- 28 Nisan 2015
- 795
- 646
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.701
4. gün transfer yapanlar var cnmKızlar beni aradılar demin cuma günü transfer yapacaz dediler. 4.gün olmus oluyor
yaşıınz kaç bn bu tedavime 300 gonal f ile başladım 4. gün öyle vurulup 4 den sonra 225 gonal f 75 merional devam ettim. bn galiba brz fazla dozla başlamışımSlm kizlar nasılsınız kontrolden ciktim ilaçlarına başladım bugun gonal f gunluk 150 ile cumartesi kontrol rabbim yardimiz olsun
Ne kusuru kuzum aklımdan geçmez bileaynen öyle tabiki inşallah katlar, iyi bir değer. kaçıncı gün embriyosuydu hep 5. günler hamile kalıyor gibi o yüzden çok merak ettim canım kusura bakma
o zaman iyi düşün kuzumDoktorum labın çok iyi olduğunu söylüyor tabi ilk denemede 4. gün 3 iyi 3 orta embriyom vardı sanırım öle dmeişlerdi 5. güne çıkamayacaklar diye konuldu ama bu sefer belki çıkarız diyorum her deneme farklı oluyor diyorlar eğer bu denememdede 5 e burada çıkamazsam yer değiştirecem sanırım bir değişiklik olsun diye büyük ihitmal bahçeçiye gidebilirim. Belkide inş blast transferi nasip olur
tabiki canım dondurmak ve 5. gün iki embriyo baya iyi. yani daha ne olabilir ki . allah tamamını erdirsin.Ne kusuru kuzum aklımdan geçmez bile
O iyi hissettiriyor onu inkar edemem direk tutunmaya geçiçek fln diyodum bi de iki tane konulması güven vermişti bi de dondurabilmiş olmak
Bu sefer hayırlı başladığı gibi hayırla devam edecek inşallah
aynen ilkinin olmamasının öyle hayırlı taraflarını gördük ki bu sefer o yüzden hiçbişey bizi bir günden fazla üzmemeli .. hep önümüze bakıcaztabiki canım dondurmak ve 5. gün iki embriyo baya iyi. yani daha ne olabilir ki . allah tamamını erdirsin.
İnsallah canımm yaagüzel bence 3. günden daha iyi sonuçta. hayırlısıyla tutunur inşallah.
Genelde 3 veya 5 duyunca o yüzden biraz endişelendim4. gün transfer yapanlar var cnm
ilkinde kaçıncı gün embriyosu konmuştu :))) bn taktım embriyoların günlerineaynen ilkinin olmamasının öyle hayırlı taraflarını gördük ki bu sefer o yüzden hiçbişey bizi bir günden fazla üzmemeli .. hep önümüze bakıcaz
bnde senin gibi olmuştum 4. gün transferi olunca bütün videoları açıyorum ya 3 diyorlar ya 5 diyodum niye 4 konuldu böyle arada oldu filan diye halbuki embriyoya bağlı tabiki bilmiyordum.Genelde 3 veya 5 duyunca o yüzden biraz endişelendim
Sağol canım
Yaş 29 canim 4 gün bu şekilde kontrol cumartesi günü şimdilik böyle duruma göre ayarlama yapabilir dedi drum ek bi ilaç olarak 'ta 2 günlük bi ilaç verildi tek doz hem eşime hem bana oda enfeksiyon felan varsa o riske karşıymış o kadaryaşıınz kaç bn bu tedavime 300 gonal f ile başladım 4. gün öyle vurulup 4 den sonra 225 gonal f 75 merional devam ettim. bn galiba brz fazla dozla başlamışım
Tüp bebek kişiye özel zaten dozlar yumurtalıga rezerve yasa göre filan değişiyo mesela çogu kişi sadece gonalf kullanmıs ama ben de dahil bazı kişiler günlük 3 4 iğne vurunduk tamamen kişiye özgü ilaçlarYaş 29 canim 4 gün bu şekilde kontrol cumartesi günü şimdilik böyle duruma göre ayarlama yapabilir dedi drum ek bi ilaç olarak 'ta 2 günlük bi ilaç verildi tek doz hem eşime hem bana oda enfeksiyon felan varsa o riske karşıymış o kadar
ilacın adı ne acaba bnmde yaşım 29Yaş 29 canim 4 gün bu şekilde kontrol cumartesi günü şimdilik böyle duruma göre ayarlama yapabilir dedi drum ek bi ilaç olarak 'ta 2 günlük bi ilaç verildi tek doz hem eşime hem bana oda enfeksiyon felan varsa o riske karşıymış o kadar
aynen evet kişiye göre değişiyor. bir önceki tedavimde 260 ile başlamıştık 16 yumurta çıkarmıştık şimdi 300 yaptık ama sanki gene aynı civar çıkacak gibi.Tüp bebek kişiye özel zaten dozlar yumurtalıga rezerve yasa göre filan değişiyo mesela çogu kişi sadece gonalf kullanmıs ama ben de dahil bazı kişiler günlük 3 4 iğne vurunduk tamamen kişiye özgü ilaçlar
Evet hep 3-5 deniliyorbnde senin gibi olmuştum 4. gün transferi olunca bütün videoları açıyorum ya 3 diyorlar ya 5 diyodum niye 4 konuldu böyle arada oldu filan diye halbuki embriyoya bağlı tabiki bilmiyordum.
Aynen canimTüp bebek kişiye özel zaten dozlar yumurtalıga rezerve yasa göre filan değişiyo mesela çogu kişi sadece gonalf kullanmıs ama ben de dahil bazı kişiler günlük 3 4 iğne vurunduk tamamen kişiye özgü ilaçlar
Gonol f kullanıcam iki gün kullanacağımız ilaçta zitrotek bi de yumurtaların kendi kendine catlamariskine karşı bi ilaç var onuda kontrolle gelirken getirecekmişim duruma göre vurucaklarmisilacın adı ne acaba bnmde yaşım 29
Sizde problem nedir acaba o yüzden mi farklı onu anlamak istedimBen puregon 400 ml hep kullandim birde menagon igne. Gonal f ile farki ne bilen varmi cogunluk gonal f kullanmis da.
Farkını bilemiyorum ama asilamalarimdada gonal f kullanmis tim aliskin oldüğüm ıcin kullanisi cok basit ve kolay digerlerini bilemiyorum genelde gonal f kullanilmis ama burada onu gordumBen puregon 400 ml hep kullandim birde menagon igne. Gonal f ile farki ne bilen varmi cogunluk gonal f kullanmis da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?