- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.181
İnşallah :)İnaşllah böyle acısız devam eder:)
Hadi hayırlı olsun canımmm inşallah bu sefer yüzün gülerCanim doktora gittim ben
muane etti gayet güzel bi sorun görünmüyor dedi
Estrofem ve coraspin verdi
Coraspin
Günde 1 tane içicem
Estrofem
Ilk 4 gün 1 tane
Sonraki 4 gün 2 tane içicem
Cuma günü de kontrole gidicem
Çok teşekkür ederimTebrikler gözünüz aydın allah sağlıklı sıhhatli kucaginiza almayi nasip etsin
Kaçınci gun test yaptiniz
Degeriniz kaç çıktı
Canım bakarsın tam tersi olur ilaçlar yardımıyla tutunur sana inşallah dualarım seninleKızlar durum riske girdi yüzde 80 kalmicak
İlaölatı artırdık pazar görücez
Bakalım hayırlısı
Ama duruma göre ikisi tutunmuş ama değer bugün artmamış
En azından dedi vücudun progestana destek vermemiş onu öğrendik ..25 çıktı çünkü bi 50 olması gerekiyormuş
Pazar'a kadar yoğun bakımdayız kısaca
Kasımda negatif olmuştuHadi hayırlı olsun canımmm inşallah bu sefer yüzün güler
Senin 2.denemene hemen başladılar ozaman
Pekş 1.neden tutmamış onla ilgili birşey söyledimi canım
Oo çok iyi bi değerÇok teşekkür ederimbal10cukk amin inşallah transferin 9 günü kan testi yaptırdım 68 çıktı
İkiz olabilir belkiOo çok iyi bi değer
3.gün emriyosu İçin 9.gün yapmaniza rağmen
Pazar’a kadar mücadeledeyiz en iyisini düşünücemCanim inşallah bebeğin seninledir kötü düşünme pozitif düşün sürekli
Dualarım seninle
Hayırlısı olsun canım . Sizde sıkıntı neydi başarızlardan sonra birşey yapuldı mı bn ilkte negatif oldu ikincideyim şu an ama artı birşey araştırılmadı.Yaş 36 arkadaşlar 3 aşılama 3 tüp bebek denemem var 3 tüp bebekte tuttu hayırlısıyla .2 embriyo transfer edildi 3 .gün embriyosu
Teşekkür ederim canım ben pkoluyum yumurtlama olmuyor desem yeridir bir de pıhtılaşma varmış ama ilk 2 denemede hiç pıhtılaşmaya bakılmadı bile 3 . Deneme de söylendi bana şimdi hem iğne hemde ilaç kullanıyorumHayırlısı olsun canım . Sizde sıkıntı neydi başarızlardan sonra birşey yapuldı mı bn ilkte negatif oldu ikincideyim şu an ama artı birşey araştırılmadı.
Pıhtılaşma ya baktırmadı tavsiye ederim ayrı testleri varHayırlısı olsun canım . Sizde sıkıntı neydi başarızlardan sonra birşey yapuldı mı bn ilkte negatif oldu ikincideyim şu an ama artı birşey araştırılmadı.
Bunun için kan sulandırıcu iğne vuruldım her gün olmamasına rağmen pıhtılaşmaPıhtılaşma ya baktırmadı tavsiye ederim ayrı testleri var
Bizim 5 senedir olmuyordu.3 aşılama 2 klonun ile 1 çip bebek 3 tüp bebek tedavisi oldum hepsi negatifti Ben en başta kilo verdim canım Canan Karatayın anne adayları ile ilgili kitabını okudum hırs yaptım ne yazıyorsa uyguladım kilo verdim sağlıklı beslendim en sonunda rabbim verdi ama sağlıklı beslenme ve kilonun çok etkili olduğunu düşünüyorumBunun için kan sulandırıcu iğne vuruldım her gün olmamasına rağmen pıhtılaşma
anladım cnm hayırlusı olsun bn kiloluda değilim genetikte yaptrdık histeroskopide oldum rahim filmi hormonlar yani bi belki ileri bağışıklık testleri olabilir bilmiyorum bnde 2 aşılama 2.tüpteyimBizim 5 senedir olmuyordu.3 aşılama 2 klonun ile 1 çip bebek 3 tüp bebek tedavisi oldum hepsi negatifti Ben en başta kilo verdim canım Canan Karatayın anne adayları ile ilgili kitabını okudum hırs yaptım ne yazıyorsa uyguladım kilo verdim sağlıklı beslendim en sonunda rabbim verdi ama sağlıklı beslenme ve kilonun çok etkili olduğunu düşünüyorum
Sabret canım allah büyük o kadar zor zamanlar geçirdim ki anlatamam senin de olacak allahım iateyen herkese tez zamanda versin inşallah daha fazla aratmasın kimseyeanladım cnm hayırlusı olsun bn kiloluda değilim genetikte yaptrdık histeroskopide oldum rahim filmi hormonlar yani bi belki ileri bağışıklık testleri olabilir bilmiyorum bnde 2 aşılama 2.tüpteyim
Hadi inşallah canımİkiz olabilir belki
Amin canım hepimizin inşallahHadi inşallah canım
allah gönlüne göre versin
Orgu oruyorumm zaman olduruyorummm sen napiyosunnnGüzel hanımlar
nerelerdesiniz
nabıyosunuz
Sağlınız sıhhatiniz nasıl?
Bu arada kan sulanıp rahimde hareketlensin diye göbekten iki iğne verdi doktor bugün birini yaptımCanım bakarsın tam tersi olur ilaçlar yardımıyla tutunur sana inşallah dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?