- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #4.361
Öyle tabi göbekten iğneden de korkuyordum ama oldum ama ne bileyim işteBende çok korkuyordum
Erteledim yıllarca boşuna
Olsun bitsin istiyorum artık
Korkunun faydası yok bize
Bebeğine odaklan
Doktoruna güven
Rabbime güven
Devlet 2 asilama gormeyen sgk yararlanamaz diye yasa getirmis o yuzden dr 2. Mutlaka yaptir dedi anlayacagin asilama yaptircm once sonra tup bebek allah nasip ederse subatta deniycmŞuan aşılama mı başlıyorsun tüp mi ?
Öyle tabi göbekten iğneden de korkuyordum ama oldum ama ne bileyim işte
Valla sana da maşallah canım nerden buluyorsun bu cesareti ben hep kaçarım iğnedenBende tam tersi doktora dedim ki
Hocam bana iğne yazsaniz olur mu
Haplardan daha etkili olur dedim
Devlet 2 asilama gormeyen sgk yararlanamaz diye yasa getirmis o yuzden dr 2. Mutlaka yaptir dedi anlayacagin asilama yaptircm once sonra tup bebek allah nasip ederse subatta deniycm
Canım bu gece çatlatma ignem var onlara artık alıştım gibi ama şimdi aklımda progesteron iğneleri var kalın ucludur onlarHiç acımıyor ki
Küçücük uçları
Korkmaa derin nefes al
Senin tedavinde hayırlı olsun. Umarım en kısa zamanda hayırlısıyla olumlu sonuca ulaşırız.Hayırlı olsun canım
Hemen hemen Aynı aşamadayız
Transfer gününü bekliyorum bende
Sebebi bilinemeyen diyorlarDevlette öyledir bilmiyorum ben
Dene bakalım
aşılama daha basit
Sorun neydi cnm ?
Canım bu gece çatlatma ignem var onlara artık alıştım gibi ama şimdi aklımda progesteron iğneleri var kalın ucludur onlar
Bana sordun galiba değil mi?Sureç nasil ilerledi anlatırmsn bana
Senin tedavinde hayırlı olsun. Umarım en kısa zamanda hayırlısıyla olumlu sonuca ulaşırız.
Kızlar merhaba,
18 ocakta 2 embriyo transfer edildi. Bugün 8. günüm.. 10 gün sonra yaptır kan testini dedi doktor.. ayyyy beklemek çok zor :/ var mı yakın zamanda öğrenenler hamileliğini? Belirtileri ilaçlara mı yormam gerekiyor :/ kafayı yemek üzereyim :/
Sebebi bilinemeyen diyorlar
Evet cnm ayni dr oldugu icin merak ettim memnunmsnBana sordun galiba değil mi?
Bal10cukkk Teşekkür ederim canım
31 yaşındayım 3.tup bebek denemem ilk düşük oldu ikinci de kızım oldu ve 3. denemde hamileyim Memorial Şişli hastanesi
limonihaller
@Askubra
İkinizide tebrik ederim kızlar allah sağlık li sıhhatli kucaginiza almayi nasip etsin inşallah
Kızlar bilgilerinizi paylaşirsaniz sizide listeye ekliyim hamilelerimiz çoğalsın
Evet sana kac yuzde kac basarı verdiBizim dosyaya da öyle işlendi
Sebepsiz infertilite
Evet sana kac yuzde kac basarı verdi
İlk defa 15 tatilde zaman geçsin diye dua ediyorum bu kadarTüp bebekte en zoru zaman geçmiyor
Gerçekten pazartesi gelsin bir an evvel
Biliyormsn Bagzı insanların icine doğar sen neler hissediyorsun sence bebiş var miTek embriyo için %50 / 60
Çift koyacak
İnşallah bakalım nasip cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?