- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.821
1 tanede hizmetli kadın oluyor o beni kaldırıp sedyeye yatmama yardimci oldu sonra odama götürdü.Ayy hakkaten kalabalık mi oluyor pazar yeri gibi
Gerek yok gerçekten canım çok kısa sürüyor zaten normal muane gibiBen anestezi isterim dedim ama gerek yok dedi doktor poff
Bu tüp bebeğin her aşaması zormuş ya ay ben çok utanırımGerek yok gerçekten canım çok kısa sürüyor zaten normal muane gibi
benim yoktu aklıma gelmedi ikisinde de ama rahat olmak inçin ultrasona bakan kadının kolunu tutmuştumKızlar bişi dicem transfer sırasında eşiniz yanınızda durabiliyor mu ?
Olmadı zaten tutamıcak gibi olunca yapmak zorunda kaldım.Cok ıkınma oldumu. Endişelenme canım allahın ıznıyle bişey olmamıstır
Hiç öyle olmuyor genelde enerjisi yüksek kişiler oluyo ztn sen nefes alıp verdikçe rahatlarsın merak etme kısa işlem ztnÖle kalabalık mı oluyor puff yaa
Valla 2 aşılamaBu tüp bebeğin her aşaması zormuş ya ay ben çok utanırım
Ay valla güldürdün beni canımbenim yoktu aklıma gelmedi ikisinde de ama rahat olmak inçin ultrasona bakan kadının kolunu tutmuştumtüm romantik dakikalarım öyle geçti :))
Kıyamam :)) öyle alışıyo ki insan tekniğe bağlıyo bi süre sonraBu tüp bebeğin her aşaması zormuş ya ay ben çok utanırım
Ay valla sen de güldürdün canım beni akşam akşam çok hoşsun yaValla 2 aşılama
1 tüp bebekten sonra
Alıştım artık canım
Doktor görünce pantalonumu indir oldum artık
Saol canım inş aslında artık utanma kalmadıda sadece esimin destegi beni rahatlatırdı dieHiç öyle olmuyor genelde enerjisi yüksek kişiler oluyo ztn sen nefes alıp verdikçe rahatlarsın merak etme kısa işlem ztn
Aynen bende senin gibiyim o kadar çok doktora gittim o kadar rahim filmi filan çektirdim ki direk soyunup yatıorumValla 2 aşılama
1 tüp bebekten sonra
Alıştım artık canım
Aynen ya dimiValla 2 aşılama
1 tüp bebekten sonra
Alıştım artık canım
Evliliğin ilk zamanları eşimden utanan ben catala yatar oldum düşününceAynen ya dimi
Evet o cnm onda var bi tek kullandım cnmAy valla güldürdün beni canımseni bulmuşken sorayım hani sen demiştin ya alkollü pamuk olan iğne olacak diye o cetreodit olabilir mi acaba kullandın mi sen
Ayy ben daha başlamadım ama baktım iğneye üç değiştirmek gerekiyor gerçekten yazık kadincagiza yaEvet o cnm onda var bi tek kullandım cnm
Ya o iğnenin efsane bi hikayesi var bende hani iğne ucunu değiştiriyosun ya onda kadının biri sen ince ucu takmadan kalınla yap göbeğine , hemşire anlatmıştı bunu sonra kadın şansıma denk geldi diyo kanama bitmeyince hastaneye geldim demişti ben şok
Yaa ben vajinismus yaşadım bi yıl her yolu dene yani profesörden alternatif tıbba hocaya kadar herşey öyle bi çaresizlikti.. olmuyo olmuyo snr cinsel terapiste gitmiştim bi de ona 5000 kaydık 3 günde çözdük hatta ilk gün almıştımEvliliğin ilk zamanları eşimden utanan ben catala yatar oldum düşününce
Ohh hadı hayırlısı olsun canım ben sil baştan yapıcam cok zor gelıyo keşke dondurulmuşlarım olsaydıBende heyecanla yarın doktora gitmeyi bekliyorum canım
:)
yok aynı uç hepsi kuzumAyy ben daha başlamadım ama baktım iğneye üç değiştirmek gerekiyor gerçekten yazık kadincagiza yaben cumartesi başlayacağım da onun ucu da gonal f gibi mi acıtıyor mu o iğne canım senin tecrubelerin bana yol gosteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?