2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Olumlu düşünmek için zorla kendini canım.Bebişini hamile okduğunu hayal et olucağına inan.İnanmak çok önemli.İyi düşün ki iyi olsun insallah

Kızlar bana da gectıgımız hafta transfer yapıldı 5. Günüm bugün. İkinci günden beri tek hissettiğim şey sol kasıkta seğirme tarzı bir şey. Kramp diyemem ama kendıni gün içinde bir çok kez hatırlatan bir seğirme. Onun dışında da belirti falan yok. 5. Gün embriyosu 25 ocak a verdiler gebelik testi. Of zaman geçmiyoooor benim zaten testler testler derken 7 ay sonra geldi çattı transfer zamanı. Bu olmazsa diye çok korkuyorum‍

Kızlar tedavimin ilk günü o kadar umutluydum mutluydum ki şimdi eser yok olumsuzluk kapladı içimi acaba bu hormonlardan mi
Arada oluyo normal güzel şeyler düşün o anlarda ben bugün ağladım dayanamıyorum diye sonrasında gülmeye başladım ve eşime dedim ki bebeklerimizi laboratuvarda bıraktık geldik ptesi olsada gidip yavrularimizi alalım yazık onlara

Benim de 16 ocak 12) ard arda alalım güzel haberleri ınsallah

Yine güldürdün beni :)) Allah da seni güldürsün

Evet 11 ocak toplandı 16 sında transfer oldu. Taze embriyo yani. 1 embriyo yerleştirildi. Yarın 5. Gün. bana 25 ocak yani 9. Güne test günü verdiler hastaneden :)
Hayirlisi olur inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

Sizinki 5.gün emriyosu olduğu 9.gün için test istemeleri normal

Bu arada olumsuz düşünmüyorsun aslında sadece kendini olumsuza hazırlıyorsun ve bu gelgitler o kadar normal ki
Benim hala bi anım bi anımı tutmuyor
Hele bugün eşim bi görüyor gülüyorum bi görüyor gözümde yaş bi görüyor ne gülmeye ne ağlamaya halim kalmamış bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…