- 18 Aralık 2017
- 415
- 549
- 18
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.141
Ooo o zaman süper canım benim zaten 3 tane var dondurulmusum 2 tanesini koydurup 1 tanesini saklıcaz5 dondurulmuşum var canım ama
3 en kaliteli emriyo transfer ettiririp
Diğer ikisini bidaha dondurmucaz
Evet canım heyecan had safhada ,sabredip idrar testi yapmayayım diyorum ama bakalım durabilecek miyim :)Çok az kalmış hayırlısı inşallah
bnde vajinal günde 2 kere kullandım 2 dozBen vajinadan yaptırdım ağızdan almayı tavsiye etmiyoruz dediler
Dur canım kendine mesgale bulEvet canım heyecan had safhada ,sabredip idrar testi yapmayayım diyorum ama bakalım durabilecek miyim :)
Cok uzuldum hayatim .Hormonum katlanmamis onuncu gundeyim simdi doktora gidicem
28 di iki gun once simdi 24 cıkmıs
O yüzden bu kez ilk 5 gün sonrasında iş başı yaptım, geçen sefer 10 gün boyunca evdeydim hem hareketsiz olmak hem de sürekli kafaya takmak iyi gelmedi. 2. günümden beri hafif işler yapıyorum.Dur canım kendine mesgale bul
Sende başlamışsın ... rabbim hayirlisinj versin cnm insallahİnşallah
test gününüz ne zaman
Cnm sende ignelerden sikayetci olmaya baslamissin.. insallah rabbim sana gereken sabri verir ve burdaki herkez gibi sende selamete yani bebegine kavusursin.Dur canım kendine mesgale bul
Canim başka topiklerde gördüm dondurulmuş transfer İçinOoo o zaman süper canım benim zaten 3 tane var dondurulmusum 2 tanesini koydurup 1 tanesini saklıcaz
Çok üzüldüm canımHormonum katlanmamis onuncu gundeyim simdi doktora gidicem
Bende 21. Günde bi tane lucrin vurundum sonra adet oldum 5. Gün estrofem basladım 15 gün kullanıp gel dediler sonra bi ilaç daha eklicex dediler anlamadım ki benim transferim adettin 5. Günü 21 günlük süreden sonra olacak seninki 15 16 gün sonra olacak kafam iyice karıstıCanim başka topiklerde gördüm dondurulmuş transfer İçin
Daha adet gelmeden
10 gün lucrin iğne ile tedaviye başlatiyolarmiş sonra adet günü gelince estrofem ve coraspirinle devam ediyormuşsun
Bu tedavi şekilleri neye göre değişiyor acaba
Kafam karıştı valla
Çok üzüldüm canım yaa ne desek anlamsızHormonum katlanmamis onuncu gundeyim simdi doktora gidicem
Ben günde 3 defabnde vajinal günde 2 kere kullandım 2 doz
Al bendende okadar canımBende 21. Günde bi tane lucrin vurundum sonra adet oldum 5. Gün estrofem basladım 15 gün kullanıp gel dediler sonra bi ilaç daha eklicex dediler anlamadım ki benim transferim adettin 5. Günü 21 günlük süreden sonra olacak seninki 15 16 gün sonra olacak kafam iyice karıstı
Amiiin canım inşallah hepimize Evet malesef şikayetçi olmaya başladım ilkini hiç hissetmedim hatta bu muymuş demiştim ama gün geçtikçe zorlanıyorumCnm sende ignelerden sikayetci olmaya baslamissin.. insallah rabbim sana gereken sabri verir ve burdaki herkez gibi sende selamete yani bebegine kavusursin.
Valla bana bişi sormadı doktor :) direk ilacı yazıp verdiler neden böle farklı oluyo ki yaAl bendende okadar canım
Hiç bişey anlamdım valla
Acaba Bu tedaviler hastaya göre mi değişiyor
Yoksa doktorlar kendi tedavi planını mı kendi hastalarına istedigi gibi mi uyguluyor.
Evet fazla zaman yok aramızda. Benim taze mi olur bilmiyorum sürece göre hareket ederiz herhalde.hayırlısı olsun umarım yarın güzel sonuçlar alırsın.Ne demek rica ederimaramızda fazla zaman yok ama benim taze transfer olmayacak transfer diğer adetleri dedi doktor yarın ilk kontrolüm var bakalım ne olacak
Sağ canım inşallah güzel olur her seyEvet fazla zaman yok aramızda. Benim taze mi olur bilmiyorum sürece göre hareket ederiz herhalde.hayırlısı olsun umarım yarın güzel sonuçlar alırsın.
Canımm aynı süreçte devam ediyoruz.Dün regli olmuştum bugün hastaneyi aradım yarın saat 5 te cagirdilar
Dondurulmuş larim ile 2.tedavime başlıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?