2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Çok sağol canım aslında sayı bizi de çok şaşırttı. Ben pkos luyum ondandır ama daha öncekilerde 22 -23 civarı olmuştuGonal f 225 merional ve cetrotide kullandım . Siz hngi aşamadasınız?

Çok sağol canım aslında sayı bizi de çok şaşırttı. Ben pkos luyum ondandır ama daha öncekilerde 22 -23 civarı olmuştuGonal f 225 merional ve cetrotide kullandım . Siz hngi aşamadasınız?
Benim cuma günü transferim oldu canım bekliyorum test günümü. Ocak sonunda yaparım.
Maşallah canım insallah tutar gönlünüzce olur herşey

Yani ne demek oluyor?
Yani döllenme ve embriyonun 3. güne kadar gelişiminde yumurtanın daha büyük payı var, 3 günden sonra embriyonun 4. ve 5. gün gelişiminde spermin daha büyük payı var deniyor. Biz çift olarak omegapen q10 ve folik asit içmiştik. arı sütü polen gibi gıdalar tüketiyorduk. (Dediğim gibi doğruluğu nedir bilemiyorum )

Yani bunu peki kafamiza gore mı yapmak lazım yoksa sevgili doktorlar mı demesi lazım ? Bilmeyen biri için sadece para tuzağı gibi mi kullanmak lazım yoksa gerçekten olsun diye uğrasmak mı lazım . Alacağım bunları bugün

Keşke ya da inşallah dedin gibi olur. Ama şu an doktor ne dese boş gelecek
bnce doktorun dediği boş olmaz mesala bnm 16 yumurtadan dondurulacak hiç kalmamıştı ve doktor dediki bu ay bunu çıkardın. bir sonraki denemede belki dondurulacak kalitede yumurta çıkaracaksın ve güzel embriyo olacak dedi sürekli aynı kalitede ürünler çıkarmıyoruz bnce buda önemli .o an umudum yoktu hep böyle olacak hiç dondurulacak embryiom olmayacak dedim ama bunu öğrenince bir umut oldu. tedavinin olduğu ay transferin tutması , dinlenmiş ayla aynı değil o yüzden kalitenin her ay değişmesi çok iyi bir şey. Embriyonun kalitesi o ayki yumurta o anki sperm ve o an ki ortam ile ilgili bu şartlar değişebiliyor.

Sen doktora sor ilaçları neden ben kullanmadım de tabi aklında kalmasın

a
aynen bnde embriyolarım ölünce öğrendim bunu birde mesala sürekli aynı merkezde dondurulacak kalitede embriyom çıkmazsa merkez değiştireceğim sonuçta oranın mutfağı hep aynı değiştirmekte belki fayda olabilir. bir umut.

Evet aslında bir sonrakinde belki kaliteli olabilir ama ya olmazsa yani kaliteli yapmak için de mutlaka bir çaresi vardır . Deneme tahtası gibi bu olmadı hadi bu seferde bu olsun. Yaşayıp göreceğiz ama ben burada aynı yerde devam etme konusunda da kararsızlastim herkesin tedavi şekli farklı acaba başka yerde daha mı iyi olur

Tamam kizma :)

Nerde tedavi görüyorsun ?

Embriyo oluşmaması yumurta kaynaklı,3. Güne kadar gelişim iyi sonrasında bozuluyorsa sperm kaynaklı olduğunu okudum tabi doktorlar daha iyi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…