- 14 Eylül 2015
- 337
- 298
- 103
- 38
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.601
Çok sağol canım aslında sayı bizi de çok şaşırttı. Ben pkos luyum ondandır ama daha öncekilerde 22 -23 civarı olmuştuGonal f 225 merional ve cetrotide kullandım . Siz hngi aşamadasınız?Masallah ne kadar güzel yumurtlamışsınız. Bu kadar yumurta nasıl elde ediliyor? İlaçlarınızın dozu neydi? Maşallah Allah nazardan saklasın insallah 5.gün embriyolarınızla hamile kalırsınız canım
Döllenme olmaması yumurta kaynaklı diye biliyorum, yumurta kalitenizi arttırmaya çalışınMikro enjeksiyon yapmışlar kalsiyum ile dollendirmeye çalışmışlar ama olmamış ama ben niye inanmıyorum acaba ?
BNde öyle duydum ilk 3 güne kdr büyük pay yumurtada 4 5 günlerdede spermde pay daha ağırlıklı doğrumu bilmiyorımDöllenme olmaması yumurta kaynaklı diye biliyorum, yumurta kalitenizi arttırmaya çalışın
Benim cuma günü transferim oldu canım bekliyorum test günümü. Ocak sonunda yaparım.Çok sağol canım aslında sayı bizi de çok şaşırttı. Ben pkos luyum ondandır ama daha öncekilerde 22 -23 civarı olmuştuGonal f 225 merional ve cetrotide kullandım . Siz hngi aşamadasınız?
Yani ne demek oluyor?BNde öyle duydum ilk 3 güne kdr büyük pay yumurtada 4 5 günlerdede spermde pay daha ağırlıklı doğrumu bilmiyorım
Ne yapmam gerekiyor peki ? İncir kuru filan yeniden mi başlamaliyim?Döllenme olmaması yumurta kaynaklı diye biliyorum, yumurta kalitenizi arttırmaya çalışın
Yani döllenme ve embriyonun 3. güne kadar gelişiminde yumurtanın daha büyük payı var, 3 günden sonra embriyonun 4. ve 5. gün gelişiminde spermin daha büyük payı var deniyor. Biz çift olarak omegapen q10 ve folik asit içmiştik. arı sütü polen gibi gıdalar tüketiyorduk. (Dediğim gibi doğruluğu nedir bilemiyorum )Yani ne demek oluyor?
Yani döllenme ve embriyonun 3. güne kadar gelişiminde yumurtanın daha büyük payı var, 3 günden sonra embriyonun 4. ve 5. gün gelişiminde spermin daha büyük payı var deniyor. Biz çift olarak omegapen q10 ve folik asit içmiştik. arı sütü polen gibi gıdalar tüketiyorduk. (Dediğim gibi doğruluğu nedir bilemiyorum )
bnce doktorun dediği boş olmaz mesala bnm 16 yumurtadan dondurulacak hiç kalmamıştı ve doktor dediki bu ay bunu çıkardın. bir sonraki denemede belki dondurulacak kalitede yumurta çıkaracaksın ve güzel embriyo olacak dedi sürekli aynı kalitede ürünler çıkarmıyoruz bnce buda önemli .o an umudum yoktu hep böyle olacak hiç dondurulacak embryiom olmayacak dedim ama bunu öğrenince bir umut oldu. tedavinin olduğu ay transferin tutması , dinlenmiş ayla aynı değil o yüzden kalitenin her ay değişmesi çok iyi bir şey. Embriyonun kalitesi o ayki yumurta o anki sperm ve o an ki ortam ile ilgili bu şartlar değişebiliyor.Keşke ya da inşallah dedin gibi olur. Ama şu an doktor ne dese boş gelecek
Sen doktora sor ilaçları neden ben kullanmadım de tabi aklında kalmasınYani bunu peki kafamiza gore mı yapmak lazım yoksa sevgili doktorlar mı demesi lazım ? Bilmeyen biri için sadece para tuzağı gibi mi kullanmak lazım yoksa gerçekten olsun diye uğrasmak mı lazım . Alacağım bunları bugün
aynen bnde embriyolarım ölünce öğrendim bunu birde mesala sürekli aynı merkezde dondurulacak kalitede embriyom çıkmazsa merkez değiştireceğim sonuçta oranın mutfağı hep aynı değiştirmekte belki fayda olabilir. bir umut.Yani bunu peki kafamiza gore mı yapmak lazım yoksa sevgili doktorlar mı demesi lazım ? Bilmeyen biri için sadece para tuzağı gibi mi kullanmak lazım yoksa gerçekten olsun diye uğrasmak mı lazım . Alacağım bunları bugün
bnce doktorun dediği boş olmaz mesala bnm 16 yumurtadan dondurulacak hiç kalmamıştı ve doktor dediki bu ay bunu çıkardın. bir sonraki denemede belki dondurulacak kalitede yumurta çıkaracaksın ve güzel embriyo olacak dedi sürekli aynı kalitede ürünler çıkarmıyoruz bnce buda önemli .o an umudum yoktu hep böyle olacak hiç dondurulacak embryiom olmayacak dedim ama bunu öğrenince bir umut oldu. tedavinin olduğu ay transferin tutması , dinlenmiş ayla aynı değil o yüzden kalitenin her ay değişmesi çok iyi bir şey. Embriyonun kalitesi o ayki yumurta o anki sperm ve o an ki ortam ile ilgili bu şartlar değişebiliyor.
Tamam kizma :)a
aynen bnde embriyolarım ölünce öğrendim bunu birde mesala sürekli aynı merkezde dondurulacak kalitede embriyom çıkmazsa merkez değiştireceğim sonuçta oranın mutfağı hep aynı değiştirmekte belki fayda olabilir. bir umut.
Sizin sorununuz neydiBNde öyle duydum ilk 3 güne kdr büyük pay yumurtada 4 5 günlerdede spermde pay daha ağırlıklı doğrumu bilmiyorım
O kadar çok şey geçiyor ki aklımda. Ama diyeceklerini de tahmin. Ettiğim için sormak içimden gelmiyor. Bunu soracağım.Sen doktora sor ilaçları neden ben kullanmadım de tabi aklında kalmasın
kızmadım kızmadımTamam kizma :)
belirlenen bir sorunum yok.Sizin sorununuz neydi
Nerde tedavi görüyorsun ?a
aynen bnde embriyolarım ölünce öğrendim bunu birde mesala sürekli aynı merkezde dondurulacak kalitede embriyom çıkmazsa merkez değiştireceğim sonuçta oranın mutfağı hep aynı değiştirmekte belki fayda olabilir. bir umut.
1. sayfada yazıyor cnm medikal p. sen ?Nerde tedavi görüyorsun ?
Embriyo oluşmaması yumurta kaynaklı,3. Güne kadar gelişim iyi sonrasında bozuluyorsa sperm kaynaklı olduğunu okudum tabi doktorlar daha iyi bilirYani döllenme ve embriyonun 3. güne kadar gelişiminde yumurtanın daha büyük payı var, 3 günden sonra embriyonun 4. ve 5. gün gelişiminde spermin daha büyük payı var deniyor. Biz çift olarak omegapen q10 ve folik asit içmiştik. arı sütü polen gibi gıdalar tüketiyorduk. (Dediğim gibi doğruluğu nedir bilemiyorum )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?