2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ben aptallık ettim olumsuzu cekmeyeyim diye hiç aklımdan geçirmesine bile izin vermedim.
O içinde ki olumsuzlukları hep üstünü örttüm . Doğuma girer gibi yumurta toplama işlemine girdim.
Benim bebeğimin herşeyi hazır biliyor musun anne annesine giderken alacağımı seyyar beşik , arabası , puseti , ayakkabıları, nevresim takımları, oyuncakları her yer küçük küçük oyuncak dolu .
Şans bize geldiğinde inşallah yine bu kadar hazırlıklı oluruz. Rabbim her isteyene nasip etsin

kızmadım kızmadım sen yeterki üzülme inan her an herşey değişebilir hamile kalanlarda bir ay denk geliyor kalıyor bir gün bizede gülecek talih

L lionyez cnm ilaçları doktora sor bence, dhea kullanıyor çoğu insan yumurta kalitesi için 3 ay falan bunu doktora sor bence, onun dışında Omega, koenzim q 10, maca kapsül bu sperm ve yumurta için çok önemliymiş,multivitamin antioksidan kullanabilirsin ben solgarın ürününü kullanıyorum, birde İnofolic verdi doktorum, arı sütü bal polen propolis karışımı da çok faydalı bunları bir araştır derim.

Embriyo oluşmaması yumurta kaynaklı,3. Güne kadar gelişim iyi sonrasında bozuluyorsa sperm kaynaklı olduğunu okudum tabi doktorlar daha iyi bilir
Daha tecrübeli bir şekilde başlayacağım eğer tekrar cesareti l edebilirsem

Yaaa işte ben buna kızıyorum yani bastan deseler ya bunları bilsem ne yapmam gerektiğini onlara ihtiyaç duymadım. Bunların hepsini 3 ay mı kullanmak lazım? Bi de reçetesiz alınan ilaçlar mı?

evet doğruuuu yani napım idare ediyorum şimdilik
Doktorla görüştükten sonra belki başka yere yonlenebilirim. Çünkü hiç tatmin olmayacakmışım gibi geliyor.

Yaaa işte ben buna kızıyorum yani bastan deseler ya bunları bilsem ne yapmam gerektiğini onlara ihtiyaç duymadım. Bunların hepsini 3 ay mı kullanmak lazım? Bi de reçetesiz alınan ilaçlar mı?
Benim sorunum aslında yumurta. Yumurta rezervim az ve çift rahim var bende.

Dhea yı üç ay kullanın diyorlar, doktorlar sebepsiz deyip geçiyorlar. İlk tedavimde hiçbirşey söylemedi doktorlar bende bilinçsizdim 16 yum 9olgun yumurtadan 1 tane 7 hücreli oldu negatif, ikincide merkez değiştirdim doktor eşime ve bana vitamin verdi 3ay kullandım 23 yum 15 olgun 9tane döllendi 6 tane donduruldu ki transferde negatif oldu, sonuçta yumurta sayım arttı ama spermde morfoloji 2 olmadı şimdi 3 tedaviye başlayacağım 2ay çörekotu kapsülü kullandım, 2ay solgar antioksidan, 10 gündür de inofolik, solgar multivitamin, Omepa, arısütü kapsülü kullanıyorum bakalım nasıl olacak merakla bekliyorum

Şu an hangi merkezdesin ? Yumurtaları değiştiren yeri merak ettim doğrusu. Ne güzel oluşmuş embriyon Rabbim sonrasını da naip etsin. Bayramı da göstersin inşallah. bunları sorsam mı alıp hemen kullansam mı. Emeklerinin karşılığını alırsın inşallah.

İzmirde irenbede oldu ikinci tedavim, şimdi laboratuvarı daha iyi olan bi merkez buldum ankarada gürgan klinik oraya başlamak istiyorum, yaşınız kaç doktorunuzla konuşun önce yorumu ne olacak embriyo oluşmamasına ,birde elinizde sorun var mı, amh testi, eşli genetik test falan yaptırdınız mı

Opu bitti kızlar kendime de geldim kahvaltımı da ettim tam 44 yumurta toplanmış tabi şok oldum.. böyle bir sayıyla karşılaşan var mı?
Masallah canim benimde 42 toplanmıştı rahim dinlendirmeden sonra 4 ocak da transfer oldum sanırım pko var sendede oyuzden çok yum olabiliyomus

25 yaşındayım. Genetik testi hariç hepsi var amh 0,14 . Eşimde sorun yok şükür. Evet tabiiki doktoru dinleyeceğim ama aynı tedaviden gidelim diyecekse hiç demesin.

25 yaşındayım. Genetik testi hariç hepsi var amh 0,14 . Eşimde sorun yok şükür. Evet tabiiki doktoru dinleyeceğim ama aynı tedaviden gidelim diyecekse hiç demesin.
Aslında kadın infertilesi daha kolay kaliteli yumurtan olduğunda işlem tamam :))ozmn sen takviyelere başla canın sonuçta hepsi vitamin vücuda zararlı şeyler değil

Merhaba, 35 Yaşndayım.
Daha önce 2 başarısız denemem oldu.
Kalan embriyolarım PGT yapıldı ve bir tanesi sağlıklı döndü.
Kalan tek embriyo ile nasipse Şubat ayı transferim olacak.
Son tedavim için Cem Demirel ile başlayacağım.
Hepimiz buradan müjdeli haberi verir ve sağlıkla Anne oluruz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…