- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.101
bnm işte pazartesi yumurta toplama ondan sonra artık gün gün. salı 1. gün olacak çarşamba 2. gün perşembe 3. gün cuma 4. gün inşalllaaahhhh 5. gün cumartesi transferim olsa mis olur ama şannsss işteYok canım daha 15 gün var ilaç kullanıorum sanırım şubat 3-5 arası olacak sen ?
Dondurulmadan mı olacak transferin ?bnm işte pazartesi yumurta toplama ondan sonra artık gün gün. salı 1. gün olacak çarşamba 2. gün perşembe 3. gün cuma 4. gün inşalllaaahhhh 5. gün cumartesi transferim olsa mis olur ama şannsss işte
evet cnm geçende öyle oldu sen dondurcan mı dondurmak içni 5 e çıkmıyor ki bnmkiler bu sefer çıkarmı bilmiyorum 5 diye ölecem sonundaDondurulmadan mı olacak transferin ?
Ben dondurulmus transfer sürecindeyim canım histereskopi ameliyatı oldugun için dondurup bekledikevet cnm geçende öyle oldu sen dondurcan mı dondurmak içni 5 e çıkmıyor ki bnmkiler bu sefer çıkarmı bilmiyorum 5 diye ölecem sonunda
Tupler bagli olunca da dis gebelik olur mu acabaBen henüz transfer olmadım ama burada 8. Günde yaptırıp çıkan çok kişi okudum bende kendi transferimde heralde 8 10 12 14 üncü günlerde yaptırırm :) çünkü sabredemem birde dış gebelik gecmişim var 2 katına çıktıgına emin olmak istediğimden :)
bnde o ameliyatı oldum ama kurtaj oldum ondan sonra histerekoskopi oldum. şimdi sanada soruyorum kaçıncı gün dondurulmuş embriyon varBen dondurulmus transfer sürecindeyim canım histereskopi ameliyatı oldugun için dondurup bekledik
:)))) 5. Gün 3 tane dondurulmusum var bende dıs gebelikten sonra sezeryanla tüpümü aldılar ardından rahim yapısıklıgından histereskopi oldumbnde o ameliyatı oldum ama kurtaj oldum ondan sonra histerekoskopi oldum. şimdi sanada soruyorum kaçıncı gün dondurulmuş embriyon varDD
ya gördünmü bak 5. gün işte demekki 5 ten geri dondurulmuo pek bu embriyolar puf ya bnmde 5 im olsa :))):)))) 5. Gün 3 tane dondurulmusum var bende dıs gebelikten sonra sezeryanla tüpümü aldılar ardından rahim yapısıklıgından histereskopi oldum
Dıs gebelikte tüplerde yada baska yerde olabiliyor tüpte artık olması imkansız oluyor tüp baglı olunca ama baska türlüsünün ihtimali varmı bilmiyorumTupler bagli olunca da dis gebelik olur mu acaba
bnce sen hamile kalıcan bak 5. günün var mis gibi birde dinlenmiş bir aydasın olacak inş:)))) 5. Gün 3 tane dondurulmusum var bende dıs gebelikten sonra sezeryanla tüpümü aldılar ardından rahim yapısıklıgından histereskopi oldum
İnş inş canımm benim ya lütfen seninkiler 5. Güne ulaşsınlarya gördünmü bak 5. gün işte demekki 5 ten geri dondurulmuo pek bu embriyolar puf ya bnmde 5 im olsa :)))
İnş inş Allahım dua saatin filan açıktırda kabul olmustur umarım :) amin aminbnce sen hamile kalıcan bak 5. günün var mis gibi birde dinlenmiş bir aydasın olacak inş
24 yaşımdayım benEski konuşmalara bakma fırsatım olmadı pek, sizin transfer ne zaman yapılacak? Ben 42 yaşındayım ,siz?
Ay inşallah canım inşallah gelsin de pamuklara saracagim ben onuBebiş gelince bu hallerine ne güleceksin eminim :))
Sonunda ikna ettin mi 3 embrioya :))Aynen canım ya içim rahatladı valla
Eski konuşmalara bakma fırsatım olmadı pek, sizin transfer ne zaman yapılacak? Ben 42 yaşındayım ,siz?
Hadi inşallah hepimizin yüzü gülsün :) Ümit hocadan ben de memnunum .Kasık batmalarım ilkine göre çok inşallah hayra işarettir.Insallah Şubat başı olucak transferim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?