- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.161
hepimiz aynı fikirdeyiz sanırım ne iğnelerin acısı ne çekilen sıkıntılar düşünülüyor :)Bu tedavide en kötü kısım sabır
Beklemek sabır işi
Zaman hızlı geçse bu ay
hepimiz aynı fikirdeyiz sanırım ne iğnelerin acısı ne çekilen sıkıntılar düşünülüyor :)
hepimiz aynı fikirdeyiz sanırım ne iğnelerin acısı ne çekilen sıkıntılar düşünülüyor :)
En zoru da transfer den sonra ki kısım emekleriniz boşa gitmez inşallah50 tane daha iğne yesem
Ama hiç beklemesem
Of birde transferden sonra mı bekleyecektim ben unutmuşumEn zoru da transfer den sonra ki kısım emekleriniz boşa gitmez inşallah
En zoru da transfer den sonra ki kısım emekleriniz boşa gitmez inşallah
Sağol canımm benim Allah razı olsun :))Canım bu konuda bilgim yok ama transferin hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsın demek istedim
Tamam canım bende vajinadan aldım oyle devam ederim insallahBen vajinadan yaptırdım ağızdan almayı tavsiye etmiyoruz dediler
Bence hiç üzülme ben de 2 tane yumurta ile başladım, ilk kontrolumde sadece 1 mm büyümüşlerdi. yani görünen oydu. iki günde 1 balık yiyordum portakal suyu içtim her gün baklagiller yedim ve ikinci muayenem de büyümüşlerdi. hemen vücudunun alışmasını bekleme sonuçta hormon ilaçları sonradan etkisini gösterir doktorun iptal derse vardır bildiği ama sen ek gıda al mutlaka birde dinlenmeye çalış. benim yarın topkama işlemim var 2 yumurta ile başladım 2 yumurtam alınacak. Ama büyüdüler.Merhaba arkadaşlar. Ben de pazar günü iğnelere başladım. Bugün kontrolüm vardı fakat malesef ki hiç bir sağlık problemim veya düşük değerim olmamasına rağmen yalnızca tek bir yumurtam gelişmiş, iğnelere tepki vermemişim2 gün sonra yeniden randevum var. Büyük ihtimalle bu ay iptal edilecek, çok üzgünüm
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap kuzum o da zaten masa başı rahat olması avantaj , ben dinlenerek geçirdim çoğu zamanı , başka biri de mağazada çalışıyomuş üç günden snr işbaşı yapmış onun da tutunmuş
Üç gün dinlen istersn snr nasıl için rahat edecekse öyle yap ztn yatsam bile kıpırdamadan yatmadım illaki hareket ediyosun yatarken bile
Amin canimm insallah allah size de nasip etsin. Daha çok yeni benimki hatta bugün 3. Kan testimi yaptıracağım düzenli artış icin.Çok doğru söylüyorsunuz gerçekten
bizim elimizden geleni yapmamız
gerekiyor
doktorlara kandım işte sürekli yatmanın olumlu bi tarafı yok dediler hep
İnşallah bu tedavimde herşey daha güzel geçicek inanıyorum
Siz şuan nekadarlik hamilesiniz
Sağlıklı sıhhatli kucağınaza alırsınız inşallah
Canim doktora gittim benCanımm aynı süreçte devam ediyoruz.
Bende bugün adet oldum 2.deneme için yarın doktora gidicem 11.20'de randevum var
Benimde dondurulmuşlarım var.
