- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #3.561
Amin canım ikimizde inşallah güzel haberler alalımAyy hadi inşallah Rabbim yüzünü güldürsün :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım ikimizde inşallah güzel haberler alalımAyy hadi inşallah Rabbim yüzünü güldürsün :)
Amin canım ikimizde inşallah güzel haberler alalım
Allah yardımcın olsun canım ,hiç korkma basit bir işlem zaten içini ferah tut.kızlar yarın yumurta toplamam var kesin bugece uyuyamam heycanlıyım ve korkuyorum en azından dondurulmuşum olsa. dualarınızı bekliyorum
işlemi biliyorum bu ikinci denememde korkum olmamasından işlemden deilAllah yardımcın olsun canım ,hiç korkma basit bir işlem zaten içini ferah tut.
Anladim cnm rabbim kolaylik versin.. evet bu hormonlar baya kisileri rahatsiz ediyor aslinda bende klomen hapi bile deyisiklik yapmisdi ve asiri bas agrisiBen hala estrofem kulkanıorum 30 ocak kontrol sanım 4 şubat transfer ama estrofem bende bas agrısı ve yumurtalık agrısı yaptı
Nasilsin cnm nasil hissediyorsun toplandi mi yumurtaciklarişlemi biliyorum bu ikinci denememde korkum olmamasından işlemden deil
Hadi bakalim hayirlisiÇarşamba günü kontrole gideceğim
Transfer günüm belli olacak
Heyecanlıyım
salı ya ertelendi salı günü sabah 9 da toplanacak. 8 de yatış yapacağım. inşallah bu yumurtalardan bir bebek sahibi olabilirim. ne hissettiğimi bile bilemiyorum heycanlıyımNasilsin cnm nasil hissediyorsun toplandi mi yumurtaciklar
İnşallah böyle guzel haberler aliriz insallahhissediyorum biliyomusun İkizlere hamile kalicaz allahin izniyle
Güzel seyler hissediosun geliyor senin kuzular az kaldı :)salı ya ertelendi salı günü sabah 9 da toplanacak. 8 de yatış yapacağım. inşallah bu yumurtalardan bir bebek sahibi olabilirim. ne hissettiğimi bile bilemiyorum heycanlıyım
Anladim cnm gec olsun guc olmasin... kafani bosaltmaya bak ..relaks olmaya calis...guzel haberlere insallah cnm icini ferah tutpsalı ya ertelendi salı günü sabah 9 da toplanacak. 8 de yatış yapacağım. inşallah bu yumurtalardan bir bebek sahibi olabilirim. ne hissettiğimi bile bilemiyorum heycanlıyım
bir şarkı var ya ya tutarsa ya tutarsa ya biri denk gelirde tutarsaGüzel seyler hissediosun geliyor senin kuzular az kaldı :)
-Gul- M manana1975 dualarim sizinle kizlar ... merakla bekliyorum... hadi insallah.Ayy hadi inşallah Rabbim yüzünü güldürsün :)
Anladım canım o korku hepimizde bu sürecin her aşamasında var maalesef İnşallah kokrtuğumuza uğramayız güzel haberler alırız :)işlemi biliyorum bu ikinci denememde korkum olmamasından işlemden deil
Allah razı olsun canım ,inşallah güzel haberler veririz :)
inşallah inşallah yarın çıkınca kaç toplandığını size yazacağım gün gün artık kaç embriyo var hepsini yazarım en heycanlısı orası bn hep yumurta toplama günleri onların doğuşu gibi olduğu için bi yandanda mutlu oluyorum inş hepsini kaybetmemAnladım canım o korku hepimizde bu sürecin her aşamasında var maalesef İnşallah kokrtuğumuza uğramayız güzel haberler alırız :)
Güzel düşün güzel olsun inşallah , sonbaharda hepimizin kucakları dolu olsun inşallah :)inşallah inşallah yarın çıkınca kaç toplandığını size yazacağım gün gün artık kaç embriyo var hepsini yazarım en heycanlısı orası bn hep yumurta toplama günleri onların doğuşu gibi olduğu için bi yandanda mutlu oluyorum inş hepsini kaybetmem
Saol canım.İnşallah hepimiz güzel haberler alalım :)