2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Hayirlisi olur inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

Sizinki 5.gün emriyosu olduğu 9.gün için test istemeleri normal
Evet normal ama ne biliim bazen de erkenmiş gibi geliyor hep alışmışız ya 12-14 güne ondan herhalde
Yine de çok erken yapma cnm bebek vardır negatif gösterir boş yere arada kalır üzülürsün boş yere azcık erken yap yeter
Tamam canım muhtemelen en erken 7. Gün yaparım gibi geliyor ama o da cesaret edersem

Evet normal ama ne biliim

Tamam canım muhtemelen en erken 7. Gün yaparım gibi geliyor ama o da cesaret edersem
Aynen bi cesaret işi oluyo
Benim değerim blast enbriyonun 8. gün 28 çiktiğinda idrar testine çikmamişti
O gün çikmazsa bile takılma sakın önemli olan kan testi cnm

Aynen bi cesaret işi oluyo
Benim değerim blast enbriyonun 8. gün 28 çiktiğinda idrar testine çikmamişti
O gün çikmazsa bile takılma sakın önemli olan kan testi cnm
Çok teşekkür ederim bunlar benim için çok değerli bilgiler. İnşaAllah sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın . Rahat bir hamileliğin geçer inşaAllah.

Çok teşekkür ederim bunlar benim için çok değerli bilgiler. İnşaAllah sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın . Rahat bir hamileliğin geçer inşaAllah.
Benim yarın büyük ihtimal yani gibi kimyasal a döndüğü kesinleşecek cnm
Sen benim yazdıklarımdan sadece idrar testi kısmını baz al çünkü doktorum 8. gün için güzel değer demişti ama iste teste yansımadı
Bi de testi sabah uyandığın ilk idrarla yap su içmesen de ikinci idrarinda cıkmayabiliyor yani sabahın köru de olsa ilk idrarla yap cnm

Canım senin doktorunun ünvanı ne operatör falan mı 8.gün nasıl tüp bebek için ilk degerine iyi demiş anlamıyorum.Genelde 8.gün 50 üstü çıkıyo seni boşu boşuna ümitlendirdi.Ayrıca sen kobaymısın ilacları üstünde deniyo dozu artırıyo falan vücuda zarar vermek dışında bişey deil tabi doktor illa ki bi bildiği var ama soylediklerimi bi düşün bence

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım bu süreç çok sabır istiyor. Benim de önceki denememde tutmuştu ama 2 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Allah hepimize bu süreçte dayanma gücü versin. Sonunda kucaklarımız hayırlı evlatlarla dolsun

Yok gayet başarılı ezbere gitmeyen bir doktor ve 8. gün 50 üstü çıkmaz genelde birçok sağlıklı hamilelik geçiren kişi örnekleri inceledik birlikte yani 30-40 fln çıkıyor genelde ztn
Ayrıca progestan iğnesi yüksek dozda başlanabilecek bir iğne değil çünkü anne de bu hormona artı kattığı için dengeli başladık .. Bi doktor bunu tahlilde görmeden tepe bi doz uygularsa bu deneme gibi olur aslında..
Bu arada ztn çoğu doktor 8. gün kan testi istemiyor iyiki istemiş 10 ya da 12. günü beklememiş ki bu durumu erken farkettik aksi halde ilaçlar adet görmemi engelliyor benim ve bu progesteron düşüklüğü ihmalkar bir doktorla belki de beni zehirleyebilirdi de
Max doz uygulamasınin sebebi bana göre max şu anda ztn denemekten çok embriyolara iki gün daha şans vermek için
Hassasiyetin için teşekkür ederim ama cidden işinde uzman bir doktorla çalışmanın güvenini yaşıyorum
Ben ilk denemede bir adet sağliği şüpheli embriyo transferine kalmışken bu ikinci doktorum sayesinde 8 sağlikli 5. gün embriyosuna sahip oldum
Ben testimi yapmadan sabahında kişisel olarak ilgilenip tahlillerimi hatirlatmak için mesaj atacak kadar da hassas biri
Yani sizi iki ay çok iyi götüren bir doktorla da sorun yaşayabilirsiniz.. benim için önemli olan doktorumun beni ne kadar erken tanımaya çabaladığı.. Ki bu konudaki hassasiyetinden içten eminim
Popülariteye önem vermeyen tecrübesi ve başarısı oldukça fazla bir hekim kendisi şu an bile şiddetle tavsiye edebilirim

Son düzenleme:
Amin cnm inşallah hayırlı haberlerini alıcaz
Ben de yarın netleşsin ve bir an önce önümüze bakalım istiyorum

Kızlar günaydın şimdi e2 ve p4 için acile kan vermeye gideceğim dr istedi. Gitmişken son gonal f son cetrotide ve son merionalimi vurduracağım ve akşam allah nasip ederse 21:30 da son ovitralimi vurulacağım artk gelsin bebişlerim

Kizlar benim gecen persemde saat 16.00 gibi yapilmisti transferim bu sabah (aslinda tam 10 gun bile olmadi) igneye gitmisken tahlil de verdim 27 cikti. Buradan okudugum sonuclara gore cok dusuk ama yine de sizlere sormak istedim nasil sizce yine olmamis mi

Transferden sonra 3. Gununuzmu

Yok bir onceki hafta persembe yani 11 ocakta oldu transfer 10.gune girmis oluyo bugun nasil sizce cok mu dusun
Biraz dusuk gibi ama inanin cok arastirdim. Bir anda yukselenleri okudum, degeri sizin gibi olup duzenli artanlari okudum. Gec tutunmus olabilir. Insallah hamilesinizdir. Kacinci gun embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…