• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın canım. Benim pcos um var eşimde de morfoloji problemi. 3 yıllık evliyiz 1 yıl kadar korunduk sanki hemen olacak gibi :olamaz:sonrasında olmayınca bikaç zaman takviye kullandı eşim. Sayı dışında bi değişim olmayınca tüp bebeğe karar verdik. Kasımda opum oldu pcos olunca rahim dinlendirme yapalım dedi gökhan hoca. Dkh kullandım opu sonrası adetimle birlikte. 1 ay sonrada kontrole gittim estrofem verdi bakalım. Salı günü de randevum vardı opu gününe karar verdi hoca balım.. Sizin eşinizde problem var mı??
Benim esimdede morfoloji sorunu var ama gokhan bey bizik icin sorun olmaz dedi birde benim yumurtam az oldugu icin biz mikroçip yaptırdık gokhan hocam istedi

Benim esimdede morfoloji sorunu var ama gokhan bey bizik icin sorun olmaz dedi birde benim yumurtam az oldugu icin biz mikroçip yaptırdık gokhan hocam istedi
Bize de mikrochip uygulqndı tatlım. Morfolojiyi önensemiyor evet gökhan hoca.
Az kaldı transfere bakalım inşallah güzel haberler verebilirim sonuç günü :anneadayı::dua: sonrasında da senin sonucuna sevinelim inşallahh :dua::anneadayı:

Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın canım. Benim pcos um var eşimde de morfoloji problemi. 3 yıllık evliyiz 1 yıl kadar korunduk sanki hemen olacak gibi :olamaz:sonrasında olmayınca bikaç zaman takviye kullandı eşim. Sayı dışında bi değişim olmayınca tüp bebeğe karar verdik. Kasımda opum oldu pcos olunca rahim dinlendirme yapalım dedi gökhan hoca. Dkh kullandım opu sonrası adetimle birlikte. 1 ay sonrada kontrole gittim estrofem verdi bakalım. Salı günü de randevum vardı opu gününe karar verdi hoca balım.. Sizin eşinizde problem var mı??
sizin yazdıklarınızi bir an kendim yazdim sandım aynı seyleri yasamis ve hissetmisiz bacim :KK19: hayırlı olsun tedaviniz

Mikroçip ndr aceba?
Mikrocip genelde erkek kisirliginda ve yumurta az olan kadinlarda yapiliyor ama şuan gunumuzde erkekte sorun olmasa dahi suan herkes mikrocip yaptiriyor mikroçip :spermleri suzgece benzeyen birseyde yuzduruyorlar ve suzgecin diger tarafinda kalan spermler eleniyor en hizli gecen hizli ilerleyen dna si en iyi genetigi en iyi sperm olmuş oluyor diyeceksinki tup bebekte zaten en iyisini secmiyorlarmi hayir dmbriyolg bize bizim gozle goremedigimizi mikrocip secebiliyor demisti embriyolog birebir ayrintisiyla anlatmisti

Amin balim amin rabbim dualarimizi kabul etsin bizlerde 2018 de anne olalim insallah:KK200::anneadayı::dua:
Mikrocip cok iyi gercekten iyiki yaptirmisiz canim
Bize de mikrochip uygulqndı tatlım. Morfolojiyi önensemiyor evet gökhan hoca.
Az kaldı transfere bakalım inşallah güzel haberler verebilirim sonuç günü :anneadayı::dua: sonrasında da senin sonucuna sevinelim inşallahh :dua::anneadayı:

sizin yazdıklarınızi bir an kendim yazdim sandım aynı seyleri yasamis ve hissetmisiz bacim :KK19: hayırlı olsun tedaviniz
Saolasın canım :KK19: bazen ben de denk geliyorum Allah allah ben mi yazdım ki diyorum:KK48: bazen tek ben yaşıyomuşum gibi geliyor, karşımdan yürüyen bi kadın görüyorum mesela morfoloji kruger spermiogram falan o da böyle ayrıntı biliyomudur ki diyorum:olamaz:galiba geliyolar bana ;)
Siz ne aşamadasınız tedavide kuzum?

Amin balim amin rabbim dualarimizi kabul etsin bizlerde 2018 de anne olalim insallah:KK200::anneadayı::dua:
Mikrocip cok iyi gercekten iyiki yaptirmisiz canim
Aynen kuzucum hem şekil hem dna açısından en iyi spermi seçiyolar mikrochiple. Döllenme, kaliteli embriyo oluşma şansını arttırıyor. Rabbim ol desin yeterki bunlar vesile tabiki :dua::anneadayı:

Saolasın canım :KK19: bazen ben de denk geliyorum Allah allah ben mi yazdım ki diyorum:KK48: bazen tek ben yaşıyomuşum gibi geliyor, karşımdan yürüyen bi kadın görüyorum mesela morfoloji kruger spermiogram falan o da böyle ayrıntı biliyomudur ki diyorum:olamaz:galiba geliyolar bana :KK66:
Siz ne aşamadasınız tedavide kuzum?
he he he :KK48: aynen canim ama ayni seyleri yasayan o kadar cok kisiyiz ki burda rahatliyor insan biz ikinci denememize baslayacgiz nasipse adetimi bekliyirum ilki kimyasal oldu sizin opu olacak degil mi?

Aynen kuzucum hem şekil hem dna açısından en iyi spermi seçiyolar mikrochiple. Döllenme, kaliteli embriyo oluşma şansını arttırıyor. Rabbim ol desin yeterki bunlar vesile tabiki :dua::anneadayı:
Aynen canim yeterki rabbim ol desin 2.gun 3.gun 5.gun embriyosu olmus hic onemli degil yeterki saglikli hayirlisi olsun

he he he :KK48: aynen canim ama ayni seyleri yasayan o kadar cok kisiyiz ki burda rahatliyor insan biz ikinci denememize baslayacgiz nasipse adetimi bekliyirum ilki kimyasal oldu sizin opu olacak degil mi?
Bizim ilk deneme canım. Transferim 3 ocakta nasip olursa.. Senin donmuş transfer mi olacak ??
Ya gerçekten öyle buraya girince yanlız, çaresiz değilsin diyorum kendime iyi geliyor kk bana ;)

Bizim ilk deneme canım. Transferim 3 ocakta nasip olursa.. Senin donmuş transfer mi olacak ??
Ya gerçekten öyle buraya girince yanlız, çaresiz değilsin diyorum kendime iyi geliyor kk bana :KK66:
ayy ne güzel zaman gelmis yani hayırlı haberlerle gel bize inşallah evet benim dondurulmuslarim var onu kullanicz ilki de dondurulmustu

Merhaba canim hadi insallah 2018 ugur getirir bebegin merhaba der sana:KK66:yaa transfer olanlar hergun yazsin buraya kendilerini nasil hissediyor hepberaber sayalim gunleri biraz topio hareketli olsun @bal10cuk neredesin sesin cikmiyor
Canim banlanmistim 3 gündür giremiyorum :mad::KK61:

30 yaşındayım üç yıllık bitti benim kanallarda tıkanıklık var açıklamamıştı operasyon ile ilk tedavi tutmadı şimdi ikinci deneme
Senin yaşın kaç ?
24 yaşımdayım 6 senelik evliyim benimde ilk denemem tutmadı bende ikinciye ocakta başlıcam inşallah

Back