• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Transferim yapıldı çok şükür evde dinleniyorum 2 adet 3.gün 1.kalite yerleştirildi 3 şubat test tarihim hemde doğum günüm umarım bebislerim tutunur
Hiçbir şey hissetmiyorum tecrübeli anneler nelere diķat edelim belirtiler neler cvplarinizi bklyrm
Hayırlı olsun, güzel haberi alırsın inşallah...
Transfer sonrası kabak çekirdeği ve havuç suyu öneren çok kişi var...

Ne yapmam gerekiyor peki ? İncir kuru filan yeniden mi başlamaliyim?

Acibadem de doktorum bana en onemlisi dogal icerikli bir multivitamin kullanimi demisti. Besinlerle butunsel bir destek saglamak gucmus, bir gunde hangi birinden ne kadar yiyeceksin ki tum eksikler giderilsin. O yuzden kapsamli bir vitamin komplex i kullanmami onermisti, folio asitte iceren. Yumurta kalitesinin tamamen iyilestirilmesi 3 regli gerektiriyormus. Bu arada yumurta hucreleeinde genetik kalite de cok onemli tabi. Bir ay olmamasi sonraki ay da olmayacagi anlamina gelmez. Saglikli bir kadinin bile cesitli faktorler dolayisiyla bir ay yumurtlamadigi oluyor, hatta bazen aylarca oyle dusun. Regli gecikiyor vs.

O yizden bu defa olmadi ama bidaki ay ne olacak belli olur mu? Umut et, vazgecme, es gecme❤️

Sorma sanki az sonra adet olacak gibiyim aynı adet belirtileri kasıklarım gögüslerim hemsireye sordum bu ilaç yapmaz dedi eee ne yapıo o zaman valla bugun iyi değilim
Bence ilaç kesinlikle yapıyor

Sanki yumurtaliklarim her an patlicak attığını hissediyorum cok ağrı yaptı

Bide mide bulantım var dün akşamdan beri

Sorma sanki az sonra adet olacak gibiyim aynı adet belirtileri kasıklarım gögüslerim hemsireye sordum bu ilaç yapmaz dedi eee ne yapıo o zaman valla bugun iyi değilim

Of benim de gebelik testine 3 gun var ama regli olacagim diye cok korkuyorum:(

Her agri regli krambi gibi geliyor:( bir de alinti basladi bugun poff

Canim benim ağrım arttıkça artıyor
Sen nasılsın ?
Ben 1 haftadır içiyorum
Hiçbir belirti yok
Toplama zamanı öyleydim ben
O gonal f beni şişirdi resmen
Göğüslerim karnım patlayacak gibiydi
Şuan gayet iyiyim
Psikolojik olabilir mi ?
2 mg sonuçta çok düşük doz ilaç
Estrofem

Bence ilaç kesinlikle yapıyor

Sanki yumurtaliklarim her an patlicak attığını hissediyorum cok ağrı yaptı

Bide mide bulantım var dün akşamdan beri
Aynen mide bulantımda var valla kendimi hiç iyi hissetmiyorum dün dozum 3 e çıktı iyice kötü oldum bencede ilaçtan kesinlikle sende sorsana bi doktora

Ben 1 haftadır içiyorum
Hiçbir belirti yok
Toplama zamanı öyleydim ben
O gonal f beni şişirdi resmen
Göğüslerim karnım patlayacak gibiydi
Şuan gayet iyiyim
Psikolojik olabilir mi ?
2 mg sonuçta çok düşük doz ilaç
Estrofem
Kesinlikle psikolojik değil bildiğin yumurtalık ağrısıyla uyanıorum hasta olcam heralde diorum beni çok etkiledi dozu düşük ama hormon işte bende gonalf den filan hiç etkilenmemiştim

Kesinlikle psikolojik değil bildiğin yumurtalık ağrısıyla uyanıorum hasta olcam heralde diorum beni çok etkiledi dozu düşük ama hormon işte bende gonalf den filan hiç etkilenmemiştim

Ben o zaman mahvoldum
Resmen karnım şişmiş
Göğüslerim acıyordu
Demekki kişiye göre değişir

Ben o zaman mahvoldum
Resmen karnım şişmiş
Göğüslerim acıyordu
Demekki kişiye göre değişir
Aynen demekki hatta gonal f için ben ooo yüz gün olsa vururum demiştim humatrope kullanmıstım o beni çok zorlamıstı birde bu estrofem zorladı valla

Aynen demekki hatta gonal f için ben ooo yüz gün olsa vururum demiştim humatrope kullanmıstım o beni çok zorlamıstı birde bu estrofem zorladı valla

Gonal f birde diğer iğne adını unuttum
İkisi şişkinlik yapmıştı bana
Estrofem gayet rahat benim için

Back