2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

hayırlı olsun çokkkk sevindim duygulandım...çok güzel bir duygu...

inşalla h herşey gÜzel.basladi.boyle dewam eder bloklardan olumsuz.yorumlar okudum antalya.gelecek tüp bebek merkeziyle ilgili şok oldum moralim.bozuldu bugün çok

inşalla h herşey gÜzel.basladi.boyle dewam eder bloklardan olumsuz.yorumlar okudum antalya.gelecek tüp bebek merkeziyle ilgili şok oldum moralim.bozuldu bugün çok

bende mete beyle görüştüm hiç morelını bozma mete bey gerçekten insanı rahatlatan bırisi oda önceden Antalya tüp de çalışıyordu hatta benım tanıdıklarım mesela mete beyle mutlu oldular Antalya tüp e gittiler olmadı bırazda nasip kısmet meselesi benım gelecek tüp bebeğe gitmeme sebebim aşılama yaptırmak ıcın onların labaratuvarlarını kullanalım dedık ozel olarak yaptırmıştık spermı verdık teslim alıcaz zamanla yarışıyorsun kız bilgisayarın yanına koymus bana verecegıne kargo teslım alıyo o girişteki kızları daha sonra gidip paraladım.. bana ordakı calısanlar samımı gelmedı açıkcası

Amin hepimize tamamını görmek kısmet olsunn inşallah cnm
aynen çok sevindim böyle hamileleri görmek olabileceğini gösteriyor darısı hepimizin başına. İnş herşeyiniz güzel gider. Hayırlı olsun.

İnşallah Şubatın ilk haftası bana da hamileyim yazmak nasip olur buralara
İnşallah cnm gerçek gibi gelmiyo hala şokun etkisi bi yandan temkinli olma durumları fln ama bu değeri görmek bile umut verici

İnşallah cnm gerçek gibi gelmiyo hala şokun etkisi bi yandan temkinli olma durumları fln ama bu değeri görmek bile umut verici
aynen öyle tabiki inşallah katlar, iyi bir değer. kaçıncı gün embriyosuydu hep 5. günler hamile kalıyor gibi o yüzden çok merak ettim canım kusura bakma

Slm kizlar nasılsınız kontrolden ciktim ilaçlarına başladım bugun gonal f gunluk 150 ile cumartesi kontrol rabbim yardimiz olsun

B

bu arada kaçıncı gün embriyosuydu sorabilir miyim.
5. gün çift embriyo konuldu
Benim değerime göre ikiz beklemiyoruz kuzum biri
Sırf sana bakmak için girdim canım ayy nasıl sevindim anlatamam hadi hayırlısıyla artsın inşallah ay çok mutlu oldum ya
yaaaa inşallah canımm benim
Hepsi birer birer gelsin ve bizimle kalsınlar inşallah

5. gün çift embriyo konuldu
Benim değerime göre ikiz beklemiyoruz kuzum biri

yaaaa inşallah canımm benim
Hepsi birer birer gelsin ve bizimle kalsınlar inşallah
anladım canım 5. gün embriyoları yüksek oranda gebelik sağlıyor ne güzel ya inş bnde 5 e çıkabilsem bu sefer

Slm kizlar nasılsınız kontrolden ciktim ilaçlarına başladım bugun gonal f gunluk 150 ile cumartesi kontrol rabbim yardimiz olsun
Hayırlı olsunn cnm bu dönemde hiçbirşeyi stres yapma ve kimsenin canını sıkmasına izin verme
gerekirse ukala desinler
sağlıkla geçsin sürecin cnm

anladım canım 5. gün embriyoları yüksek oranda gebelik sağlıyor ne güzel ya inş bnde 5 e çıkabilsem bu sefer
ona bile güvenemedim benim gibi birinin hiç tutmamış diğeri de 40 la başlayınca test değerlerinde
doktoru incelerken embriyoloğu da inceleyin diyebilirim ama cidden işin önemli bi payı omlarda oluyo

Hayırlı ugurlu olsunnn inş katlana katlana gitsin değerlerin Allah kucagına almayıda nasip etsin

ona bile güvenemedim benim gibi birinin hiç tutmamış diğeri de 40 la başlayınca test değerlerinde
doktoru incelerken embriyoloğu da inceleyin diyebilirim ama cidden işin önemli bi payı omlarda oluyo
Doktorum labın çok iyi olduğunu söylüyor tabi ilk denemede 4. gün 3 iyi 3 orta embriyom vardı sanırım öle dmeişlerdi 5. güne çıkamayacaklar diye konuldu ama bu sefer belki çıkarız diyorum her deneme farklı oluyor diyorlar eğer bu denememdede 5 e burada çıkamazsam yer değiştirecem sanırım bir değişiklik olsun diye büyük ihitmal bahçeçiye gidebilirim. Belkide inş blast transferi nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…