• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Polen-bal karışımı soruma cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Yapmamaya karar verdim. Bu arada az önce ilk iğnemi kendime yaptım. Hiç acımadı hatta bu kadar kolay olduğunu bilseydim o kadar çok 1-2-3 diye saymazdım:KK39:

Polen-bal karışımı soruma cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Yapmamaya karar verdim. Bu arada az önce ilk iğnemi kendime yaptım. Hiç acımadı hatta bu kadar kolay olduğunu bilseydim o kadar çok 1-2-3 diye saymazdım:KK39:
Canım hayırlı olsun korkutmak istemem ama ilki benim de hiç ama hiç acımadı sonrakiler acıtmaya başladı umarım senin öyle olmaz :(

Teşekkür ederim senin ki de hayırlı olsun.acırsa da profesyonel ellere teslim ederiz kendimizi ne yapalım. Sağlık olsun Senin kaçıncı günün iğnede peki? Bu arada sitede yeniyim alıntılama yapamıyorum. Yanlış birşey yapmayayım diye

Teşekkür ederim senin ki de hayırlı olsun.acırsa da profesyonel ellere teslim ederiz kendimizi ne yapalım. Sağlık olsun Senin kaçıncı günün iğnede peki? Bu arada sitede yeniyim alıntılama yapamıyorum. Yanlış birşey yapmayayım diye
Cevapla kısmına baş öyle yaz canım :-) 5 .günüm bugün gonal f 225 kullanıyorum sen ne kullaniyorsun

Kizlar transferden sonra progestan ilacını vajinal mı aliyim ağzından mı bilemedim. Doktorum farketmez dedi ama.
Bide coraspirin iç dedi hergün

Hormonum katlanmamis onuncu gundeyim simdi doktora gidicem
28 di iki gun once simdi 24 cıkmıs

Back