2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kizlar benim de bugun 9.günüm test yaptim erken cikanlardan koca bir tek çizgi.sanki bu da tutmadi yine de cumayi bekleyecegim ama uzuldum simdiden.

Allah yardimcin olsun. Bir bildigi vardir Allahin. Sen yeter ki umitvar ol. Dua et. Insallah bizde kucagimiza alicaz bebeklerimizi.

Dun duphalac ilaci soran bir arkadas vardi alabildi mi acaba dr.undan??

Kizlar yumurta toplama asamasjna kadar beslenmenizde neye dikkat ettiniz? Onerebileceginiz seyler var mi ?

Merhaba
hoşgeldinnnnn
hangi aşama kuzum iş görüşmesi gibi olucak ama bize kendini anlat
ahahahhaah 26 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim. 1 yıldır bebek düşünüyoruz. tüplerimde problem var şişli memorialde tedavi görüyorum opu oldum embriyolar donduruldu ekim ayında. martta tüplerimle ilgili bir laparoskopi olacağım. ondan sonrada transfer. yani mayıs gibi falan transfer. heyecanla bekliyorum :) sizler ne aşamalardasınız

ben çam balı arı sütü incir kullandım canım.
bnde ananas yiyiyorum transferden sonra daha fazla yemeye başlayacağım folik asit omegapen kullanıyorum günde 2,5 litre su içiyorum hamur işi yemiyorum c vitamini içeren portakal mandalina yiyorum çünkü toplama sonrası bağışıklık düşeren ilaç alıyorum. bu şekilde aklıma gelenler

Kizlar benim de bugun 9.günüm test yaptim erken cikanlardan koca bir tek çizgi.sanki bu da tutmadi yine de cumayi bekleyecegim ama uzuldum simdiden.
kaç embriyo transfer edilmişti internet de okuduğumla 9. günde idrarda bulanda var bulmayanda bnce 10. gün veya 11. gün kan testi net sonuç.

5. gün embriyosu mu donduruldu.

Benim ikinci tedavi
Tüplere giden kanallarda sağlam tıkanıklık var
Sızıntı gibi açıklık artı morfoloji değişken rol oynadığı için çok düşük ihtimal kendimden kalmam ki bi yıldır kalamadım
Bu arada ben de laporoskopi olmuştum kanallar açılamadı ama ultrasonda görülemeyen polipler bulundu bir de rahim üstü çöküklük farkedildi bunlar da histereskopiyle düzeltildi Yani iyi bi işlem
Veee yarın kan testi yaptırıcam inşallah güzel haberler verebilirim

İnşallah canım. Benim yaşadığımı kimse yasamasinn inşallah pozitif alirsin

Allah yar ve yardımcın olsun canım. Rabbim tez vakitte sevindırsin seni bizleri olmayan herkesi insallah

<
ve pgt yaptırdınız mı embriyolarınıza . bnde 5. gün embriyosuna ulaşıp pgt yaptırmak istiyorum ancak geçen tedavide 4 e kdar dayandılar.
evet arkadaşım 5. gün embriyosu. pgt istemedik yaştan dolayı doktorda gerekli değil dedi..

benimde tüplerim enfeksiyondan dolayı kapanmış. hidrosalpenks diyolar. düzelme imkanı yok mecbur bağlanacak daha önce bir ameliyat olmuştum ondan dolayı enfeksiyon olmuş yapışıklıklarım varmış.

ayyy inşallah olumlu sonuç alırsınız hepimize ümit olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…