• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ben banyoda aynanin karsisina oturup aglamistim evde kimse yoktu ama orda vurdu demekki :))
Ya igneler tedavinin en keyifli zamanlariydi benim icin surecteki en endişesiz donem oluyor aslinda
kendi kendimi tedavi ediyor gibi hissediyordum ben
Bu arada igneleri yaparken nefes alip ver hazir hissettiginde hizlica gosterilen bolgeye yapistir goruceksin hic acimiyo sonra da yavas yavas nefesini tutmadan enjekte et
Hazirlamak fln cok eglenceli oluyo
Ay canım seninle aynı yerde ortamda tüp bebek tedavisi görmek isterdim ne güzel ya eğlenceli diyorsun :-) dediklerini uygulayacağım ama sanırım ben kendim yapamam iğneleri eşime yaptırmaya sa korkuyorum eli agirsa iki ucu pis değnek :-) :-)

Ay canım seninle aynı yerde ortamda tüp bebek tedavisi görmek isterdim ne güzel ya eğlenceli diyorsun :-) dediklerini uygulayacağım ama sanırım ben kendim yapamam iğneleri eşime yaptırmaya sa korkuyorum eli agirsa iki ucu pis değnek :-) :-)
İncecik ya hissetmiyorsun bile benim de eşim ben sana yaparsam elim titrer demişti kendim oyle basladim ztn hastane gosterip eve yolluyordu
Gel ben sana yaparim :))
İlki bi yapilsin anlarsin kuzum yagli yer hic icerde bisi hussetmiyorsun

Kızlar birşey sorucam
Cumartesi sonuç negatif çıktıktan sonra doktor estrofem hariç bütün iğne ve ilaçları kesti
Estrofemide 5 gün daha günde 1 tane al sonra bırak dedi
Ben o kafayla sormayı unuttum tabi. Sizce neden 5 gün daha devam ettiriyor?

Evet canım yani imkanın varsa yaptır ama doktor bana kendin yap dedi tabi yersem :-)
Ben ikinci yani simdiki denememde sonlara dogru disarda denk gelmisti saat araligi oluyo ya
Simit sarayindaydik girdim tuvalete serdim peceteleri bi yere dokunmadan temiz temiz yaptim iki gobekten bi bacaktan
Ben biraz cesaretli gozukebilirim ama zor ve acili olmadigini anlatmak istiyorum aslinda ;)

Back