• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ben ikinci yani simdiki denememde sonlara dogru disarda denk gelmisti saat araligi oluyo ya
Simit sarayindaydik girdim tuvalete serdim peceteleri bi yere dokunmadan temiz temiz yaptim iki gobekten bi bacaktan
Ben biraz cesaretli gozukebilirim ama zor ve acili olmadigini anlatmak istiyorum aslinda :KK66:
Valla canım sen yazınca cesaret geliyor gerçekten güzel anlatıyorsun maşallah sana gerçekten hele ki bu mesajdan sonra bin kere maşallah :-)

Ben ikinci yani simdiki denememde sonlara dogru disarda denk gelmisti saat araligi oluyo ya
Simit sarayindaydik girdim tuvalete serdim peceteleri bi yere dokunmadan temiz temiz yaptim iki gobekten bi bacaktan
Ben biraz cesaretli gozukebilirim ama zor ve acili olmadigini anlatmak istiyorum aslinda :KK66:
Hahaha allahim sen baya baya tatli cesaretli hi takmayan tatli bi arkadasmizsin ... bide simitsarayinda evinde beklemedin .. canm ya .. ceaaretlendirmen icin gercekden tsk ederim

Kızlar birşey sorucam
Cumartesi sonuç negatif çıktıktan sonra doktor estrofem hariç bütün iğne ve ilaçları kesti
Estrofemide 5 gün daha günde 1 tane al sonra bırak dedi
Ben o kafayla sormayı unuttum tabi. Sizce neden 5 gün daha devam ettiriyor?
Ben ilk kez kullaniyorum östrojen hormonuyla ilgili ya belki dengeli bitirmek icindir süreci

Hahaha allahim sen baya baya tatli cesaretli hi takmayan tatli bi arkadasmizsin ... bide simitsarayinda evinde beklemedin .. canm ya .. ceaaretlendirmen icin gercekden tsk ederim
Tabi cnm aydindan arkadaş geldi bi saat oturcaz eve beklesem saati geçiyo :))
şımardım :)) sen de öyle kuzum ..

Bende senin gibiyim ilk tedavim olucak ignelerden de cok korkuyorum hele hormonel olduklari icin.. cok agir diyenler de oluyor ama ne yapalım mecbur katlanacaz evlat sahibi olmak icin
Kızlar ignelerden hiç korkmayın bana da öyle anlatmışlardı ama inanın ben ilk defa yaparken aciyacak die bekliyordum ama hiç biri acitmiyor en rahat kısmı igne

Kizlar 28 aralik 5.gun tek embriyo transferim oldu. Transferin 8. Gunu 119 10.gunu 313 bugun 17.gunu 7840 gibi bir rakam cikti degerim sizce normal mi? Mol gebelik falan olabilir mi ?

Evet özellikle ananas yumurtaların gelişmesi için çok önemli kivi taze sıkılmış meyve suları ve bol bol su su da çok önemli günde en az 2 buçuk litre
2 buçuk litre su mu Aman Allahım ben onu 2ayda ancak içerim ama madem öyle içeceğim şey şu olsun yeter ki :-) bi arkadaşıma opudan sonra bir koli yumurta al ye demişti hemşire :-)

Kızlar ignelerden hiç korkmayın bana da öyle anlatmışlardı ama inanın ben ilk defa yaparken aciyacak die bekliyordum ama hiç biri acitmiyor en rahat kısmı igne
Ya valla iyi ki varsınız ve iyi ki bu topikteyim gerçekten okudukça içim böyle bir ferahliyor çok çok teşekkür ederim çoook:-)

Eğer daha çok güvendiğin bir Dr varsa değiştir derim benim bu olmazsa ikincisini kesinlikle aynı yerde yaptirmayacam ama çok iyi olduğunu bildiğim bir Dr var o oturduğum ilde diildi die yaptirmadim git gel zor olur dedim ama bu olmazsa kesinlikle ona godicem
Ya bu doktor isi sans isi bugunden beri internette bircok kisiye baktim hala da bakiyorum. Hepsine iyi diyende var kotu diyende. Nasil karar verilir ki. Bahceci bruksel ve memorial cem demirel e bakiniyorum.

Bundan sonra izindeyim canım izlemeye de aldım seni sen gibi biriyle yazışmak bile insana iyi hissettiriyor kendini :-)
Şimdi gördüm daralırsan msj at çok inişli çıkışlı dönemler bunlar
yaşadıkça nasıl başedeceğimizi ögreniyoruz

Anladim.cnm ben saglik ocagina giderim herhalde kendim batiramam esimde yapamaz..simdi sordum ben sana batiramam diyor:KK48:
Kalibimmm Kalibimmm ben cesaret edemediğim için her gün 19.30 ve 23.25 deki iğnelerimi özel bir tip merkezinde yaptırıyorum. Devlet Hastanesi'nde aşılama için yaptırmıştım am anlamayan hemşire oluryor kendince ilaçlara yorumlar yapıyorlar. Arkadaşım şırıngayı batırıp ilacı enjekte etmeden çıkarmış o yüzden cesaret edemiyorum. Emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum ama cesaret Edip yapabilen var tebrik ediyorum :)

Back