- 19 Aralık 2011
- 94
- 85
- 88
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.581
:) al gel annesi sar sarmala hepsini sağlıkla gelsinler sana.Arkadaşlarla bugün saat 1 de transferim var çok garip duygular içindeyim kuzularimi almaya gidiyorum labaratuvar ortamında çok sikilmislar dualarinizi bekliyorumm
Inşallah canım amin amin darısı hepimizin başına olsun:) al gel annesi sar sarmala hepsini sağlıkla gelsinler sana.
İnş 5, güne ulaşanların bol olur :) sende artık benim 5. Gün dersin :)))inşallah inşallah yarın çıkınca kaç toplandığını size yazacağım gün gün artık kaç embriyo var hepsini yazarım en heycanlısı orası bn hep yumurta toplama günleri onların doğuşu gibi olduğu için bi yandanda mutlu oluyorum inş hepsini kaybetmem
Maşallah, Allah tamamına erdirsin :)Kızlar şimdi hastaneden aradılar 44 yumurtanın 24 ü olgunmuş 20 si de döllenmişartık gün gün takipteyiz inşallah 5. Günü görürüz
evet zaten 4. gün ise doktora transfere gelmem dedim hahahİnş 5, güne ulaşanların bol olur :) sende artık benim 5. Gün dersin :)))
yalnız çok büyük rakamlar çok iyi inş 5. gün dondurulmuşun çok olur.Maşallah, Allah tamamına erdirsin :)
Benim olmadı dollenmemişişlemi biliyorum bu ikinci denememde korkum olmamasından işlemden deil
OlmadıEmbriyo sayisi, kalitesi hep bahane aslinda.. Hepimiz biliyoruz, yasiyoruz maalesef kismetten ote koy yok. Allah saglikla kucagimiza almayi, saglikla buyutmeyi nasip etsin hepimize insallah
herseferinde şans değişiyor bir kere döllenmeyebiliyor ama sonra ki denemelerde döllenebiliyor canım. doktorun ne diyecek önemli olan o tabiki. ne desek boş çok üzgünüm canmBenim olmadı dollenmemiş
Aklımı kaybedeceğimherseferinde şans değişiyor bir kere döllenmeyebiliyor ama sonra ki denemelerde döllenebiliyor canım. doktorun ne diyecek önemli olan o tabiki. ne desek boş çok üzgünüm canm
bn bunu cidden diyorum bir sefer yumurta toplamada hiç döllenmiyor bir ay sonra dölleniyor .Aklımı kaybedeceğim
Maşallah 20 tane inşallah güzel haberler verirsin canımKızlar şimdi hastaneden aradılar 44 yumurtanın 24 ü olgunmuş 20 si de döllenmişartık gün gün takipteyiz inşallah 5. Günü görürüz
Normal canım tabi ki ama maalesef yumurtalara yapacakları herseyi yapmıslardır bazen doktorlarda baska bişi yapamıoKeşke ya da inşallah dedin gibi olur. Ama şu an doktor ne dese boş gelecek
herseferinde şans değişiyor bir kere döllenmeyebiliyor ama sonra ki denemelerde döllenebiliyor canım. doktorun ne diyecek önemli olan o tabiki. ne desek boş çok üzgünüm canm
Mikro enjeksiyon yapmışlar kalsiyum ile dollendirmeye çalışmışlar ama olmamış ama ben niye inanmıyorum acaba ?Normal canım tabi ki ama maalesef yumurtalara yapacakları herseyi yapmıslardır bazen doktorlarda baska bişi yapamıo
Masallah ne kadar güzel yumurtlamışsınız. Bu kadar yumurta nasıl elde ediliyor? İlaçlarınızın dozu neydi? Maşallah Allah nazardan saklasın insallah 5.gün embriyolarınızla hamile kalırsınız canımKızlar şimdi hastaneden aradılar 44 yumurtanın 24 ü olgunmuş 20 si de döllenmişartık gün gün takipteyiz inşallah 5. Günü görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?