2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

İnş 5, güne ulaşanların bol olur :) sende artık benim 5. Gün dersin :)))

İnş 5, güne ulaşanların bol olur :) sende artık benim 5. Gün dersin :)))
evet zaten 4. gün ise doktora transfere gelmem dedim hahah D baya pskolojik hasta oldum heryere yazıcağım bnmde 5. gün embriyolarım var herkesin var bnm niye yok kime sorsam pat 5. gün dondurulmuşum var diyor bu nedir bu kdr mı zordur D

Yumurtam döllenmemiş şimdi nasıl bir yol izlemeliyim? Doktor ile görüşeceğim ama ne dese tatmin olmayacağım

Bence bir sonraki daha fazla olacak benim tedaviden sonra yumurtalarım arttı mesela ilaçlar uyarıyor yunurtalıkları L lionyez

Aklımı kaybedeceğim
bn bunu cidden diyorum bir sefer yumurta toplamada hiç döllenmiyor bir ay sonra dölleniyor .
mesala bu şey gibi bir seferde 3. gün embriyosu olmayan başka seferde pat 5. gün embriyosu oluyor.
senin o ay çıkan yumurtan sağlıklı değildi belki döllenmedi ama diğer sefer çıkan belki sağlıklı olacak.

herseferinde şans değişiyor bir kere döllenmeyebiliyor ama sonra ki denemelerde döllenebiliyor canım. doktorun ne diyecek önemli olan o tabiki. ne desek boş çok üzgünüm canm

Görüşeceğim doktorlar randevu ayarlayip dönecekler. Ama şu an doktoruma güvenmiyorum ne diyecek ki bana gittikçe için kararıyor . Nasıl oluyor? Nasıl olmuyor bilmiyorum ?

Normal canım tabi ki ama maalesef yumurtalara yapacakları herseyi yapmıslardır bazen doktorlarda baska bişi yapamıo
Mikro enjeksiyon yapmışlar kalsiyum ile dollendirmeye çalışmışlar ama olmamış ama ben niye inanmıyorum acaba ?

Kızlar şimdi hastaneden aradılar 44 yumurtanın 24 ü olgunmuş 20 si de döllenmiş artık gün gün takipteyiz inşallah 5. Günü görürüz
Masallah ne kadar güzel yumurtlamışsınız. Bu kadar yumurta nasıl elde ediliyor? İlaçlarınızın dozu neydi? Maşallah Allah nazardan saklasın insallah 5.gün embriyolarınızla hamile kalırsınız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…