- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #2.401
Sagol canim iyiyim su an 5. Haftanin icindeyiz galiba ben cok fazla bilmiyorum bu gebelik hesaplamayi sen nasilsin nasil gidiyir tedavi insallah her sey istedgin gibi olur :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim iyiyim su an 5. Haftanin icindeyiz galiba ben cok fazla bilmiyorum bu gebelik hesaplamayi sen nasilsin nasil gidiyir tedavi insallah her sey istedgin gibi olur :)
İlaçlarımız ve dozları aynı hayırlısı olsun arkadaşımHayırlı olsun.Ben de bugün gonal f 225 doz ve yanında merional 75 ile başladım.iğneler acımıyor da ben hep o havasını alma dozu ayarlama kısmında strese giriyorum yanlış bişey yapıcam eksik olcak falan diye:/
Tamam canım cok sağol :)))) olmadı eşime aldırıyim bendecanim sende gaz var suanda o sana agri yapiyor. Bu ilac rahatlamani sagliyor. Yani nasil anlatilir bilemedim
Kolay tuvalete cikmana yardimci oluyor yani oyle soyliim
insallah canim. Benim 4. Gunum tedavide dr. Yumurtalarin oncekine gore biraz daha az olacak dedi. Bakalim sayi degilde kalite onemli sonucta insallah guzel sonuclar aliriz hayirlisiyla. Sen diger topige hic gelmiyosunSagol canim iyiyim su an 5. Haftanin icindeyiz galiba ben cok fazla bilmiyorum bu gebelik hesaplamayi sen nasilsin nasil gidiyir tedavi insallah her sey istedgin gibi olur :)
Canim eger imkanin varsa ve sartlarin uyuyorsa tup bebek kinusunda Zeynep Kamil hastanesi cok iyi. Benim kuznenim orda yaptirdi ve bir kizi olduKızlar devlet hastanesinde tüp bebek yaptıran varmi
İnsallah canım cok sağol. Allah gönlüne göre versinCanim gecmis olsun. Evet benim de ilk gun agrim coktu. Yuruyememistim. Ama ertesi gun daha iyi oldum. Biraz agri ve gaz olmasi normal. Bir kac gune gecer merak etme :)
canim dr.una sormadan bir sey yapma olur derse alinTamam canım cok sağol :)))) olmadı eşime aldırıyim bende
Canim eger imkanin varsa ve sartlarin uyuyorsa tup bebek kinusunda Zeynep Kamil hastanesi cok iyi. Benim kuznenim orda yaptirdi ve bir kizi oldu
Haklısın canımm evet ben yarın sorar oyle hareket ederimcanim dr.una sormadan bir sey yapma olur derse alin
ben cok aci cekmistim opudan sonra bu ilac benim dermanim oldu insallah seninde isine yararHaklısın canımm evet ben yarın sorar oyle hareket ederim
Cok sağol canım ilgin icin
Sağol canım .ilk tedavimde sadece gobal f vardı 125 lik ile başlamıştım az yumurtam oldu.bakalım bu sefer daha iyi olur inş.İlaçlarımız ve dozları aynı hayırlısı olsun arkadaşım
benımde sebebi bılinmeyen kısırlık. 2 kere yaparız dedi aşılama.1 tanesı tutmayınca 2.yi istemedim boşa vakit kaybı ve tüp bebek yptım tek embrıyo konuldu oda tutmadı. Sorunum olmadığı halde olmadı benım. Aşılama yapma hiç dırek tup bebek dene yaparlar ztn.Cnm ben 3.5 senedir evliyim sebebi bilinemeyen kısırlık var dedi dr 1 kere de aşılama gördüm o da tutmadı simdik tüp bebek yaptırmak istiyorum umut tepeyi önerdiler orda doç dr tüp bebek yapıyorlarmış gitmek istiyorum acaba bana tüp bebek yaparlar mi yoksa bir kaç defa aşılama denerler mi
merhaba hazeleyes benımde bu sefer 112,5 ıle basladık az yumurtam olmus ama dr.um onemlı olan kalıtesı dedı. bakalım senın neden az ılaçla başlamıstın??Sağol canım .ilk tedavimde sadece gobal f vardı 125 lik ile başlamıştım az yumurtam oldu.bakalım bu sefer daha iyi olur inş.
Buradaki herkes bunları yasadı canım bak herkes bi şekilde iğneleri atlattı çogumuz toplama yaptırdık korkma ne iğnelerden nede yumurta toplamadan tatlı telaşlar bunlarMerhaba arkadaslar
Bende 3.5 yildir evliyim. 32 yasindayim. Esimde sorun yok. Benim yumurta sayim az bugun yarin adet olmayı bekliyorum. Emsey hospital Nesrin Bastug'de ilk denememi yapmak istiyorum inşallah. Cok heyecanliyim ve korkuyorum.
Buradaki herkes bunları yasadı canım bak herkes bi şekilde iğneleri atlattı çogumuz toplama yaptırdık korkma ne iğnelerden nede yumurta toplamadan tatlı telaşlar bunlar
Kendini herşeye hazırla canım Allah kısmet etmişse saten olur olmazsa da inan vardır bı hayırHer seye dayanirim da olumsuz cikarsa diye korkuyorum.
Ben ilk defa hazirladim ellerim titredi bana merional verilmedi sadece gonal f verildi canım neden acabaHayırlı olsun.Ben de bugün gonal f 225 doz ve yanında merional 75 ile başladım.iğneler acımıyor da ben hep o havasını alma dozu ayarlama kısmında strese giriyorum yanlış bişey yapıcam eksik olcak falan diye:/