• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

ben çam balı arı sütü incir kullandım canım.

bnde ananas yiyiyorum transferden sonra daha fazla yemeye başlayacağım folik asit omegapen kullanıyorum günde 2,5 litre su içiyorum hamur işi yemiyorum c vitamini içeren portakal mandalina yiyorum çünkü toplama sonrası bağışıklık düşeren ilaç alıyorum. bu şekilde aklıma gelenler

aa evet bende omepa q10 kullanmıştım.
tesekkur ederim kizlar
Bende esim icin bal hazirlatmistim icinde ari sutu polen falan var onu yiyim incir yiyim ananas alayim. Folik asit ve omega q10 bende kullaniyorum

Merhaba kızlar
Estrofem hap
Crinone jel
Bunlar gebeliğe hazırlık için mi acaba nedir ?
Kullanan var mı ?

Doktoruma sordum cinsiyet seçme türkiye de yok dedi

Merhaba kızlar
Estrofem hap
Crinone jel
Bunlar gebeliğe hazırlık için mi acaba nedir ?
Kullanan var mı ?

Doktoruma sordum cinsiyet seçme türkiye de yok dedi
Bende estrofem hap kullanıyorum ama jel vermedi doktor rahim kalınlasması için transferin ne zöaan senin ? Seninle konusmustuk değilmi belki transferlerimiz denk gelir die ?

Çarşamba kontrol
Diğer haftaya bakalım
Dondurulmusmuydun çok hızlıymıs seninki benim nie bu kadar uzun 15 gün estrofem kullancam 5 gün baska bi ilaç nerdeyse 21 gün sonra olacak transferim
Doktorun gebelik aşısı die bişeyden bahsetti mi

Dondurulmusmuydun çok hızlıymıs seninki benim nie bu kadar uzun 15 gün estrofem kullancam 5 gün baska bi ilaç nerdeyse 21 gün sonra olacak transferim
Doktorun gebelik aşısı die bişeyden bahsetti mi

Bende buluyor 20 günü geçiyor
2 kuru estrofem sonrasında jeli de
Çarşamba kontrol daha haftaya

Bende buluyor 20 günü geçiyor
2 kuru estrofem sonrasında jeli de
Çarşamba kontrol daha haftaya
Hımm anladım tamam bende 2 kutu aldım 5 gün günde 2 tane 4 gün günde 3 tane 6 gün günde 4 tane içicekmişim ayın 30 unda kontrol benimde nerdeyse aynı günlerde transferimiz olacak

Back