2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

tüp bebek tüp bebek dedikleri bumu ya tutmuo etmio aşılamadan bi tık fazla ihtimal . başa dön dur. moralimi toparlayamıyorum bn bugün.

Ooo o zaman süper canım benim zaten 3 tane var dondurulmusum 2 tanesini koydurup 1 tanesini saklıcaz
Canim başka topiklerde gördüm dondurulmuş transfer İçin

Daha adet gelmeden
10 gün lucrin iğne ile tedaviye başlatiyolarmiş sonra adet günü gelince estrofem ve coraspirinle devam ediyormuşsun

Bu tedavi şekilleri neye göre değişiyor acaba
Kafam karıştı valla

Bende 21. Günde bi tane lucrin vurundum sonra adet oldum 5. Gün estrofem basladım 15 gün kullanıp gel dediler sonra bi ilaç daha eklicex dediler anlamadım ki benim transferim adettin 5. Günü 21 günlük süreden sonra olacak seninki 15 16 gün sonra olacak kafam iyice karıstı

Al bendende okadar canım
Hiç bişey anlamdım valla

Acaba Bu tedaviler hastaya göre mi değişiyor

Yoksa doktorlar kendi tedavi planını mı kendi hastalarına istedigi gibi mi uyguluyor.

Cnm sende ignelerden sikayetci olmaya baslamissin.. insallah rabbim sana gereken sabri verir ve burdaki herkez gibi sende selamete yani bebegine kavusursin.
Amiiin canım inşallah hepimize Evet malesef şikayetçi olmaya başladım ilkini hiç hissetmedim hatta bu muymuş demiştim ama gün geçtikçe zorlanıyorum

Al bendende okadar canım
Hiç bişey anlamdım valla

Acaba Bu tedaviler hastaya göre mi değişiyor

Yoksa doktorlar kendi tedavi planını mı kendi hastalarına istedigi gibi mi uyguluyor.
Valla bana bişi sormadı doktor :) direk ilacı yazıp verdiler neden böle farklı oluyo ki ya

Ne demek rica ederim aramızda fazla zaman yok ama benim taze transfer olmayacak transfer diğer adetleri dedi doktor yarın ilk kontrolüm var bakalım ne olacak
Evet fazla zaman yok aramızda. Benim taze mi olur bilmiyorum sürece göre hareket ederiz herhalde.hayırlısı olsun umarım yarın güzel sonuçlar alırsın.

Dün regli olmuştum bugün hastaneyi aradım yarın saat 5 te cagirdilar
Dondurulmuş larim ile 2.tedavime başlıcam inşallah
Canımm aynı süreçte devam ediyoruz.
Bende bugün adet oldum 2.deneme için yarın doktora gidicem 11.20'de randevum var
Benimde dondurulmuşlarım var.
Bugün gittikten sonra ne dedikleri hakkında yazarmısın ? Merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…