2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bence hiç üzülme ben de 2 tane yumurta ile başladım, ilk kontrolumde sadece 1 mm büyümüşlerdi. yani görünen oydu. iki günde 1 balık yiyordum portakal suyu içtim her gün baklagiller yedim ve ikinci muayenem de büyümüşlerdi. hemen vücudunun alışmasını bekleme sonuçta hormon ilaçları sonradan etkisini gösterir doktorun iptal derse vardır bildiği ama sen ek gıda al mutlaka birde dinlenmeye çalış. benim yarın topkama işlemim var 2 yumurta ile başladım 2 yumurtam alınacak. Ama büyüdüler.

Son düzenleme:

Ben yatarım kesin zaten işimi de sevmiyorum :) gelip bir de sitrese girmeyeyim :)

Amin canimm insallah allah size de nasip etsin. Daha çok yeni benimki hatta bugün 3. Kan testimi yaptıracağım düzenli artış icin.

Kızlar durum riske girdi yüzde 80 kalmicak
İlaölatı artırdık pazar görücez
Bakalım hayırlısı
Ama duruma göre ikisi tutunmuş ama değer bugün artmamış
En azından dedi vücudun progestana destek vermemiş onu öğrendik ..25 çıktı çünkü bi 50 olması gerekiyormuş
Pazar'a kadar yoğun bakımdayız kısaca

Canim doktora gittim ben
muane etti gayet güzel bi sorun görünmüyor dedi

Estrofem ve coraspin verdi

Coraspin
Günde 1 tane içicem

Estrofem
Ilk 4 gün 1 tane
Sonraki 4 gün 2 tane içicem

Cuma günü de kontrole gidicem

Canim inşallah bebeğin seninledir kötü düşünme pozitif düşün sürekli

Dualarım seninle

İnaşllah böyle acısız devam eder:)

Yaş 36 arkadaşlar 3 aşılama 3 tüp bebek denemem var 3 tüp bebekte tuttu hayırlısıyla .2 embriyo transfer edildi 3 .gün embriyosu
Tebrikler gözünüz aydın allah sağlıklı sıhhatli kucaginiza almayi nasip etsin

Kaçınci gun test yaptiniz
Degeriniz kaç çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…