- 24 Ağustos 2012
- 11.996
- 26.282
- 798
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.541
ben çam balı arı sütü incir kullandım canım.
bnde ananas yiyiyorum transferden sonra daha fazla yemeye başlayacağım folik asit omegapen kullanıyorum günde 2,5 litre su içiyorum hamur işi yemiyorum c vitamini içeren portakal mandalina yiyorum çünkü toplama sonrası bağışıklık düşeren ilaç alıyorum. bu şekilde aklıma gelenler
tesekkur ederim kizlaraa evet bende omepa q10 kullanmıştım.
kaçtane 5. gün embriyon oldu. yani tabi değişir istek turner bebek kurtaj oldum bnde o yüzden pgtye birz önem veriyoruz.<
evet arkadaşım 5. gün embriyosu. pgt istemedik yaştan dolayı doktorda gerekli değil dedi..
5 tane oldu cnım. Tabi pgt güzel ve önemli bir sistem içinde kalmasın yaptır bencede.kaçtane 5. gün embriyon oldu. yani tabi değişir istek turner bebek kurtaj oldum bnde o yüzden pgtye birz önem veriyoruz.
inş canım çıkarsa 5 e yaptırcam saol cevabın için.5 tane oldu cnım. Tabi pgt güzel ve önemli bir sistem içinde kalmasın yaptır bencede.
nasıl oluyorcanım bu sadece 5.gun embrıyolarına mı pgt yapılıyorinş canım çıkarsa 5 e yaptırcam saol cevabın için.
Selam naptın doktora gittin mi ?Kizlar benim betam dun 7.843 cikmisti yarin sabah doktora gidicem sizce gorur miyum keseyi ?
Kaçıncı gün transferiydi ?Benim 6.gun idrar testinde cikmisti ikinci cizgim
Bende estrofem hap kullanıyorum ama jel vermedi doktor rahim kalınlasması için transferin ne zöaan senin ? Seninle konusmustuk değilmi belki transferlerimiz denk gelir die ?Merhaba kızlar
Estrofem hap
Crinone jel
Bunlar gebeliğe hazırlık için mi acaba nedir ?
Kullanan var mı ?
Doktoruma sordum cinsiyet seçme türkiye de yok dedi
5.gun embriyosuyduKaçıncı gün transferiydi ?
Bende estrofem hap kullanıyorum ama jel vermedi doktor rahim kalınlasması için transferin ne zöaan senin ? Seninle konusmustuk değilmi belki transferlerimiz denk gelir die ?
Rahim incelmesin bebek dusmesin diye bunlarMerhaba kızlar
Estrofem hap
Crinone jel
Bunlar gebeliğe hazırlık için mi acaba nedir ?
Kullanan var mı ?
Doktoruma sordum cinsiyet seçme türkiye de yok dedi
Rahim incelmesin bebek dusmesin diye bunlar
Dondurulmusmuydun çok hızlıymıs seninki benim nie bu kadar uzun 15 gün estrofem kullancam 5 gün baska bi ilaç nerdeyse 21 gün sonra olacak transferimÇarşamba kontrol
Diğer haftaya bakalım
Dondurulmusmuydun çok hızlıymıs seninki benim nie bu kadar uzun 15 gün estrofem kullancam 5 gün baska bi ilaç nerdeyse 21 gün sonra olacak transferim
Doktorun gebelik aşısı die bişeyden bahsetti mi
Hımm anladım tamam bende 2 kutu aldım 5 gün günde 2 tane 4 gün günde 3 tane 6 gün günde 4 tane içicekmişim ayın 30 unda kontrol benimde nerdeyse aynı günlerde transferimiz olacakBende buluyor 20 günü geçiyor
2 kuru estrofem sonrasında jeli de
Çarşamba kontrol daha haftaya
Tek mi olacak çift mi hangi doktor ?Kızlar merhaba
Yaşım 31 ilk tüp bebek denemem
4tane dondurulmuşum var
Benim de yarın dondurulmuşlardan 1 tane tranferim olcak
Hayırlısı olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?