• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ya bu doktor isi sans isi bugunden beri internette bircok kisiye baktim hala da bakiyorum. Hepsine iyi diyende var kotu diyende. Nasil karar verilir ki. Bahceci bruksel ve memorial cem demirel e bakiniyorum.
İşte emin olamıyor insan ama bu bahsettiğim Dr la bı sure çalıştım ben ondan çok iyi tanıyorum canim

Valla canım sen yazınca cesaret geliyor gerçekten güzel anlatıyorsun maşallah sana gerçekten hele ki bu mesajdan sonra bin kere maşallah :-)
Aynen kızlar iğnelerden hiç korkmayın banada eşim yaptı her iğneden sonra hiç acımıyo mu nie sesin çıkmıyor diodu :)

Ne hikayeler var hepimizde eşim de diyor ki keşke iğneleri ben olsam sen tedaviye devam etsen :-)
Bana da sürekli istemiosan bosver illa çocugumuz olmak zorunda değil diordu eşim benden çok etkilendi sanırım ben biraz rahatım öğlen iğnelerini de iş yerinde arkadasıma yaptırdım hep video izledi iğne nasıl yapılır die yaptı :) hemde günde 3 4 iğnem vardı hatta son gün 6 tane vardı :)

Bana da sürekli istemiosan bosver illa çocugumuz olmak zorunda değil diordu eşim benden çok etkilendi sanırım ben biraz rahatım öğlen iğnelerini de iş yerinde arkadasıma yaptırdım hep video izledi iğne nasıl yapılır die yaptı :) hemde günde 3 4 iğnem vardı hatta son gün 6 tane vardı :)
Benin ailem uzak bana ve malesef arkadaş konusunda da yalnizim :( kimseye de söylemeyeceğim rahat bırakmazlar diye :-) neden o kadar fazla iğneler canım

Mol gebelik ne oluyor cnm? Sen kac yasindasn ilk denemenmi ?
Mol gebelik dollenme sirasinda bir anormallik oluyor hucrenin cekirdegi olmadan dollenme oluyor. Plesanta olusuyor fakat embriyo olusmjyor. Sonra rahimde birden fazla uzum taneleri seklinde hucre cogaliyormus. Beta hcgde asiri artiyormus bu yuzden benimde bildigim bu canim.

Back