• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Hayırlı olsun senin transferin de arkadaşım. Bugün de adet öncesi gibi abur cubur istedi canım. Tatlı türü. Ben adet belirtileri yolunda emin adımlarla ilerliyorum :) eşimi de hazırladım bu sonuca. Tuttuğuna inanmam için bi kasık pıt pıtı ne biliim bi halsizlik bi mide bulastısı vb. Hiç bişey yok. Aah ahh Allah tan ümit kesilmez ortada daha bişey yok tabi. Adet olmadığım sürece umudumu yitirmicem :KK66:
Umudunu yitirme bende de bugün abur cubur isteği oldu çikolata vs. Ama gebelikle adet belirtileri aynıymış zaten çoğu kişi öyle diyor . Rabbim büyük inşaallah gebeyizdir

Canım zaman gerçekten geçmiyor ama test günü yaklaştıkça da bu beklemeleri tercih ediyorum. O sonuçla karşı karışya kalmak daha zor geliyor. Onca emek bi testle sonuçlanıcak. Belki tekrar herşey yeniden başlıcak o gücü tekrar bulmak hem maddi hem manevi zor gerçekten Allah herkese güç versin.
Aminnn aminnn Rabbim emeğimizi yağlı etsin ve boşa çıkarmasın. Karnımız totomuz kollarımız iğnelerden mosmor oldu delik deşik olduk hormonların etkisiyle psikolojimiz bir gelip bir gidiyor. Rabbim bize acısın merhamet etsin de bizim de yüzümüz gülsün inşaallah ❤❤

Bende öyle hissediyorum inanır mısın
Herkes ikiz olsun diye dua ediyor çünkü bana
:-)
Aynen bana da öyle diyor herkes
Bizim ailede çok ikiz var
İnşallah benimde olur

Bide benim annem normal yoldan İkizlere hamile kalmış canım ama bazı sebeblerden dolayi 7 aylık erken dogdukalri için sadece 1 gün yaşiybilmişler. Demek ki nasipleri yokmuş canım ömürleri okadarmis.

İnşallah benimde olur

Bide benim annem normal yoldan İkizlere hamile kalmış canım ama bazı sebeblerden dolayi 7 aylık erken dogdukalri için sadece 1 gün yaşiybilmişler. Demek ki nasipleri yokmuş canım ömürleri okadarmis.

Bizim ailede yok
Eşimin ailesinde var ikiz
Rabbim hayırlı sağlık versin de
İkiz tek kız erkek hiç farketmez
Hayırlı bir evlat hayırlı bir kul olsun
Vatanına milletine faydalı bir insan
(Başınız sağolsun çok üzüldüm )

İnşallah benimde olur

Rabbim çifter çifter versin
Temiz evi temizlemeyi gör diyorlar
(: (:

Her işte bir hayır vardır biliyoruz kuzum, Allah yardımcın olsun. İnşallah cok aydınlık günler yakın. Mevlana'nın cok sevdiğim bir sözü hep teselli olur bana, umarım sana da ruhuna da şifa olur. Güç olur❤️

Kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner...

Bir yanda korku bir yanda ümit varsa iki kanatlı olursun, tek kanatla uçulmaz zaten...

Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, kilimin tozunu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır....
Taş taşlıktan geçmedikçe,ezilip yontulmadıkça parmaklara yüzük olmaz....
Kederlenmeyesin...
Ne güzel sözler ❤️
Bugün eşime üzülmesin diye dedim ki belki de demekki hayatımızda olacak, kaderimizi paylaşacak kişi o embriyolardan biri değildi diye :)
hep hayırlısı hepimiz için
Sabretmek de güzel içten hissedince

6AA mı maşallah bu kalitede embriosu olan duydugum ilk kişisiniz süper inş güzel sonuclanacak sizin

Embriyo sayisi, kalitesi hep bahane aslinda.. Hepimiz biliyoruz, yasiyoruz maalesef kismetten ote koy yok. Allah saglikla kucagimiza almayi, saglikla buyutmeyi nasip etsin hepimize insallah

Embriyo sayisi, kalitesi hep bahane aslinda.. Hepimiz biliyoruz, yasiyoruz maalesef kismetten ote koy yok. Allah saglikla kucagimiza almayi, saglikla buyutmeyi nasip etsin hepimize insallah
Kesinlikle katılıyorum , birinci sınıf embriyo, anne yaşı vs vs herşey uygun olup da tutunamayan da var tam tersi olup sağlıkla dünyaya gelen de. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hepimize .Yarın test günüm dualarınızı bekliyorum kızlar...

Kesinlikle katılıyorum , birinci sınıf embriyo, anne yaşı vs vs herşey uygun olup da tutunamayan da var tam tersi olup sağlıkla dünyaya gelen de. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hepimize .Yarın test günüm dualarınızı bekliyorum kızlar...
Rabbim güzel haberler almayi nasip etsin canım.Benimde bugün test günüm simdi kan vericem.Bakalım güzel haberler alırım insallah

Büyük gün geldi çattı, Allah'ın izniyle hakkında hayırlısı olsun inşallah. Hadi senden güzel haberler gelsin de hepimize moral olsun:))

Benim de bugün regli günüm normalde, regli olcam diye aşırı korkuyorum. Teste 3 gün var daha:(

Büyük gün geldi çattı, Allah'ın izniyle hakkında hayırlısı olsun inşallah. Hadi senden güzel haberler gelsin de hepimize moral olsun:))

Benim de bugün regli günüm normalde, regli olcam diye aşırı korkuyorum. Teste 3 gün var daha:KK43:
Benim de dün günümdü olmadı ama her an olacakmış gibi :( Allah yardımcımız olsun hepimizin :)

Benim de bugün regli günüm normalde, regli olcam diye aşırı korkuyorum. Teste 3 gün var daha:KK43:
EVET güzel haberlerini bekliyoruz inşallah tutmuştur birden ikinci çizgilerin çıkar inş

Back