- 28 Nisan 2015
- 795
- 646
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.381
Yine de çok erken yapma cnm bebek vardır negatif gösterir boş yere arada kalır üzülürsün boş yere azcık erken yap yeterSenin de hayırlı olsun canım evet 25 ocak ama ben daha öncesinde olumlu hissedersem yaparım dayanamam
Evet normal ama ne biliim bazen de erkenmiş gibi geliyor hep alışmışız ya 12-14 güne ondan herhaldeHayirlisi olur inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz
Sizinki 5.gün emriyosu olduğu 9.gün için test istemeleri normal
Tamam canım muhtemelen en erken 7. Gün yaparım gibi geliyor ama o da cesaret edersemYine de çok erken yapma cnm bebek vardır negatif gösterir boş yere arada kalır üzülürsün boş yere azcık erken yap yeter
Aynen bi cesaret işi oluyoEvet normal ama ne biliim
Tamam canım muhtemelen en erken 7. Gün yaparım gibi geliyor ama o da cesaret edersem
Çok teşekkür ederim bunlar benim için çok değerli bilgiler. İnşaAllah sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın . Rahat bir hamileliğin geçer inşaAllah.Aynen bi cesaret işi oluyo
Benim değerim blast enbriyonun 8. gün 28 çiktiğinda idrar testine çikmamişti
O gün çikmazsa bile takılma sakın önemli olan kan testi cnm
Benim yarın büyük ihtimal yani gibi kimyasal a döndüğü kesinleşecek cnmÇok teşekkür ederim bunlar benim için çok değerli bilgiler. İnşaAllah sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın . Rahat bir hamileliğin geçer inşaAllah.
Canım senin doktorunun ünvanı ne operatör falan mı 8.gün nasıl tüp bebek için ilk degerine iyi demiş anlamıyorum.Genelde 8.gün 50 üstü çıkıyo seni boşu boşuna ümitlendirdi.Ayrıca sen kobaymısın ilacları üstünde deniyo dozu artırıyo falan vücuda zarar vermek dışında bişey deil tabi doktor illa ki bi bildiği var ama soylediklerimi bi düşün benceBenim yarın büyük ihtimal yani gibi kimyasal a döndüğü kesinleşecek cnm
Sen benim yazdıklarımdan sadece idrar testi kısmını baz alçünkü doktorum 8. gün için güzel değer demişti ama iste teste yansımadı
Bi de testi sabah uyandığın ilk idrarla yap su içmesen de ikinci idrarinda cıkmayabiliyor yani sabahın köru de olsa ilk idrarla yap cnm
Anladim canim banada 26sina verdiler ama kim bekler o tarihi:)Evet 11 ocak toplandı 16 sında transfer oldu. Taze embriyo yani. 1 embriyo yerleştirildi. Yarın 5. Gün. bana 25 ocak yani 9. Güne test günü verdiler hastaneden :)
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım bu süreç çok sabır istiyor. Benim de önceki denememde tutmuştu ama 2 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Allah hepimize bu süreçte dayanma gücü versin. Sonunda kucaklarımız hayırlı evlatlarla dolsunBenim yarın büyük ihtimal yani gibi kimyasal a döndüğü kesinleşecek cnm
Sen benim yazdıklarımdan sadece idrar testi kısmını baz alçünkü doktorum 8. gün için güzel değer demişti ama iste teste yansımadı
Bi de testi sabah uyandığın ilk idrarla yap su içmesen de ikinci idrarinda cıkmayabiliyor yani sabahın köru de olsa ilk idrarla yap cnm
Yok gayet başarılı ezbere gitmeyen bir doktor ve 8. gün 50 üstü çıkmaz genelde birçok sağlıklı hamilelik geçiren kişi örnekleri inceledik birlikte yani 30-40 fln çıkıyor genelde ztnCanım senin doktorunun ünvanı ne operatör falan mı 8.gün nasıl tüp bebek için ilk degerine iyi demiş anlamıyorum.Genelde 8.gün 50 üstü çıkıyo seni boşu boşuna ümitlendirdi.Ayrıca sen kobaymısın ilacları üstünde deniyo dozu artırıyo falan vücuda zarar vermek dışında bişey deil tabi doktor illa ki bi bildiği var ama soylediklerimi bi düşün bence
Amin cnm inşallah hayırlı haberlerini alıcazHakkında hayırlısı olsun arkadaşım bu süreç çok sabır istiyor. Benim de önceki denememde tutmuştu ama 2 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Allah hepimize bu süreçte dayanma gücü versin. Sonunda kucaklarımız hayırlı evlatlarla dolsun
Eveeett salı günü sabah 9'da toplama işlemim var pazartesi iğnesiz boş güzel bir gün. benim gibi salı toplaması olacak arkadaşlar var mı :)
benim de sali insallah opu.m olacak canim
.Ben de varım 4 yaz sen oraya
Günaydınnnopu için hazırlanma ve evden çıkma vakti duarınızda olayım çıkınca görüşürüz
EvetIla
Ilaci doktor mu yazdi
Transferden sonra 3. GununuzmuKizlar benim gecen persemde saat 16.00 gibi yapilmisti transferim bu sabah (aslinda tam 10 gun bile olmadi) igneye gitmisken tahlil de verdim 27 cikti. Buradan okudugum sonuclara gore cok dusuk ama yine de sizlere sormak istedim nasil sizce yine olmamis mi
Yok bir onceki hafta persembe yani 11 ocakta oldu transfer 10.gune girmis oluyo bugun nasil sizce cok mu dusunTransferden sonra 3. Gununuzmu
Biraz dusuk gibi ama inanin cok arastirdim. Bir anda yukselenleri okudum, degeri sizin gibi olup duzenli artanlari okudum. Gec tutunmus olabilir. Insallah hamilesinizdir. Kacinci gun embriyosuYok bir onceki hafta persembe yani 11 ocakta oldu transfer 10.gune girmis oluyo bugun nasil sizce cok mu dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?