- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.121
Canım hayırlı olsun korkutmak istemem ama ilki benim de hiç ama hiç acımadı sonrakiler acıtmaya başladı umarım senin öyle olmazPolen-bal karışımı soruma cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Yapmamaya karar verdim. Bu arada az önce ilk iğnemi kendime yaptım. Hiç acımadı hatta bu kadar kolay olduğunu bilseydim o kadar çok 1-2-3 diye saymazdım
Cevapla kısmına baş öyle yaz canımTeşekkür ederim senin ki de hayırlı olsun.acırsa da profesyonel ellere teslim ederiz kendimizi ne yapalım. Sağlık olsun Senin kaçıncı günün iğnede peki? Bu arada sitede yeniyim alıntılama yapamıyorum. Yanlış birşey yapmayayım diye
Canım bu konuda bilgim yok ama transferin hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsın demek istedimKizlar transferden sonra progestan ilacını vajinal mı aliyim ağzından mı bilemedim. Doktorum farketmez dedi ama.
Bide coraspirin iç dedi hergün
İnşallahHadi inşallah hepimizin yüzü gülsün :) Ümit hocadan ben de memnunum .Kasık batmalarım ilkine göre çok inşallah hayra işarettir.
Bende gonal f 225 kullanıyorum :)Cevapla kısmına baş öyle yaz canım5 .günüm bugün gonal f 225 kullanıyorum sen ne kullaniyorsun
5 dondurulmuşum var canım amaDondurulmus kaç tane vardı ? Ayy hadi bakalım 3üz olur inş canım bir dahada çocuk filan yapmazsın :)
Bal10cukkk
Alıntılamayı öğrettiğin için de teşekkür ederim :)Cevapla kısmına baş öyle yaz canım5 .günüm bugün gonal f 225 kullanıyorum sen ne kullaniyorsun
Ben vajinadan yaptırdım ağızdan almayı tavsiye etmiyoruz dedilerKizlar transferden sonra progestan ilacını vajinal mı aliyim ağzından mı bilemedim. Doktorum farketmez dedi ama.
Bide coraspirin iç dedi hergün
Hormonum katlanmamis onuncu gundeyim simdi doktora gidicem
28 di iki gun once simdi 24 cıkmıs
Salı günü yapılacak.İnşallah
test gününüz ne zaman
Ne demek rica ederimAlıntılamayı öğrettiğin için de teşekkür ederim :)
Çok az kalmış hayırlısı inşallahSalı günü yapılacak.
Güzel haberlerinizi bekliyorumSalı günü yapılacak.
İnşallah , rabbim yüzümüze baksın . Bebek haberlerimizi paylaşmayı nasip etsin :)Güzel haberlerinizi bekliyorum
İnşallah bu son tedaviniz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?