- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.221
Bunu okumuştum :) güzel ama işte gönül ferman dinlemiyor donmuşum bile yok tanktan çıkacak meleğim yok :)“ Hiçbir şeyi kaybetmediğinizi bilin. O, her zaman oradaydı ve her zaman orada olacak siz hazır olduğunuz zaman belirmek için. Siz görebildiğinizde ve alabildiğinizde. Doğru zamanda, doğru şekilde. Evet, ilahi zamanlama son derece doğru, gerçek. Bunu bilin, içinizi rahat tutun.” – Beki İkala’nın kitabından alıntı.
Melinasmom blog sayfasında rastladım bu yazıya paylaşmak istedim kızlar
Günaydın canım , bence antibiyotik içme bağışıklık sistemini etkiler.Onun yerine bol c vitamini alıp dinlen.Geçmiş olsun. Benim de test günüm yaklaştıkça stresim arttı kasık ağrılarım devam ediyor. Yarın normal regl günüm,olacak diye ödüm kopuyor.Günaydın kızlar
Eşim hastaydı 2 gundür
sağolsun banada bulaştırdi kalktimki bu sabah bogazim hep şişmiş burnum akıyor gözlerim dolu dolu hep
10/12 gün var transferime
antibiyotik içsem zararı olur diye düşünüyorum doğal çözümlerle tamamen iyleşebilirmiyim acaba moralim bozuldu valla ya
Gecmis olsun. Bence biran once dr. Gidin. Verdigi ilaclari merkezinize soyletin. Onlarda kullanilbilir olac listesi oluyor. Ordan bakip kullanip kullanamayacaginizi soylesinler.Günaydın kızlar
Eşim hastaydı 2 gundür
sağolsun banada bulaştırdi kalktimki bu sabah bogazim hep şişmiş burnum akıyor gözlerim dolu dolu hep
antibiyotik içsem zararı olur diye düşünüyorum doğal çözümlerle tamamen iyleşebilirmiyim acaba moralim bozuldu valla ya
Ayy cnm ya hadi insallah gerceginde olurYumoşlarıma son kez bakmak için doktora geldim doktora embriyologa sarılıp ne olur ne olur yapın diyesim var dün gece rüyamdada çift çizgi oldu test böle bağırıodum görülüo bu çizgi diye :) 4. Gün bni aramayın dedim doktora ya 5. Gün arayın ya 3 gelmem gayri :)) günlere takığımmm
Daha dur cnm cok kiside oyle olup hamis olanlar var.. karamsar olma.. bol bol dua et ...Kizlar merhaba benim dün transferim vardı. Hiç bişey hissetmiyorum
Erken degilmi ya nedende şeytan vesvese veriyor bana
Gunaydin cnm bence de antibiotik icme dogal olarak atlatmaya calis yada de jna danisip ilac ic benceGünaydın kızlar
Eşim hastaydı 2 gundür
Sağol canım dün doktorum 6 adet yumurta topladık dedi kaliteleri iyi bu sorun yok dedi bugün aramalarını bekliyorum ne durumdayız bilemiyorum ama beklemek bile çok guzellHayırlısı olsun canım ne durumda yumurtacıklar? Haberler güzel umarımikinci aşamada çok beklemeler var sabırsızlık ele geçiriyor insanı hehe
Biliyorum aslında farkındayım daha cok erken ama işte şeytan vesvese veriyor korku giriyor içimeDaha dur cnm cok kiside oyle olup hamis olanlar var.. karamsar olma.. bol bol dua et ...
Ne zaman biraktin pekibnde vajinal günde 2 kere kullandım 2 doz
Anliyorum seni ... ama güzel enerji cok onemli morelini yuksek tut canm.. ne demis atalarimjz kotu dusunup kotuleri cagirmayin...Biliyorum aslında farkındayım daha cok erken ama işte şeytan vesvese veriyor korku giriyor içime
Çok erken hem hiç belirti yaşamayanlar çok oluyo içini karartma sev onuKizlar merhaba benim dün transferim vardı. Hiç bişey hissetmiyorum
Benim hiç yoktu ne kasık batması ne bel ağrısı kendimi yedim bitirdim ağladım hergün olmadı yine diye 4. Denememizdi devamı gelir mi bilmem ama şimdilik pozitif :)Kizlar merhaba benim dün transferim vardı. Hiç bişey hissetmiyorum
Doğru diyorsun canımAnliyorum seni ... ama güzel enerji cok onemli morelini yuksek tut canm.. ne demis atalarimjz kotu dusunup kotuleri cagirmayin...
İnsallah canım doğru diyorsunÇok erken hem hiç belirti yaşamayanlar çok oluyo içini karartma sev onu
Ayyy maşallah canım! Hayırlı olsunBenim hiç yoktu ne kasık batması ne bel ağrısı kendimi yedim bitirdim ağladım hergün olmadı yine diye 4. Denememizdi devamı gelir mi bilmem ama şimdilik pozitif :)
transferden sonra 11. günde kanda beta hcg sıfır çıkınca doktorum ilaçları bırakmamı söyledi bnde tüm ilaçları bıraktığım gibi vajinal jelleride bıraktımNe zaman biraktin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?