- 13 Eylül 2012
- 94
- 48
- 88
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #2.561
Tek mi olacak çift mi hangi doktor ?
İnş sımsıkı tutunur sana :)
İnşallah rabbim aratmasın...
Hep dua ediyorum isteyenlere
Tek
Samsun tayfun alper e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek mi olacak çift mi hangi doktor ?
İnş sımsıkı tutunur sana :)
aslında 3. günde yapılıyor sanırsam ama belirleyici olmuyormuş çünkü 3. günde yapılan pgt kötü çıksa bile embriyo kendini yapılandırabiliyormuş net olmuyormuş ama 5. gün pgt si daha kesin sonuç. çoğu embriyo pgt ye gidince bir kısmı kötü çıkıyor yani hastalıklı bebekler olmuş olsa olacak. bunlar genelde geçmişinde bir kaç düşük veya kalp durması geçiren bebek hamileliklerinde yapılıyor sanırım çünkü bnm 1 erken düşük birde 3. ayda kalp durması oldu bu yüzden bnm için pgt brz önemli .nasıl oluyorcanım bu sadece 5.gun embrıyolarına mı pgt yapılıyor
Hımm anladım tamam bende 2 kutu aldım 5 gün günde 2 tane 4 gün günde 3 tane 6 gün günde 4 tane içicekmişim ayın 30 unda kontrol benimde nerdeyse aynı günlerde transferimiz olacak
Kızlar show haberi izlediniz mi tedavi sonucu kadın üçüzlere hamile kalmış
2 kız 1 erkek hepsinide sağlıklı sıhhatli kucagina almış çok tatlılardi ya
Muğla'da olmuş
Bigün bi kez daha karar verdim kesinLikle bende 3 emriyo transferi isticem doktorumdan
Allah hepimize nasip etsin inşallah
Kızlar merhaba
Yaşım 31 ilk tüp bebek denemem
4tane dondurulmuşum var
Benim de yarın dondurulmuşlardan 1 tane tranferim olcak
Hayırlısı olur inşallah...
Bugun olduysan 1. Günü olarak hesapla sende bana yetiştin 20 si diordun :)Dondurulmuş emriyo tedavim için regl olmayı bekliyordum kızlar şimdi oldum
Yarın hastaneyi Arıcam tedaviye başlamak için
2.günü hastaneye gelceksiniz demişlerdi
Bugün 1.gün olarak mı hesaplanıyor yoksa yarın mi 1.gün olucak?
Dondurulmuş emriyo tedavim için regl olmayı bekliyordum kızlar şimdi oldum
Yarın hastaneyi Arıcam tedaviye başlamak için
2.günü hastaneye gelceksiniz demişlerdi
Bugün 1.gün olarak mı hesaplanıyor yoksa yarın mi 1.gün olucak?
Evet canım hiç değişmezdi aslında bende şaşırdımBugun olduysan 1. Günü olarak hesapla sende bana yetiştin 20 si diordun :)
Tamam canım aynen gidiyim en iyisiOlduğun gün 1
Ertesi gün git canım
Yarın git
Ben gittim bugün işte
Beni çok etkiler üzülmemEvet canım hiç değişmezdi aslında bende şaşırdım
Ama bugün bi sebepten dolayı çok ağladım üzüldüm
Bu etkilemiş olabilirmi?
Beni çok etkiler üzülmem
Aman ağlama canım transferlerimize az kaldı Eses07 sen ben ard arda olacagız inş 3 üzde peş peşe hamileyiz deriz
Canım sen sordun mu tek mi çift mi olacak transferin Bal10cukkk 3 istio ama ben 3 e cesaret edemem 2 olacakİnşallah canım Aminnnnnn
Canım sen sordun mu tek mi çift mi olacak transferin Bal10cukkk 3 istio ama ben 3 e cesaret edemem 2 olacak
Aman olmasın zaten o bana göre bişi değil zaten sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez tabi gönlünden gecen kız ama Allah hayırlısını versin zaten benim 3 dondurulmusum var sadeceSordum 2 olacak dedi
Şans 2 kat olsun dedi
Birde embriyo seçme şansı cinsiyet yani Türkiye'de yok dedi
Aman olmasın zaten o bana göre bişi değil zaten sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez tabi gönlünden gecen kız ama Allah hayırlısını versin zaten benim 3 dondurulmusum var sadece
Aman olmasın zaten o bana göre bişi değil zaten sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez tabi gönlünden gecen kız ama Allah hayırlısını versin zaten benim 3 dondurulmusum var sadece
Kızlar ilk defa tüp bebek yaptıracaklar için süreç nasıl ilerliyor anlatırmısınız ben mart ayında umuttepe üniversitesinde yaptırmak istiyorum da çok merak ediyorum nasıl olacak diye