2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Hadi hayırlı olsun canımmm inşallah bu sefer yüzün güler
Senin 2.denemene hemen başladılar ozaman
Pekş 1.neden tutmamış onla ilgili birşey söyledimi canım

Canım bakarsın tam tersi olur ilaçlar yardımıyla tutunur sana inşallah dualarım seninle

Hadi hayırlı olsun canımmm inşallah bu sefer yüzün güler
Senin 2.denemene hemen başladılar ozaman
Pekş 1.neden tutmamış onla ilgili birşey söyledimi canım
Kasımda negatif olmuştu
3.reglimle başladım bu tedAvime

Doktor değiştirdim ben dondurulmuşlarimi alıp başka bi hastanede transferim olucak

Ilk tedavimdeki doktor ile hiç goruşmedim neden olmadı diye

Şimdi yeni doktorumdan çok memnunum maşallah

Yaş 36 arkadaşlar 3 aşılama 3 tüp bebek denemem var 3 tüp bebekte tuttu hayırlısıyla .2 embriyo transfer edildi 3 .gün embriyosu
Hayırlısı olsun canım . Sizde sıkıntı neydi başarızlardan sonra birşey yapuldı mı bn ilkte negatif oldu ikincideyim şu an ama artı birşey araştırılmadı.

Hayırlısı olsun canım . Sizde sıkıntı neydi başarızlardan sonra birşey yapuldı mı bn ilkte negatif oldu ikincideyim şu an ama artı birşey araştırılmadı.
Teşekkür ederim canım ben pkoluyum yumurtlama olmuyor desem yeridir bir de pıhtılaşma varmış ama ilk 2 denemede hiç pıhtılaşmaya bakılmadı bile 3 . Deneme de söylendi bana şimdi hem iğne hemde ilaç kullanıyorum

Bunun için kan sulandırıcu iğne vuruldım her gün olmamasına rağmen pıhtılaşma
Bizim 5 senedir olmuyordu.3 aşılama 2 klonun ile 1 çip bebek 3 tüp bebek tedavisi oldum hepsi negatifti Ben en başta kilo verdim canım Canan Karatayın anne adayları ile ilgili kitabını okudum hırs yaptım ne yazıyorsa uyguladım kilo verdim sağlıklı beslendim en sonunda rabbim verdi ama sağlıklı beslenme ve kilonun çok etkili olduğunu düşünüyorum

anladım cnm hayırlusı olsun bn kiloluda değilim genetikte yaptrdık histeroskopide oldum rahim filmi hormonlar yani bi belki ileri bağışıklık testleri olabilir bilmiyorum bnde 2 aşılama 2.tüpteyim

anladım cnm hayırlusı olsun bn kiloluda değilim genetikte yaptrdık histeroskopide oldum rahim filmi hormonlar yani bi belki ileri bağışıklık testleri olabilir bilmiyorum bnde 2 aşılama 2.tüpteyim
Sabret canım allah büyük o kadar zor zamanlar geçirdim ki anlatamam senin de olacak allahım iateyen herkese tez zamanda versin inşallah daha fazla aratmasın kimseye

Canım bakarsın tam tersi olur ilaçlar yardımıyla tutunur sana inşallah dualarım seninle
Bu arada kan sulanıp rahimde hareketlensin diye göbekten iki iğne verdi doktor bugün birini yaptım
Ucu aynı ama iğneden on saniye snr bir yandı anlatamam önceki hormon iğnelerini arattı :)) bi iki dk snr geçti ama aklıma geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…