- 28 Nisan 2015
- 795
- 646
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.661
canımm napalım böyle olmazsak yine bize zarar kimseye değilHaklısın canım inşallah her şey güzel olur seni tanıdığım kadarıyla çok güçlü bir kadınsın maşallah o kadar takdir ediyorum ki seni inşallah bu çabalarının karşılığını alacaksın inşallah aklıma geldikçe dua ediyorum sana da senin emeğin var bende beni cesaretlendiren sendin
Insallah canım bir dün biz de anne olacağız inşallah Rabbim o kizcagiza da yardım etsin sabır versincanımm napalım böyle olmazsak yine bize zarar kimseye değil
belki ilerde bebişlerimizi alıp tanışmak kısmet olur burda grupta çok şey paylaşıyoruz
O zamana bu evreleri unutmuş olucaz belki de
Canım sonucu aldın mı ?Saol canım.İnşallah hepimiz güzel haberler alalım :)
Arkadaşımız hamileymişCanım sonucu aldın mı ?
ayy süper bi haber bu darısı hepimizin başına inşallah :)Arkadaşımız hamileymiş
Tüm kalbimle amiiiinnnayy süper bi haber bu darısı hepimizin başına inşallah :)
Aldım canım şükür hamileyim.10 gün sonra kese için gidicem inşallahCanım sonucu aldın mı ?
Maşallah... rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin, bizler için de dua et :)Aldım canım şükür hamileyim.10 gün sonra kese için gidicem inşallah
Ne güzel bir haber, her hamile haberi Umut oluyor, mutluluk oluyor...Aldım canım şükür hamileyim.10 gün sonra kese için gidicem inşallah
Amin canim amin.Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin canımMaşallah... rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin, bizler için de dua et :)
Amin canım.İyi dileklerin için tesekkürler.Rabbim sanada en kısa zamanda hamile olmayı nasip etsinNe güzel bir haber, her hamile haberi Umut oluyor, mutluluk oluyor...
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, sağlıkla ilerlesin...
Darısı da bizim başımıza inşallah
Hayırlı ugurlu olsun allah kucagına almayıda nasip etsinAmin canım.İyi dileklerin için tesekkürler.Rabbim sanada en kısa zamanda hamile olmayı nasip etsin
Sağol canım...Amin canım.İyi dileklerin için tesekkürler.Rabbim sanada en kısa zamanda hamile olmayı nasip etsin
Amin canım saol.Tüp olarak ilk ama bundan önce 1 kez ilaçla denedik 1 kezde aşılama denedik olmadı canımHayırlı ugurlu olsun allah kucagına almayıda nasip etsin
İlk sayfada göremedim kaçıncı tedaviydi ?
Ne güzel ilk seferde İnş darısı başımıza buradakilere dua et hamilesin artık :)Amin canım saol.Tüp olarak ilk ama bundan önce 1 kez ilaçla denedik 1 kezde aşılama denedik olmadı canım
Hayırlisi olur inşallah canımTransferim yapıldı çok şükür evde dinleniyorum 2 adet 3.gün 1.kalite yerleştirildi 3 şubat test tarihim hemde doğum günüm umarım bebislerim tutunur
Hiçbir şey hissetmiyorum tecrübeli anneler nelere diķat edelim belirtiler neler cvplarinizi bklyrm
Tesekkur ler canimHayırlisi olur inşallah canım
Güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?