Bugün gittikten sonra ne dedikleri hakkında yazarmısın ? Merak ediyorum
Canim inşallah bebeğin seninledir kötü düşünme pozitif düşün sürekliKızlar durum riske girdi yüzde 80 kalmicak
İlaölatı artırdık pazar görücez
Bakalım hayırlısı
Ama duruma göre ikisi tutunmuş ama değer bugün artmamış
En azından dedi vücudun progestana destek vermemiş onu öğrendik ..25 çıktı çünkü bi 50 olması gerekiyormuş
Pazar'a kadar yoğun bakımdayız kısaca
İnaşllah böyle acısız devam eder:)Polen-bal karışımı soruma cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Yapmamaya karar verdim. Bu arada az önce ilk iğnemi kendime yaptım. Hiç acımadı hatta bu kadar kolay olduğunu bilseydim o kadar çok 1-2-3 diye saymazdım
Yaş24 yasindayim
2 başarısız aşılamam
Tek emriyo transferi ile 1 başarız tüp bebek denemem var
Dondurulmuşlarim ile ocak reglisiyle ikinci tedaviye başlıcaz heyecanla bekliyoruz
SİZDE YAŞINIZI, İLİNİZİ, KAÇ EMRIYO TRANSFERI OLDUGUNUZU, DENEME SAYINIZI ,TANSFERDEN SONRA BEKLEMEDE OLDUGUNUZU VE İNŞALLAH HAMİLE KALDIĞINIZI YAZARSANIZ
sıraya ekliycegim
KISACA YAZIN HANIMLAR
Bekliyorum
Bal10cukkk istanbul medicana Yaş24 Tek emriyo transferi ile 1 başarısiz tüp bebek denemesi oldu dondurulmuş embriyo ile ocak ayını bekliyor - @Mucizeolsakeske istanbul yaş 24 ilk tüp bebek denemesi tek embriyo transferi oldu HAMİLE
- @kuzununannesi Antalyamemorial Yaş 29 6.tedavisi aralıkts 2tane taze embriyo transferi oldu ve HAMİLE
- @Galapyu bursa yaş 24 ilk tüp bebek denemesi tek embriyo transferi yapıldı. HAMİLE
- @jasmennn istanbul medikal park yaş 29 ilk tüp bebek denemesi başarısız oldu. Ocakta 2.tüp bebek tedavisine başlıcak (sebepsiz infertilite)
- @gunes0101 adana yaş 33 ilk denemede tek embriyo transferi ile negatif oldu. 2. tedaviye başlandı dondurulmuşları ile şubat ayinda transfer olmayı bekliyor.
- @Suzan123 istanbul umut tüp bebek 2017de rahim dinlendirme yapıldı ocak da transfer olmayı bekliyor
- @Melike49 bursa soranus tüp bebek merkezi Yaş 28 İlk tüp bebek tedavisi transferi oldu şuan beklemede 26 aralık test günü
- @sus_panda istanbul
Yaş29
4.tüp bebek tedavisi
5.transferini oldu HAMİLE- @Dykdyk istanbul Yaş 27 ilk tüp bebek tedavisi 2 emriyo transferi oldu 14 ocak test günü sonuç negatif
- @limonlutarcinlikek yaş31 ilk tüp bebek denemesi düşükle sonuçlandı ocakta 2.tüp bebek tedavisine başlıcak
- @glmserser Diyarbakır yaş 27 ocakta ilk tüp bebek tedavisine başlıcak
- @Dudus50 almanya yaş 28 ilk tup bebek tedavisine başladı transfer olmayı bekliyor
- @nisan06 bursa yaş 40 1 Başarısız aşılama1 başarısız tüp bebek tedavisi oldu
Ocak ayında 2.tedavisine başlıcak- @hilal1907 ankara Gürgan clinic
Yaş 32
3basarisiz tup bebek tadevisi oldu 1i kimyasalla sonuçlandı
Ocakta 4.tüp bebek tedavisine başlıcak- @Prensss2015 Antalya yaş 28 ilk tüp bebek tedavisi başarısız 2.tedavisi dondurulmuşları ile ocakta olucak
- @leylaorhan istanbul Bahçeci umut yaş26 ilk tüp bebek tedavisine şubatta başlıcak
- @Vatanimsensin istanbul medical park yaş23 2 başarısız aşılaması oldu ilk tüp bebek tadavisine şubat ayında başlıcak
- @Meleekk3 yaş 30 4.tüp bebek denemesinden 5 yasında 1oğlu var 2.çocuk için ilk tüp bebek tadevisi başarısız oldu şubatta tekrar başlıcak
- @askininaskisi Adana İlk tüp bebek tedavisi 3 ocakta dondurulmus emriyo transferi olucak.
mmssll yaş 30 ilk tüp bebek tedavisi başarısız şuan 2.tedavisine başladı transfer oldu HAMİLE - @kortopcu yaş 34 ilk tüp bebek denemesi transferi oldu şuan beklemede
- @edatemel Antalya İlk tüp bebek denemesi malesef olumsuz oldu
- @fatoceren8888 istanbul Bahçeci Fulya Yaş 29 3.tüp bebek Denemesi 3 ocakta 1 tane blastokist transferi oldu HAMİLE
- @aziz misafir hatay Yaş 24 ilk tüp bebek denemesi 1 başarısız aşılaması oldu Erkek faktörü+pko.tedaviye başladı bu ay yumurta toplanıp şubatta transfer edilcek.
