• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ben hala estrofem kulkanıorum 30 ocak kontrol sanım 4 şubat transfer ama estrofem bende bas agrısı ve yumurtalık agrısı yaptı :KK43:
Anladim cnm rabbim kolaylik versin.. evet bu hormonlar baya kisileri rahatsiz ediyor aslinda bende klomen hapi bile deyisiklik yapmisdi ve asiri bas agrisi
... ama bebis ler icin mecbur katlanacaz yeterki gelsinler...

salı ya ertelendi salı günü sabah 9 da toplanacak. 8 de yatış yapacağım. inşallah bu yumurtalardan bir bebek sahibi olabilirim. ne hissettiğimi bile bilemiyorum heycanlıyım
Anladim cnm gec olsun guc olmasin... kafani bosaltmaya bak ..relaks olmaya calis...guzel haberlere insallah cnm icini ferah tutp

Anladım canım o korku hepimizde bu sürecin her aşamasında var maalesef :KK43: İnşallah kokrtuğumuza uğramayız güzel haberler alırız :)
inşallah inşallah yarın çıkınca kaç toplandığını size yazacağım gün gün artık kaç embriyo var hepsini yazarım en heycanlısı orası bn hep yumurta toplama günleri onların doğuşu gibi olduğu için bi yandanda mutlu oluyorum inş hepsini kaybetmem

inşallah inşallah yarın çıkınca kaç toplandığını size yazacağım gün gün artık kaç embriyo var hepsini yazarım en heycanlısı orası bn hep yumurta toplama günleri onların doğuşu gibi olduğu için bi yandanda mutlu oluyorum inş hepsini kaybetmem
Güzel düşün güzel olsun inşallah , sonbaharda hepimizin kucakları dolu olsun inşallah :)

Back