- 30 Mayıs 2016
- 1.067
- 1.674
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.681
Hayırlı olsun, güzel haberi alırsın inşallah...Transferim yapıldı çok şükür evde dinleniyorum 2 adet 3.gün 1.kalite yerleştirildi 3 şubat test tarihim hemde doğum günüm umarım bebislerim tutunur
Hiçbir şey hissetmiyorum tecrübeli anneler nelere diķat edelim belirtiler neler cvplarinizi bklyrm
Olmadıdollenmemiş
Canim benim ağrım arttıkça artıyorNe güzel ilk seferde İnş darısı başımıza buradakilere dua et hamilesin artık :)
Sorma sanki az sonra adet olacak gibiyim aynı adet belirtileri kasıklarım gögüslerim hemsireye sordum bu ilaç yapmaz dedi eee ne yapıo o zaman valla bugun iyi değilimCanim benim ağrım arttıkça artıyor
Sen nasılsın ?
Ne yapmam gerekiyor peki ? İncir kuru filan yeniden mi başlamaliyim?
Bence ilaç kesinlikle yapıyorSorma sanki az sonra adet olacak gibiyim aynı adet belirtileri kasıklarım gögüslerim hemsireye sordum bu ilaç yapmaz dedi eee ne yapıo o zaman valla bugun iyi değilim
Sorma sanki az sonra adet olacak gibiyim aynı adet belirtileri kasıklarım gögüslerim hemsireye sordum bu ilaç yapmaz dedi eee ne yapıo o zaman valla bugun iyi değilim
Sorma sanki az sonra adet olacak gibiyim aynı adet belirtileri kasıklarım gögüslerim hemsireye sordum bu ilaç yapmaz dedi eee ne yapıo o zaman valla bugun iyi değilim
Ben 1 haftadır içiyorumCanim benim ağrım arttıkça artıyor
Sen nasılsın ?
Benim de dün günümdü olmadı ama her an olacakmış gibiAllah yardımcımız olsun hepimizin :)
Aynen mide bulantımda var valla kendimi hiç iyi hissetmiyorum dün dozum 3 e çıktı iyice kötü oldum bencede ilaçtan kesinlikle sende sorsana bi doktoraBence ilaç kesinlikle yapıyor
Sanki yumurtaliklarim her an patlicak attığını hissediyorum cok ağrı yaptı
Bide mide bulantım var dün akşamdan beri
Kesinlikle psikolojik değil bildiğin yumurtalık ağrısıyla uyanıorum hasta olcam heralde diorum beni çok etkiledi dozu düşük ama hormon işte bende gonalf den filan hiç etkilenmemiştimBen 1 haftadır içiyorum
Hiçbir belirti yok
Toplama zamanı öyleydim ben
O gonal f beni şişirdi resmen
Göğüslerim karnım patlayacak gibiydi
Şuan gayet iyiyim
Psikolojik olabilir mi ?
2 mg sonuçta çok düşük doz ilaç
Estrofem
Kesinlikle psikolojik değil bildiğin yumurtalık ağrısıyla uyanıorum hasta olcam heralde diorum beni çok etkiledi dozu düşük ama hormon işte bende gonalf den filan hiç etkilenmemiştim
Aynen mide bulantımda var valla kendimi hiç iyi hissetmiyorum dün dozum 3 e çıktı iyice kötü oldum bencede ilaçtan kesinlikle sende sorsana bi doktora
Aynen demekki hatta gonal f için ben ooo yüz gün olsa vururum demiştim humatrope kullanmıstım o beni çok zorlamıstı birde bu estrofem zorladı vallaBen o zaman mahvoldum
Resmen karnım şişmiş
Göğüslerim acıyordu
Demekki kişiye göre değişir
Cuma kontrole gidince soruyum dedim ama yarın arasam mi acabaAynen mide bulantımda var valla kendimi hiç iyi hissetmiyorum dün dozum 3 e çıktı iyice kötü oldum bencede ilaçtan kesinlikle sende sorsana bi doktora
Ben 5 gün 2 tane 4 gün 3 tane 6 gün 4 tane alacakmısım öle yazdılar receteyeBen 2 şer içiyorum henüz
1 hafta olacak yarın
Valla ben dayanamadım canım hatta dedim ki bundan değilse doktora gideyim bişi varCuma kontrole gidince soruyum dedim ama yarın arasam mi acaba
Aynen demekki hatta gonal f için ben ooo yüz gün olsa vururum demiştim humatrope kullanmıstım o beni çok zorlamıstı birde bu estrofem zorladı valla
Ben 5 gün 2 tane 4 gün 3 tane 6 gün 4 tane alacakmısım öle yazdılar receteye
Cuma kontrole gidince soruyum dedim ama yarın arasam mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?