2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Günaydın kızlar

Eşim hastaydı 2 gundür
sağolsun banada bulaştırdi kalktimki bu sabah bogazim hep şişmiş burnum akıyor gözlerim dolu dolu hep

10/12 gün var transferime
antibiyotik içsem zararı olur diye düşünüyorum doğal çözümlerle tamamen iyleşebilirmiyim acaba moralim bozuldu valla ya

Bunu okumuştum :) güzel ama işte gönül ferman dinlemiyor donmuşum bile yok tanktan çıkacak meleğim yok :)

Günaydın canım , bence antibiyotik içme bağışıklık sistemini etkiler.Onun yerine bol c vitamini alıp dinlen.Geçmiş olsun. Benim de test günüm yaklaştıkça stresim arttı kasık ağrılarım devam ediyor. Yarın normal regl günüm,olacak diye ödüm kopuyor.

Yumoşlarıma son kez bakmak için doktora geldim doktora embriyologa sarılıp ne olur ne olur yapın diyesim var dün gece rüyamdada çift çizgi oldu test böle bağırıodum görülüo bu çizgi diye :) 4. Gün bni aramayın dedim doktora ya 5. Gün arayın ya 3 gelmem gayri :)) günlere takığımmm

Gecmis olsun. Bence biran once dr. Gidin. Verdigi ilaclari merkezinize soyletin. Onlarda kullanilbilir olac listesi oluyor. Ordan bakip kullanip kullanamayacaginizi soylesinler.

Ayy cnm ya hadi insallah gerceginde olur

Gunaydin cnm bence de antibiotik icme dogal olarak atlatmaya calis yada de jna danisip ilac ic bence

Hayırlısı olsun canım ne durumda yumurtacıklar? Haberler güzel umarım ikinci aşamada çok beklemeler var sabırsızlık ele geçiriyor insanı hehe
Sağol canım dün doktorum 6 adet yumurta topladık dedi kaliteleri iyi bu sorun yok dedi bugün aramalarını bekliyorum ne durumdayız bilemiyorum ama beklemek bile çok guzell

Kizlar merhaba benim dün transferim vardı. Hiç bişey hissetmiyorum
Erken degilmi ya nedende şeytan vesvese veriyor bana
Benim hiç yoktu ne kasık batması ne bel ağrısı kendimi yedim bitirdim ağladım hergün olmadı yine diye 4. Denememizdi devamı gelir mi bilmem ama şimdilik pozitif :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…