2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

benim yoktu aklıma gelmedi ikisinde de ama rahat olmak inçin ultrasona bakan kadının kolunu tutmuştum tüm romantik dakikalarım öyle geçti :))
Ay valla güldürdün beni canım seni bulmuşken sorayım hani sen demiştin ya alkollü pamuk olan iğne olacak diye o cetreodit olabilir mi acaba kullandın mi sen

İnsan nelere alısıyor işte bundan 3 5 yıl önce çocugun olmayacak çabalayacaksın deseler yok ya benim çocugum olur derdim tüm aile bi kaç korunma yöntemini kullanıo olmasın die ama işte hayat napalım

Ay valla güldürdün beni canım seni bulmuşken sorayım hani sen demiştin ya alkollü pamuk olan iğne olacak diye o cetreodit olabilir mi acaba kullandın mi sen
Evet o cnm onda var bi tek kullandım cnm
Ya o iğnenin efsane bi hikayesi var bende hani iğne ucunu değiştiriyosun ya onda kadının biri sen ince ucu takmadan kalınla yap göbeğine , hemşire anlatmıştı bunu sonra kadın şansıma denk geldi diyo kanama bitmeyince hastaneye geldim demişti ben şok

Ayy ben daha başlamadım ama baktım iğneye üç değiştirmek gerekiyor gerçekten yazık kadincagiza ya ben cumartesi başlayacağım da onun ucu da gonal f gibi mi acıtıyor mu o iğne canım senin tecrubelerin bana yol gosteriyor

Evliliğin ilk zamanları eşimden utanan ben catala yatar oldum düşününce
Yaa ben vajinismus yaşadım bi yıl her yolu dene yani profesörden alternatif tıbba hocaya kadar herşey öyle bi çaresizlikti.. olmuyo olmuyo snr cinsel terapiste gitmiştim bi de ona 5000 kaydık 3 günde çözdük hatta ilk gün almıştım
ztn şu an alt tarafa giden para yüzünden kenarda az bişi kaldı işallah doğuma kadar kalır o da ayrı yani ben o noktadan buralara geldim ya sanırım artık herşeye aşılır gözüyle bakmam o yüzden biraz da

yok aynı uç hepsi kuzum
hangi iğne olursa olsun baktın bi hissettiriyor kendini enjekte ederken kısa nefes al ver yavaş yavaş bitiyor çünkü o da gerginken oluyor
Benim bi kere morluğum oldu onu da eşimin ananesinde yapmıştım ev kalabalık fln ondan rahat olamayışımdan oldu o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…