- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.361
Olumlu düşünmek için zorla kendini canım.Bebişini hamile okduğunu hayal et olucağına inan.İnanmak çok önemli.İyi düşün ki iyi olsun insallahÇok tuhaf ruh hali böyle devam edersem tedavinin sonunu düşünemiyorum eşime dedim bugün ben bırakacağım tedaviyi diye ağladım ağladım sustum sonra mutfağa gidiyordum eşim nereye dedi iğne saati geldi dedim adam da şaşırdı hani birakiyordun iğne olmaya hazırlanıyorsun diyor :) gerçekten çok değişken ruh halim var neden hep olumsuz düşünüyorum
Arada oluyo normal güzel şeyler düşün o anlarda ben bugün ağladım dayanamıyorum diye sonrasında gülmeye başladım ve eşime dedim ki bebeklerimizi laboratuvarda bıraktık geldik ptesi olsada gidip yavrularimizi alalım yazık onlaraKızlar tedavimin ilk günü o kadar umutluydum mutluydum ki şimdi eser yok olumsuzluk kapladı içimi acaba bu hormonlardan mi
Mrb canim saol seninde hayirli olsun ins.yakin saatlerde transfer olmusuz benimde 16.30 gibi oldu.ara ara kasik agrisi ve şişkinlik hissi var.dierleri yok.bunlarin normal oldugu söylenmişti ztn belki gebeligin habercisidir:)sen catlatma ignesi yaptirmismiydin transfer oncesi
Tutmustur ins canim olumlu düşünmek lazim.blast embriyomuydu seninkideEvet 9 ocakta olmuştu çok oldu yani bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. Bazen tutmadı gibi hissediyorum bazen de tuttu gibi. Çok karışık kafam
3 kisi olduk ins hepimiz o güzel haberi aliriz artikk:)Benim de 16 ocak 12) ard arda alalım güzel haberleri ınsallah
3 kisi olduk ins hepimiz o güzel haberi aliriz artikk:)
Beni de ekleyin listeyeBen 11 gün iğne vuruldum
11.günün akşamı çatlama ignemi vuruldum
13.gün yumurtam toplandı
5gün sonra emriyo transferim oldu
Tabiki ekliyorum hemenBeni de ekleyin listeye
Yas 35Tabiki ekliyorum hemen
Nerde tedavi görüyorsunuz
Yasiniz kaç
İlk tedaviniz mi
Hakan coksuer yanlış yazdım doktorumun soyadını :)Yas 35
Ilk tüp bebek denemesi
3 ocak tedavi başlama tarihi
Diyarbakır
Doç. Dr. Hakan çok sure
Diyarlife tüp bebek merkezi
Değiştirdim :)Hakan coksuer yanlış yazdım doktorumun soyadını :)
Evet 11 ocak toplandı 16 sında transfer oldu. Taze embriyo yani. 1 embriyo yerleştirildi. Yarın 5. Gün. bana 25 ocak yani 9. Güne test günü verdiler hastaneden :)Tutmustur ins canim olumlu düşünmek lazim.blast embriyomuydu seninkide
Ben de Diyarbakır ama bahcecideyim benHakan coksuer yanlış yazdım doktorumun soyadını :)
Yine güldürdün beni :)) Allah da seni güldürsünÇok tuhaf ruh hali böyle devam edersem tedavinin sonunu düşünemiyorum eşime dedim bugün ben bırakacağım tedaviyi diye ağladım ağladım sustum sonra mutfağa gidiyordum eşim nereye dedi iğne saati geldi dedim adam da şaşırdı hani birakiyordun iğne olmaya hazırlanıyorsun diyor :) gerçekten çok değişken ruh halim var neden hep olumsuz düşünüyorum
Senin de hayırlı olsun canım evet 25 ocak ama ben daha öncesinde olumlu hissedersem yaparım dayanamamSizlerin de 25 ocak at mı test tarihi?
Umarım birlikte hamile diye yazdirriz ☺Ben de Diyarbakır ama bahcecideyim ben
Hayirlisi olur inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzEvet 11 ocak toplandı 16 sında transfer oldu. Taze embriyo yani. 1 embriyo yerleştirildi. Yarın 5. Gün. bana 25 ocak yani 9. Güne test günü verdiler hastaneden :)
Bu arada olumsuz düşünmüyorsun aslında sadece kendini olumsuza hazırlıyorsun ve bu gelgitler o kadar normal kiÇok tuhaf ruh hali böyle devam edersem tedavinin sonunu düşünemiyorum eşime dedim bugün ben bırakacağım tedaviyi diye ağladım ağladım sustum sonra mutfağa gidiyordum eşim nereye dedi iğne saati geldi dedim adam da şaşırdı hani birakiyordun iğne olmaya hazırlanıyorsun diyor :) gerçekten çok değişken ruh halim var neden hep olumsuz düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?