşmaya başladı. Adet ağrısı çekiyorum, batmalarım var ama dr Protestanı rahim içi fitil olarak aldığım için gaz sancısı dedi :)))
Yaaa erken yapmışsın ama inşallah kan da da güzel sonuçlar alırsın tatlım.. ben yapmaya korkuyorum resmen
Kan testini yaptırınca da haber ver olur mu? Güzel sonuçlarını bekliyoruzÇok korkarak yaptım aslında ama sonucu görünce biraz rahatladım kan testi yapıp onda da artışı görmeden kesin bişey olmasa da pozitif anlamda etkiledi. Hayırlısı Allahtan...
Ne güzel canım darısı başımızaMerhaba kızlar benim transferim de 17sinde oldu bu sabah erken gebelik testi yaptım silik çizgiyi gördüm cumartesi kan testi yaptırıcam inşallah pozitif sonuçlar alırız
İnşallah canım sabır herşeyin başı dua ile rabbim isteyen herkese nasip etsinTabii öyle canım
Herşey bebek için
Keşke olsa da 15 yerine 20 ödesek
Hadi inşallah canım dunde ben yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı bugün test gunumdu 337. Değerinde çıktıMerhaba kızlar benim transferim de 17sinde oldu bu sabah erken gebelik testi yaptım silik çizgiyi gördüm cumartesi kan testi yaptırıcam inşallah pozitif sonuçlar alırız
Benim 5.gün dondurulmuş bir tane yapıldı
Ben de belirti olrak göğüs açıması hassaslaşması var
İlk 4gün kasıklarım ağrıyodu 5. ve 6 . Gün bşy hissetmedim
Dün yine ağrı vardı adet olcak gibi bide kahverengiler eklenince moralim çok bozuldu
Bgn iyiydim ağrım fln yoktu
Psikoljimde bozuluyo galiva bi gün umutlu bi gün umutsuzum ilaçlardan mı bilemiyorum
Bunaldı iyice kan tahlili olsamda rahatlasam bir nebze
Benim 5.gün dondurulmuş bir tane yapıldı
Ben de belirti olrak göğüs açıması hassaslaşması var
İlk 4gün kasıklarım ağrıyodu 5. ve 6 . Gün bşy hissetmedim
Dün yine ağrı vardı adet olcak gibi bide kahverengiler eklenince moralim çok bozuldu
Bgn iyiydim ağrım fln yoktu
Psikoljimde bozuluyo galiva bi gün umutlu bi gün umutsuzum ilaçlardan mı bilemiyorum
Bunaldı iyice kan tahlili olsamda rahatlasam bir nebze
e bu çok iyi değil mi :)Hadi inşallah canım dunde ben yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı bugün test gunumdu 337. Değerinde çıktı
İnşallah canım sabır herşeyin başı dua ile rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kan testini yaptırınca da haber ver olur mu? Güzel sonuçlarını bekliyoruz
Ne güzel canım darısı başımıza
Herşey yolunda gider de bebeğini alırsın kucağına :))
Maşallah
Hadi inşallah canım dunde ben yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı bugün test gunumdu 337. Değerinde çıktı
Sağol canım inşallah darısı size olsunDeğerin çok iyiymişş maşallahh sağlıkla gelsiinnn
Hayırlı olsun canımCanlarim kizlar....
Yarin transferim var dualarinizi bekliyorum insallah...
Hakkında hayırlısı olsun canım güzel haberler alırız inşallahCanlarim kizlar....
Yarin transferim var dualarinizi bekliyorum insallah...
Hayırlı olsun canım
amin kizlar insallah.Hakkında hayırlısı olsun canım güzel haberler alırız inşallah
Hayırlı olsun :)Çatlatma ignemi de oldum yarın saat takip etmeksizin ignesiz güzel bir gün olacak inşallah
Maşallah canım gerçekten bayagi fazlaymisKızlar transfer sonrası sanki biraz fazla ilaç kullanıyorum gibime geliyor
Progestan vajinal günde 3
Esteofem günde 2
Coraspirin günde 1
Folbiol günde 1
Hibor 3500 göbekten iğne günde 1
Proluton iğne 3 günde 1
ve transferin 10.günü gobekten yapilacak bir catlatma ignesi
Bitmiş durumdayım bu ilaçları herkes kullaniyormu sizin durumunuz ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?