- @esra1988esra yaş 29 1 olumsuz aşılama ve 1 olumsuz tup bebek tadavisi var 2.tüp bebek tedavisi transfer oldu şuan beklemede test günü 8 OCAK
- @ucgendortgen yaş 32 1 olumsuz aşilama ve 1 olumsuz tup bebek tedavisi oldu ocakta dondurulmus emriyo transferi olucak şuan beklemede
- @ismduy ankara anato yaş 33 dondurulmuş emriyo transferi için tedaviye başladı
- @mamasmia yaş 32 ilk tüp bebek denemesi 2embriyo transfer edildi test günü 10 ocak
Ay12live ankara yaş 27 ocakta ilk tüp bebek tedavisine başlıcak. - @Burcus82 başkent üniversite hastanesi yaş 35 ilk tüp bebek tedavisi tek emriyo transferi oldu
Eses07 Memorial yaş 27 ilk tüp bebek tedavisine başladı transfer olmayı bekliyor - @PINAR3498 yaş 27
7 senelik evli ilk tüp bebek denemesine başlicak- @cisemist 2 başarısız aşılaması var ilk tüp bebek tedavisine başladı transfer olmayı bekliyor
- @Mucizem35 dokuz eylül Hastanesi yaş 32 ilk tüp bebek tedavisine başladı (amh düşüklüğü var).
- @Colcicegi89 Diyarbakır Bahçeci tüp merkezi Yaş 28 4. Tup bebek tedavisine başlıcak
- @ceymi yaş 41 tup bebek tedavisine başladı.
- @Lilyum1634 Bahçeci tüp bebek merkezi yaş 28 ilk tüp bebek tedavisine başladı
- @IsikOlsun
Yaş 24 2 asilama 2 tüp bebek tedavisi oldi ilki düşük 2.negatif 3.tup bebek denemesine başlıcak.- @Nosense koşuyolu Prof Dr. Rüştü Ergür yaş 38 ilk tüp bebek tedavisi amh 0,85-1,58 arası 4 yumurta toplandı 1 i döllendi transfer oldu sonuç negatif
- @Nurkap amerikan Hastanesi Yaş 30 2. Tüp bebek tedavisine başladı.
- @ebrar09 aydın yaş 28 2 başarısız aşılamasi oldu ilk bebek tedavisi 28 aralıkta oldu 2 embriyo transfer edildi HAMİLE
- @Kalibimmm antalya anadolu Hastanesi yaş 30 ilk tup bebek tedavisine şubat ayİda başlıcak
- @mandus yaş 32 3 tüp bebek tedavisi oldu Bu ay 4. Tedavisine başladı
- @dejavu_one bursa acıbadem dördüncü tüp bebek tedavisi HAMİLE
- @Cinar1453 bahçeci umut yaş 24 ilk tüp bebek tedavisine başlıcak
- L lionyez Maslak Acıbadem Hastanesi yaş25 Ilk tüp bebek tedavisi
- @Carpediem12 Maslak Acıbadem Hastanesi yaş30 Ilk tüp bebek tedavisi
- @Gulsahsedat istanbul yaş 29 3 başarısız aşılaması oldu ocak reglisiyle tüp bebek tedavisine başlıcak.
- @Bebeksevdam Elazığ medical park 2 adet 3. Gün embriyosu transferi oldu test 17ocak
- @Cigdem24 Şişli Memorial yaş 26 tüplerinde sorun var tüp bebek tedavisine başladı
- @elderil Samsun yaş 31 ilk tüp bebek tedavisi dondurulmuş tek emriyo transferi olucak.
- @gel artik Kocaeli Yaş 28 ilk tüp bebek tedavisine Mart ayında başlıcak
- @Esmeralda1004 Istanbul Yaş 28 ilk tüp bebek tedavisi dondurulmuş emriyo transferi olucak
24 yaşımdayım
Yaş 36 arkadaşlar 3 aşılama 3 tüp bebek denemem var 3 tüp bebekte tuttu hayırlısıyla .2 embriyo transfer edildi 3 .gün embriyosu
Tebrikler gözünüz aydın allah sağlıklı sıhhatli kucaginiza almayi nasip etsinYaş 36 arkadaşlar 3 aşılama 3 tüp bebek denemem var 3 tüp bebekte tuttu hayırlısıyla .2 embriyo transfer edildi 3 .gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?