- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #3.541
Benimde cuma belli olur ozaman inşallah
İnşallah beraber hamiş Oluruz ve büyütürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah canım yaİnşallah beraber hamiş Oluruz ve büyütürüz
hissediyorum biliyomusun İkizlere hamile kalicaz allahin izniyle:))) öyle mi dersin
Jet anne adayı diyelim o zaman
Sana da boncuk anne adayı
Ay inşallah canım ya
Hayal etmesi bile harika bişey :)
hissediyorum biliyomusun İkizlere hamile kalicaz allahin izniyle
Umudunu yitirme bende de bugün abur cubur isteği oldu çikolata vs. Ama gebelikle adet belirtileri aynıymış zaten çoğu kişi öyle diyor . Rabbim büyük inşaallah gebeyizdirHayırlı olsun senin transferin de arkadaşım. Bugün de adet öncesi gibi abur cubur istedi canım. Tatlı türü. Ben adet belirtileri yolunda emin adımlarla ilerliyorum :) eşimi de hazırladım bu sonuca. Tuttuğuna inanmam için bi kasık pıt pıtı ne biliim bi halsizlik bi mide bulastısı vb. Hiç bişey yok. Aah ahh Allah tan ümit kesilmez ortada daha bişey yok tabi. Adet olmadığım sürece umudumu yitirmicem
Aminnn aminnn Rabbim emeğimizi yağlı etsin ve boşa çıkarmasın. Karnımız totomuz kollarımız iğnelerden mosmor oldu delik deşik olduk hormonların etkisiyle psikolojimiz bir gelip bir gidiyor. Rabbim bize acısın merhamet etsin de bizim de yüzümüz gülsün inşaallah ❤❤Canım zaman gerçekten geçmiyor ama test günü yaklaştıkça da bu beklemeleri tercih ediyorum. O sonuçla karşı karışya kalmak daha zor geliyor. Onca emek bi testle sonuçlanıcak. Belki tekrar herşey yeniden başlıcak o gücü tekrar bulmak hem maddi hem manevi zor gerçekten Allah herkese güç versin.
Aynen bana da öyle diyor herkesBende öyle hissediyorum inanır mısın
Herkes ikiz olsun diye dua ediyor çünkü bana
Aynen bana da öyle diyor herkes
Bizim ailede çok ikiz var
İnşallah benimde olur
Bide benim annem normal yoldan İkizlere hamile kalmış canım ama bazı sebeblerden dolayi 7 aylık erken dogdukalri için sadece 1 gün yaşiybilmişler. Demek ki nasipleri yokmuş canım ömürleri okadarmis.
Aynen bana da öyle diyor herkes
Bizim ailede çok ikiz var
İnşallah benimde olur
Bide benim annem normal yoldan İkizlere hamile kalmış canım ama bazı sebeblerden dolayi 7 aylık erken dogdukalri için sadece 1 gün yaşiybilmişler. Demek ki nasipleri yokmuş canım ömürleri okadarmis.
Ne güzel sözlerHer işte bir hayır vardır biliyoruz kuzum, Allah yardımcın olsun. İnşallah cok aydınlık günler yakın. Mevlana'nın cok sevdiğim bir sözü hep teselli olur bana, umarım sana da ruhuna da şifa olur. Güç olur
Kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner...
Bir yanda korku bir yanda ümit varsa iki kanatlı olursun, tek kanatla uçulmaz zaten...
Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, kilimin tozunu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır....
Taş taşlıktan geçmedikçe,ezilip yontulmadıkça parmaklara yüzük olmaz....
Kederlenmeyesin...
6AA mı maşallah bu kalitede embriosu olan duydugum ilk kişisiniz süper inş güzel sonuclanacak sizin
Kesinlikle katılıyorum , birinci sınıf embriyo, anne yaşı vs vs herşey uygun olup da tutunamayan da var tam tersi olup sağlıkla dünyaya gelen de. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hepimize .Yarın test günüm dualarınızı bekliyorum kızlar...Embriyo sayisi, kalitesi hep bahane aslinda.. Hepimiz biliyoruz, yasiyoruz maalesef kismetten ote koy yok. Allah saglikla kucagimiza almayi, saglikla buyutmeyi nasip etsin hepimize insallah
Rabbim güzel haberler almayi nasip etsin canım.Benimde bugün test günüm simdi kan vericem.Bakalım güzel haberler alırım insallahKesinlikle katılıyorum , birinci sınıf embriyo, anne yaşı vs vs herşey uygun olup da tutunamayan da var tam tersi olup sağlıkla dünyaya gelen de. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hepimize .Yarın test günüm dualarınızı bekliyorum kızlar...
Kesinlikle katılıyorum , birinci sınıf embriyo, anne yaşı vs vs herşey uygun olup da tutunamayan da var tam tersi olup sağlıkla dünyaya gelen de. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hepimize .Yarın test günüm dualarınızı bekliyorum kızlar...
Benim de dün günümdü olmadı ama her an olacakmış gibi Allah yardımcımız olsun hepimizin :)Büyük gün geldi çattı, Allah'ın izniyle hakkında hayırlısı olsun inşallah. Hadi senden güzel haberler gelsin de hepimize moral olsun:))
Benim de bugün regli günüm normalde, regli olcam diye aşırı korkuyorum. Teste 3 gün var daha
Ayy hadi inşallah Rabbim yüzünü güldürsün :)Rabbim güzel haberler almayi nasip etsin canım.Benimde bugün test günüm simdi kan vericem.Bakalım güzel haberler alırım insallah
EVET güzel haberlerini bekliyoruz inşallah tutmuştur birden ikinci çizgilerin çıkar inşBüyük gün geldi çattı, Allah'ın izniyle hakkında hayırlısı olsun inşallah. Hadi senden güzel haberler gelsin de hepimize moral olsun:))
Benim de bugün regli günüm normalde, regli olcam diye aşırı korkuyorum. Teste 3 gün var daha