• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kizlar bise soracahim rahil filmimi cektirdim doktor birde diger testler istedi az cok bilirsinz zatem hangi testler oldugunu adetime 25 gun var adetle baslicaz tedavoye Allah da izin verirse tabi. Testleri yarin yaptiralim doyor esim siz ne zaman yaptrmstnz erkenmi sizce o zamana bir degisiklik olyrmu ?
Canim o tahliller hormon tahlileri ve doktorlar adetin 2.gunu ya da 3.gunu isterler genelde. Sen yine de danis doktoruna.

Benim de bugun 7.gunum hicbir sey hissetmiyorum.sadece göguslerim sisti ve dokunamiyorum. Acaba yarin idrar tahlili yapsam az da olsa cikar mi ?

Benim de bugun 7.gunum hicbir sey hissetmiyorum.sadece göguslerim sisti ve dokunamiyorum. Acaba yarin idrar tahlili yapsam az da olsa cikar mi ?
çıkanlarda okudum çıkmayanlarda . ikizlerin çıkıyor erkenden . seninkaçıncı gün embriyosu tekmi birde

Kizlar bise soracahim rahil filmimi cektirdim doktor birde diger testler istedi az cok bilirsinz zatem hangi testler oldugunu adetime 25 gun var adetle baslicaz tedavoye Allah da izin verirse tabi. Testleri yarin yaptiralim doyor esim siz ne zaman yaptrmstnz erkenmi sizce o zamana bir degisiklik olyrmu ?
Adetin ikinvi gunu hormon testi yapiliyor doktorun ya da hemsiresi kimse soylemedi mi ?
Amh, D vitamini ve diger kan testleri varsa onlar farketmiyor
Doktorun ne icin istedi on bilgi icin mi yoksa tedaviye direkt basliyor mu bunlar onemli bi danis sen cnm

Aynen yapacak olursam erken testlerden alirim. Esim pek istemiyor aslinda yapmami. Cikmazsa olumsuz etkilenirsin zamanini bekle diyor ama merak iste :)
En azından 9. Günü bekle bence ama tabi merak inanılmazdır benim transferime daha var şimdiden eve bi kaç test alıp koyayım diorum :)

Ya
Adetin ikinvi gunu hormon testi yapiliyor doktorun ya da hemsiresi kimse soylemedi mi ?
Amh, D vitamini ve diger kan testleri varsa onlar farketmiyor
Doktorun ne icin istedi on bilgi icin mi yoksa tedaviye direkt basliyor mu bunlar onemli bi danis sen cnm
Ya hormon testleride bar icinde tiroid alys hepatit c testi fln bir suru bseyler bn sormusdm o gun fark etmiyor dedi adet gununden oncede yaptr demisdj kafam karisti smdi ya. Adetin 2 gunu tedaviye baslicaz dedi gel dedi iste filminle bu tahlilleride yaptrip dedi

Sizler ne zaman yaptrmistiniz bu testleri tedaviye kac gun kala ?
Ben ztn doktora gittigimden beri ilkinden bahsediyorum hakkimda hicbir fikri olmadigu icin rahim filmine kadar ayda bir yapıldı bu konuda tsh ve prolaktin hassasiyetim oldugu icin
Rahim filmi istendiyse onu gunu var ztn adet sonrasi
İlk doktor her yumurta kontrolunde hormon tahlili istemisti ikinci doktorum da sadece baslangicta istedi snr istemedi mesela

O
Ya

Ya hormon testleride bar icinde tiroid alys hepatit c testi fln bir suru bseyler bn sormusdm o gun fark etmiyor dedi adet gununden oncede yaptr demisdj kafam karisti smdi ya. Adetin 2 gunu tedaviye baslicaz dedi gel dedi iste filminle bu tahlilleride yaptrip dedi
hepatit testlerini filan ne zaman istersen yaptır ben tedaviye baslamadan bi kaç gün önce yapıp vermiştim

Ya

Ön bilgi icin istemistir o zaman hastane olunca heralde daha sık istiyorlar heralde
Rahim filmini adetin bitince sanirim bir hafta icinde fln cektiriyorsun onu filmi cektirdigin yer soyler donemi var onun cekilmesi icin
Hatta o adetin bitmeden ilk olarak adetinin ikinci gunu de kan verebilirsin hormonlar en iyi oyle cikiyor bittikten sonra filmi halledersin
Filmi cektirip sonraki adetinde doktora gidersin
Su an adet misin ya da yakin zamanda mi bitti

Filmi cektrdim.suan subat adetimi bekliyorum tedaviye baslamk icin bana onemli deil demisdi ama yinede sorim yarin arim

Filmi cektrdim.suan subat adetimi bekliyorum tedaviye baslamk icin bana onemli deil demisdi ama yinede sorim yarin arim
Film en onemlisi kuzum o zaman tahlillerini hallet ikinci gunu git icin rahat eder sorarsin bi
Ben bu rahim filmini kacirmistim da bi ay atlatiyo zaman kaybetme diye ona odaklandim

İlk tedavide insan acemi oluyo ya benim de doktordan cikip eve gelince aklimi bi suru soru basiyodu
İkincide o kadar kafam rahatti ki neyin ne oldugunu nasil ilerleyecegini biliyodum
İnsallah bu tedavin şifasiyla gelir cnm bebegine kavusursun
Burda tecrubeli cok istedigin zaman sor ;) C Cinar1453

Back