- 9 Ocak 2014
- 1.505
- 1.409
- 133
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.681
Hayırlı oldun canım cok sevindim darısı bize olsun inşallah :))Sağol kuzum çok şükür bu defalarca 1.20 altı gördükten sonra ilaç gibi geldi
selam kızlar sabah kan testi verdim sonra eve gelip idrar testi yaptım idrar negatif çıktı bi hüzün sardı
Az önce kan testi sonucumu aldım 28.40 çıkmış
doktorum ikisi değil biri tutunmuş büyük ihtimalle dedi iyi bi değer maşallah nazar değmesin fln dedi snr kapattım bir ağlamışım anlatamam
İnşallah katlandığını ve kalp atışını görmek kısmet olur ama bu değerin yükselmesi bile umut verici
inşalla h herşey gÜzel.basladi.boyle dewam eder bloklardan olumsuz.yorumlar okudum antalya.gelecek tüp bebek merkeziyle ilgili şok oldum moralim.bozuldu bugün çokmerhaba bende yeni başladım Antalya tüp bebeğe ilk denememi tıp fakültesiydi sımdı murat beyle devam ediyoruz.. rahat ol stres çok onemli inşallah herşey güzel olur ben iğnelere 25 inden sonra başlıyacağım beklemedeyim..
inşalla h herşey gÜzel.basladi.boyle dewam eder bloklardan olumsuz.yorumlar okudum antalya.gelecek tüp bebek merkeziyle ilgili şok oldum moralim.bozuldu bugün çok
Amin hepimize tamamını görmek kısmet olsunn inşallah cnmHayırlı oldun canım cok sevindim darısı bize olsun inşallah :))
aynen çok sevindim böyle hamileleri görmek olabileceğini gösteriyor darısı hepimizin başına. İnş herşeyiniz güzel gider. Hayırlı olsun.Amin hepimize tamamını görmek kısmet olsunn inşallah cnm
BAmin hepimize tamamını görmek kısmet olsunn inşallah cnm
bu arada kaçıncı gün embriyosuydu sorabilir miyim.aynen çok sevindim böyle hamileleri görmek olabileceğini gösteriyor darısı hepimizin başına. İnş herşeyiniz güzel gider. Hayırlı olsun.
İnşallah cnm gerçek gibi gelmiyo hala şokun etkisi bi yandan temkinli olma durumları fln ama bu değeri görmek bile umut vericiİnşallah Şubatın ilk haftası bana da hamileyim yazmak nasip olur buralara
aynen öyle tabiki inşallah katlar, iyi bir değer. kaçıncı gün embriyosuydu hep 5. günler hamile kalıyor gibi o yüzden çok merak ettim canım kusura bakmaİnşallah cnm gerçek gibi gelmiyo hala şokun etkisi bi yandan temkinli olma durumları fln ama bu değeri görmek bile umut verici
güzel bence 3. günden daha iyi sonuçta. hayırlısıyla tutunur inşallah.Kızlar beni aradılar demin cuma günü transfer yapacaz dediler. 4.gün olmus oluyor
Sırf sana bakmak için girdim canım ayy nasıl sevindim anlatamam hadi hayırlısıyla artsın inşallah ay çok mutlu oldum yaBu arada sabah ikinci idrarda yapmışsın o yüzden idrar testinde çıkmamıştır dedi doktorum ilk idrarda çıkar dedi
5. gün çift embriyo konulduB
bu arada kaçıncı gün embriyosuydu sorabilir miyim.
yaaaaSırf sana bakmak için girdim canım ayy nasıl sevindim anlatamam hadi hayırlısıyla artsın inşallah ay çok mutlu oldum ya
anladım canım 5. gün embriyoları yüksek oranda gebelik sağlıyor ne güzel ya inş bnde 5 e çıkabilsem bu sefer5. gün çift embriyo konuldu
Benim değerime göre ikiz beklemiyoruz kuzum biri
yaaaainşallah canımm benim
Hepsi birer birer gelsin ve bizimle kalsınlar inşallah
Hayırlı olsunn cnm bu dönemde hiçbirşeyi stres yapma ve kimsenin canını sıkmasına izin vermeSlm kizlar nasılsınız kontrolden ciktim ilaçlarına başladım bugun gonal f gunluk 150 ile cumartesi kontrol rabbim yardimiz olsun
ona bile güvenemedim benim gibi birinin hiç tutmamış diğeri de 40 la başlayınca test değerlerindeanladım canım 5. gün embriyoları yüksek oranda gebelik sağlıyor ne güzel ya inş bnde 5 e çıkabilsem bu sefer
Hayırlı ugurlu olsunnn inş katlana katlana gitsin değerlerin Allah kucagına almayıda nasip etsinselam kızlar sabah kan testi verdim sonra eve gelip idrar testi yaptım idrar negatif çıktı bi hüzün sardı
Az önce kan testi sonucumu aldım 28.40 çıkmış
doktorum ikisi değil biri tutunmuş büyük ihtimalle dedi iyi bi değer maşallah nazar değmesin fln dedi snr kapattım bir ağlamışım anlatamam
İnşallah katlandığını ve kalp atışını görmek kısmet olur ama bu değerin yükselmesi bile umut verici
Doktorum labın çok iyi olduğunu söylüyor tabi ilk denemede 4. gün 3 iyi 3 orta embriyom vardı sanırım öle dmeişlerdi 5. güne çıkamayacaklar diye konuldu ama bu sefer belki çıkarız diyorum her deneme farklı oluyor diyorlar eğer bu denememdede 5 e burada çıkamazsam yer değiştirecem sanırım bir değişiklik olsun diye büyük ihitmal bahçeçiye gidebilirim. Belkide inş blast transferi nasip olurona bile güvenemedim benim gibi birinin hiç tutmamış diğeri de 40 la başlayınca test değerlerinde
doktoru incelerken embriyoloğu da inceleyin diyebilirim ama cidden işin önemli bi payı omlarda oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?