- 10 Ekim 2017
- 1.044
- 802
- 53
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.861
Amın canım benımInsallah canım hepimize inşallah zor zamanlar inşallah hepimiz karşılığını alırız
Gerçek Allhın izniyle sağlıkla afiyetle kucağına alacağın günlerde bir çırpıda gelsinSağol kuzum inşallah daha adapte olamadım bu şimdi gerçek dimi diyorum aklima geldikce
İnsallah tatlım. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Bnden 1 ay önce tüp bebek yapan arkadasım geldı bugun bana onun ılk deneme tuttu. Cem çelik e gttı. Smdı 5. Ayına gircek ngzl karnı cıkmıştı. Ay ddm bnde görebilcekmıyım kndımı boyleOlur olur ikincinin ilk tecrübemle alakası yoktu sen güzel hisset gerisi gelicek inşallsh
Sennde hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin. Kaçıncı denemeydi senn okuduklarımı unuttumSağol kuzum inşallah daha adapte olamadım bu şimdi gerçek dimi diyorum aklima geldikce
Tabi görüceksin hepimiz görücez inşallah hem de çok güzel anneler olucazİnsallah tatlım. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Bnden 1 ay önce tüp bebek yapan arkadasım geldı bugun bana onun ılk deneme tuttu. Cem çelik e gttı. Smdı 5. Ayına gircek ngzl karnı cıkmıştı. Ay ddm bnde görebilcekmıyım kndımı boyle
İkinci tüp bebek cnmSennde hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin. Kaçıncı denemeydi senn okuduklarımı unuttum
Sende sorun nedir ? Burda çok çeşitli çok sayıda iğne vurunanlar varMerhaba herkese, bugün yumurta kontrolüm vardıiğne rutinime bir yenisi daha eklendi. Herşey yolunda şimdilik bir sürü yumurta olmuş büyüklükleri de beklenildiği gibi Merak ettiğim daha önceki tedavilerimde puregon 225 vurmuştum sadece. Bu akşam itibariyle 3 iğne vuruyorum bir gecede cuma yeniden kontrolüm var ( son olacağını düşündüğüm) ben gibi olan var mı aramızda?
Benim öyleydi puregon hiç kullanmadimMerhaba herkese, bugün yumurta kontrolüm vardıiğne rutinime bir yenisi daha eklendi. Herşey yolunda şimdilik bir sürü yumurta olmuş büyüklükleri de beklenildiği gibi Merak ettiğim daha önceki tedavilerimde puregon 225 vurmuştum sadece. Bu akşam itibariyle 3 iğne vuruyorum bir gecede cuma yeniden kontrolüm var ( son olacağını düşündüğüm) ben gibi olan var mı aramızda?
Ben de yaşadım bunu canım. Doktoruma da sordum o zaman böyle birşeyin mümkün olmayacağını söyledi. İnsan o kadar tedirgin oluyor ki öksürüğün yürümenin tuvalete gitmenin herşeyin zarar vereceğini düşünüyor. Çok normal ama sen içini ferah tut. İnşallah yerinde büyüyordurKızlar merhaba daha önce yazmadım hiç burda ama okudum çoğunu yazılanlarınDün transferim oldu benim de ama çok saçma bişey yaşadım sizden fikir almak istiyorum.
Transferden önce kabızlık vardı bende. Transfer günü tabi su içiyoruz bir de transferde hemşire karnımızı bastırıyo... transfer bitti odaya çıktım. Çok sıkışmıştım ama sabrediyodum. Transferden yaklaşık bir saat sonra bir karın ağrısı ve büyük tuvaletim de gelince soluğub tuvalette aldım. Ikınmadım ama hem büyük hem küçük tuvalet oldu sizce embriyo çıkıp gitmişmidir o sırada aklımda hep bu soru var. Nette araştırdım ama bişey bulamadım. Canım sıkıldı çok.
İğnelerimiz aynı evet en son orgalutran vurulmuştum çatlatma için. Aynı anda vuruyorsun di mi canım hepsni?Benim öyleydi puregon hiç kullanmadim
Gonal-f, cetrotide, menagon
Belki orgalutran miydi neydi son onu kullanmis olabilirim catlatmadan once
Benimki yarın CANIM durumları neymiş birşey dediler miKızlar beni aradılar demin cuma günü transfer yapacaz dediler. 4.gün olmus oluyor
İşte herşeyde vardır bi hayır boşuna demıyolar. Cok sevindım snn adına guzel annecikkİkinci tüp bebek cnm
İlkini farkli bi yerde bezmialemde yaptık kan testi gunu doktor hastaneden ayrildi bilgi veremiyoruz dediler ben çöktüm bi hafta yeni doktira gidene kadar cünkü o doktorumu da çok severdim
ama kismet ikinciyeymis başka doktora
O yüzden diyorum kadın gitmese belki ikinciyi orda yaptiricaktim ve embriyologun öyle çok iyi olmadığının farkina bile varamayacaktım
Şimdilik bir sorun görünmüyor. Hepsini araştırdım yumurta uyarıcı iğneler sadece neden 3 farklı tip aynı işe hizmet eden iğne kullanılıyor anlamadım. Dozlar düşük, 3 ü de temelde aynı şeyi yapacak ( yumurta olgunlaştırma, büyütme) ama ayrı ayrıSende sorun nedir ? Burda çok çeşitli çok sayıda iğne vurunanlar var
Kafanı çok karıstırma bu tedavi kişiye özel ve doktorun tarZı doktoruna güven vardır bi bildiğiŞimdilik bir sorun görünmüyor. Hepsini araştırdım yumurta uyarıcı iğneler sadece neden 3 farklı tip aynı işe hizmet eden iğne kullanılıyor anlamadım. Dozlar düşük, 3 ü de temelde aynı şeyi yapacak ( yumurta olgunlaştırma, büyütme) ama ayrı ayrı
Yapıstırma iğnesi ? Akupuntur prp? Bunlar neki hiç bilmiyorumSelam kızlar bu akşam catlatma ignemi yaptım opu olacak beni ne bekliyor bilmiyorum aklımda deli sorular hem korku hem stres var ya yumurtalarim kalitesizse ya embiryolar ölürse diyorum doktorum mikroenjeksiyon akupunktur prp ve yapıştırma iğnesi yapacak tecrubelerinizi anlatirmisiniz beni ne bekliyor
Canım inan opu en rahat kısmı kısa süren de bir işlem zaten anestezi alındığından anlaşılmadan bitiyor. Sen keyfini kaçıracak hiçbir şeyi aklına getirme güzel güzel yumurtalar toplanacak sonra hazırlanacaklar yine yerlerine gitmek içinSelam kızlar bu akşam catlatma ignemi yaptım opu olacak beni ne bekliyor bilmiyorum aklımda deli sorular hem korku hem stres var ya yumurtalarim kalitesizse ya embiryolar ölürse diyorum doktorum mikroenjeksiyon akupunktur prp ve yapıştırma iğnesi yapacak tecrubelerinizi anlatirmisiniz beni ne bekliyor
Valla canim bende doktorumdan duyunca netten araştırdım hepside basari sansini artirmak icin ek tedavi yontemleri akapuntur hem stresi azaltmak hemde rahimde kan akisini artirmak icin istersen net ten bi arastir benimde ilk tüp bebek denememYapıstırma iğnesi ? Akupuntur prp? Bunlar neki hiç bilmiyorum
Öyleydi evet günde bi kez arka arkaya yapitodumİğnelerimiz aynı evet en son orgalutran vurulmuştum çatlatma için. Aynı anda vuruyorsun di mi canım hepsni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?