- 14 Ocak 2018
- 466
- 358
- 33
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.581
Canım ben ilk aşılamam da çok rahatsızlandım çok şiddetli ağrılarım falan oldu dr herşey normal demesine rağmen çok korktum dedim aşılama böyle ise tüp bebek daha ağır olmalıCanım hiç düşündüğümüz gibi zorlu bir süreç değilmiş
İğne aşaması ilaç aşaması ve toplama
En son bebeğe kavuşma inşallah
Kısaca anlatıym canım adetin 2 3. Günü gidiosun doktora iğnelere başlatıyor ara ara yumurta takibine gidiyorsun 2 3 günde bir sonrasında genel olarak 13. Günde yumurtalar toplanıyor ufak bi anestezi ile hiç korkulacak bişi yok sonra eğer direk transfer olacaksa 3. Yada 5. Gün transfer ama eğer dondurulacaksa yumurta toplamadan sonraki adetin 2. Günü gidip yeniden bi ilaca baslıosun 20 gün sonra transfer oluyo hiç bi aşamasında korkulacak birsey yokKızlar ilk defa tüp bebek yaptıracaklar için süreç nasıl ilerliyor anlatırmısınız ben mart ayında umuttepe üniversitesinde yaptırmak istiyorum da çok merak ediyorum nasıl olacak diye
Aslında biraz da kor
Canım ben ilk aşılamam da çok rahatsızlandım çok şiddetli ağrılarım falan oldu dr herşey normal demesine rağmen çok korktum dedim aşılama böyle ise tüp bebek daha ağır olmalı
Canım ben ilk aşılamam da çok rahatsızlandım çok şiddetli ağrılarım falan oldu dr herşey normal demesine rağmen çok korktum dedim aşılama böyle ise tüp bebek daha aCanım hiç düşündüğümüz gibi zorlu bir süreç değilmiş
İğne aşaması ilaç aşaması ve toplama
En son bebeğe kavuşma inşallah
Çok saol cnm allah tez zamanda yüzümüzü güldürsün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallahh
Bende bir defa denedim çok pişmanım dr o kadarda normal yolla kalamazsan aşılama ile kalamazsın dedi ben bir umuttur denedim acı çektiğim le kaldimAşılama kolaydı canım
Ben 1 defa denedim
Boşuna vakit kaybetmişim
Tüp bebek şansı %50 - 60
%10 aşılama
Bende bir defa denedim çok pişmanım dr o kadarda normal yolla kalamazsan aşılama ile kalamazsın dedi ben bir umuttur denedim acı çektiğim le kaldim
Canım nerede yaptırmayı düşünüyorsun ?Kızlar inşallah sizden pozitif sonuçlar alirimda siz benim tesellim olursunuz
Cnm ben kocaeli gebzede oturuyorum bana kendi dr umuttepede doc dr önerdi çalıştığım için ancak mart da gidebilecegim
Kesinlikle zaman kaybetme artik biran önce bebislerimizi kucağınıza alalım artıkBize hala doktor aşılama öneriyor
Ama ben vakit kaybetmek istemiyorum
Kesinlikle zaman kaybetme artik biran önce bebislerimizi kucağınıza alalım artık
28 yaşındayım 4 senelik evliyim canımİnşallah canım
Umudunu yitirme
Korkma inanmak başarmanın yarısıdır
Kaç yaşındasın ?
Kaç yıllık evlisiniz?
28 yaşındayım 4 senelik evliyim canım
Üzülmek anniş adayı
Mutlu umut dolu olmalıyız ki
Minikler gelsin
Pes etmek yok
Derdime dönüp
Senden büyük Rabbim var dedim
eşimin yaşı var cnm ya o 37 yaşındaOlacak inan
Gençsin
Daha yeni evlisin
Çok tatlısın yaHah şöyle
Tam anne gibi oldun şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?