2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ben de vajinismus ile uğraştım 4 ay ama kendim yenmistim canım hala vajinal muayeneden korkuyorum ama kaçış yok Allah yardımcımız olsun gerçekten hem maddi hem de manevi insan gerçekten zorlanıyor hiç ucuz şeyler değil bunlar bazen bekar kalsaydım böyle şeyler olmayacaktı diyorum

Hımm aynı uc olması rahatlattı canım beni sadece daha yavaş bitiyor diyorsun ona da dikkat edeyim valla benim psikolojime çok iyi geliyorsun canım Allah kalbinin temizliğini görsün inşallah

Aştıkça güçleniyoruz kuzum öyle düşünme :))
Bazılarımızı en doğal şeyler yoruyor maalesef ..
vajinal muayenede tedirgin olma bak girmeden nefes alıp vermeye başla gevşiyosun, ultrason girerken sen nefesini ver daha rahat oluyo
farkında olmadan nefesi tutup orayı kasıyoruz çünkü

Canım belki biraz abes olacak ama hafiften ikiniyorum doktor fark etmeden

Hımm aynı uc olması rahatlattı canım beni sadece daha yavaş bitiyor diyorsun ona da dikkat edeyim valla benim psikolojime çok iyi geliyorsun canım Allah kalbinin temizliğini görsün inşallah
Sağol kuzum senin de :))
ben vajinismusu aştığımda bunda da vardır bi hayır belki bu sorunu yaşayan biri olucak yakınımda ve ben ona yardımcı olucam demiştim :))
bak daha neler çıktı
Bu arada en çabuk gonal-f bitiyormuş gibi geliyordu bana

Çok doğru yapıyorsun ıkın yaxıcaktım da şimdi yazarken olayı tam anlatamam diye onu yazmadım hahah bak sen tamamladın
Başımdan geçtiği için biliyorum canım ya açıkçası gonal f çabuk bitiyor bence de bir kere kendim yaptım iki kez eşim yaptı bugün 3. Yu yaptı ilk kez biraz acıdı ve kanadı biraz böyle oldukça korktum biraz açıkçası hemen diğer ignelerin arastirmasina başladım

İnşallah bu sefer dondurabilirsin de için daha rahat olur kuzum
İnsallah canım yaa. Hiç bi sorun yokken olur olur derken 1 aşılama 1 tüp bebek negatif elimde buldum ve smdi 2.yi yapmak için hazırlanıyorum. Doğal yolla olmazsa tüp bebekte kesin olur dıe rahattım sorun yok ya hani. Ama nerelere geldik

Bsy olmaz canım bnmde kanamıştı morarmıştı yandığı olmuştu ama umrumda degıldı sonucu guzel sende oyle düşünerek yap olumlu dönüşü olsun sana inşallah

Olur olur ikincinin ilk tecrübemle alakası yoktu sen güzel hisset gerisi gelicek inşallsh

canımmm hayırlı olsun tebrik ederim yeni gördüm Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :) mmssll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…