2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ay canım seninle aynı yerde ortamda tüp bebek tedavisi görmek isterdim ne güzel ya eğlenceli diyorsun dediklerini uygulayacağım ama sanırım ben kendim yapamam iğneleri eşime yaptırmaya sa korkuyorum eli agirsa iki ucu pis değnek

İncecik ya hissetmiyorsun bile benim de eşim ben sana yaparsam elim titrer demişti kendim oyle basladim ztn hastane gosterip eve yolluyordu
Gel ben sana yaparim :))
İlki bi yapilsin anlarsin kuzum yagli yer hic icerde bisi hussetmiyorsun

İncecik ya hissetmiyorsun bile benim de eşim ben sana yaparsam elim titrer demişti kendim oyle basladim ztn hastane gosterip eve yolluyordu
Gel ben sana yaparim
Valla ne güzel olurdu canım sen gibi biri bana cesaret verirdi maşallah ne güzel

Kızlar birşey sorucam
Cumartesi sonuç negatif çıktıktan sonra doktor estrofem hariç bütün iğne ve ilaçları kesti
Estrofemide 5 gün daha günde 1 tane al sonra bırak dedi
Ben o kafayla sormayı unuttum tabi. Sizce neden 5 gün daha devam ettiriyor?

Evet canım yani imkanın varsa yaptır ama doktor bana kendin yap dedi tabi yersem
Ben ikinci yani simdiki denememde sonlara dogru disarda denk gelmisti saat araligi oluyo ya
Simit sarayindaydik girdim tuvalete serdim peceteleri bi yere dokunmadan temiz temiz yaptim iki gobekten bi bacaktan
Ben biraz cesaretli gozukebilirim ama zor ve acili olmadigini anlatmak istiyorum aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…