- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.181
Ay canım seninle aynı yerde ortamda tüp bebek tedavisi görmek isterdim ne güzel ya eğlenceli diyorsunBen banyoda aynanin karsisina oturup aglamistim evde kimse yoktu ama orda vurdu demekki :))
Ya igneler tedavinin en keyifli zamanlariydi benim icin surecteki en endişesiz donem oluyor aslinda
kendi kendimi tedavi ediyor gibi hissediyordum ben
Bu arada igneleri yaparken nefes alip ver hazir hissettiginde hizlica gosterilen bolgeye yapistir goruceksin hic acimiyo sonra da yavas yavas nefesini tutmadan enjekte et
Hazirlamak fln cok eglenceli oluyo
Disarda yaptiranlar vardir belki ama bunlar insulin ignesi gibi incecik oluyo genelde kendileri yapiyor hastalarinYa pardon cnm.ben anlamadimm.. benn sok .. kendimiz mi.yapacaz igneleri
Tamm cnm dikkate alacagimBu arada evet duygusal olarak etkileyebiliyor ama oyle cok agir bi etki yapmaz biraz uyku yapabilir
cnm sen gulumse o donemde bol bol bebegine dogru yaklastigini duşün
Evet canım yani imkanın varsa yaptır ama doktor bana kendin yap dedi tabi yersemYa pardon cnm.ben anlamadimm.. benn sok .. kendimiz mi.yapacaz igneleri
İncecik ya hissetmiyorsun bile benim de eşim ben sana yaparsam elim titrer demişti kendim oyle basladim ztn hastane gosterip eve yolluyorduAy canım seninle aynı yerde ortamda tüp bebek tedavisi görmek isterdim ne güzel ya eğlenceli diyorsundediklerini uygulayacağım ama sanırım ben kendim yapamam iğneleri eşime yaptırmaya sa korkuyorum eli agirsa iki ucu pis değnek
Zavallı bizDisarda yaptiranlar vardir belki ama bunlar insulin ignesi gibi incecik oluyo genelde kendileri yapiyor hastalarin
Anladim.cnm ben saglik ocagina giderim herhalde kendim batiramam esimde yapamaz..simdi sordum ben sana batiramam diyorDisarda yaptiranlar vardir belki ama bunlar insulin ignesi gibi incecik oluyo genelde kendileri yapiyor hastalarin
Valla ne güzel olurdu canım sen gibi biri bana cesaret verirdi maşallah ne güzelİncecik ya hissetmiyorsun bile benim de eşim ben sana yaparsam elim titrer demişti kendim oyle basladim ztn hastane gosterip eve yolluyordu
Gel ben sana yaparim
Hic sorma cnm ben subat ayini iple cekiyorum ama bu igne olayi beni de gerdi suan
Iste ben şimdi gerim gerim gerilmiş bir vaziyette ilk adımı atacağım sana da yazarımHic sorma cnm ben subat ayini iple cekiyorum ama bu igne olayi beni de gerdi suan
Evet göbekten yapılıyor saten kolay bı de kalçadan yapılan iğne var ben onu da diğer enjektör e çekip kendim göbekten yaptım iki de bir hastaneye gitmemek içinYa pardon cnm.ben anlamadimm.. benn sok .. kendimiz mi.yapacaz igneleri
Mutlaka haberlerini bekliyorum cnm ..Iste ben şimdi gerim gerim gerilmiş bir vaziyette ilk adımı atacağım sana da yazarım
Ben de kalcadan olanı alisirsam göbekten yaparım yeter ki kalça demesinler banaEvet göbekten yapılıyor saten kolay bı de kalçadan yapılan iğne var ben onu da diğer enjektör e çekip kendim göbekten yaptım iki de bir hastaneye gitmemek için
Kizlar saskinim ne cesaretlisiniz deseniz baskasina yap yalarim da kendime nasil yaparim onu dusunuyorumEvet göbekten yapılıyor saten kolay bı de kalçadan yapılan iğne var ben onu da diğer enjektör e çekip kendim göbekten yaptım iki de bir hastaneye gitmemek için
Herkes bu tedaviyi görüyorsa ve kendisi iğne yapabiliyorsa ben de yaparım diye gazliyorum kendimiEvet göbekten yapılıyor saten kolay bı de kalçadan yapılan iğne var ben onu da diğer enjektör e çekip kendim göbekten yaptım iki de bir hastaneye gitmemek için
Ben ikinci yani simdiki denememde sonlara dogru disarda denk gelmisti saat araligi oluyo yaEvet canım yani imkanın varsa yaptır ama doktor bana kendin yap dedi tabi yersem
AynenKizlar saskinim ne cesaretlisiniz deseniz baskasina yap yalarim da kendime nasil yaparim onu dusunuyorum
Tabiki yaparsın çok basit hatta en güzel kısmı burası bu dönemde de çok iyi beslen ananas özellikle hergun ye sana söylerler saten sut ve süt ürünleri badem ceviz vsHerkes bu tedaviyi görüyorsa ve kendisi iğne yapabiliyorsa ben de yaparım diye gazliyorum kendimi
Aynen öyle cnmHerkes bu tedaviyi görüyorsa ve kendisi iğne yapabiliyorsa ben de yaparım diye gazliyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?